Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

הודעה זו עבור ידיד שמבקש לרכוש רכב בתקציב נמוך ובשנתון גבוה ככל הניתן.

המיועדת היא מדגם קיה סראטו, שנת יצור 2006, יד 2 (ראשונה ליסינג), ק"מ גבוה מהממוצע - 150K ק"מ.

במידה והרכב תקין ושמור, מהו המחיר הנכון בעבור הקונה? המחירון היבש (יד-2) הוא 39K, משוקלל 33K.

תודה רבה למשיבים!

פורסם
הרכב חסר ביקוש באופן חמור, הייתי מציע 28K ולדעתי זה מחיר הוגן.

תודה! זה גם מה שאני חשבתי, אך כשהצעתי זאת לבעלת הרכב, היא פרצה בצחוק עז והציעה שאלך לחפש את החברים שלי.. :oops:

המחיר ה'אחרון' לטענתה הוא 33K.

פורסם

עשיתם בדיקת קניה? ביקשתם הצעת מחיר במוסך ליישור קו מכאני לרכב?

אם הרכב מיושר מבחינה מכאנית והוא במצב טוב אז יתכן והמחיר המשוקלל הוגן, אבל אם הרכב דורש עוד יישור קו - המחיר צריך לרדת בהתאם לתיקונים הנדרשים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עשיתם בדיקת קניה? ביקשתם הצעת מחיר במוסך ליישור קו מכאני לרכב?

אם הרכב מיושר מבחינה מכאנית והוא במצב טוב אז יתכן והמחיר המשוקלל הוגן, אבל אם הרכב דורש עוד יישור קו - המחיר צריך לרדת בהתאם לתיקונים הנדרשים.

ההתקשרות עם בעלת הרכב מתבצעת עד כה במיילים בלבד. עוד לא ראיתי את הרכב, מכיוון שרציתי קודם להגיע לאיזושהי הסכמה לגבי המחיר שישולם בעד הרכב באם הכל יימצא תקין ותוצג היסטוריית טיפולים ממוסך מורשה.

פורסם

תלמד להבא

לא מדברים על מחיר, לא מדברים על כסף - לפני שרואים את הסחורה, בודקים אותה ומנסים להגיע להבנות לסגירת עסקה.

זה נכון לגבי כל דבר ודבר בחיים - גם ראיון עבודה - אתה לא מבין כמה דלתות אתה עלול לסגור בחיים עם הדבר הראשון שתדבר עליו זה כסף.

ואני שוב חוזר לציטוט של נורה ג'ונס מתוך שיר שנקרא it's gonna be

if all we talk about is money nothing will be funny honey

טיפ אדיר לביצוע עסקאות - מכל סוג.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...