Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעת חלק מהאנשים ג'יפונים לא אמורים לעלות יותר ממשפחתית בגרסה היקרה ביותר שלה. אם דלק מוטורס מסוגלת לתמחר את הדגם היוקרתי ביותר של הפוקוס במחיר שפוי, אין שום היגיון בתמחור של הקורנדו.

הבוז לך.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פנים הרכב דומה מאד למשהו שראיתי אבל לא מצליח להזכר איזה רכב זה היוה...

לדעתי זה "העתק הדבק" מטויוטה קורולה דור נוכחי לפני מתיכת הפנים (אם תתעקש אז רמת גימור סאן כי אין ניקלים בקונסולה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לא מבין את ההגיון מאחורי המחשבה הזאת, שוב, מה תחת לקדחת?

למה פוקוס? למה לא I35? למה לא 325? למה לא הונדה סיביק? למה לא קאיה סיד?

למה דוקא החליט מי שהחליט שזה פוקוס?

לא שיש לי משהוא בעד או נגד הקורנדו (מלבד פינה חמה ליצרן) או התמחור שלו אבל אני לא מבין מאיפה השרירותיות הזאת של הפוקוס.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לדעתי זה "העתק הדבק" מטויוטה קורולה דור נוכחי לפני מתיכת הפנים (אם תתעקש אז רמת גימור סאן כי אין ניקלים בקונסולה).

צודק. חוץ מכפתורי המזגן (שדומים לכפתורים בקורולה אחרי מתיחת הפנים) זה כמעט 1:1.

שילוב של זה:

05-toyota-corolla-i03.jpg

וזה:

2009_Corolla_XRS_Interior.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עוד 4 וחצי שנים ב-50K בלוח הקרוב לביתך. :lol:

לדעתי הדבר הטוב ביותר שיכול לצאת ליבואן היא הבטחה ל"טרייד אין במחיר מחירון", נראה לי שללא הטרייד אין תוכל לקבל מחיר נמוך יותר :wink: (הכל בהלצה באגירה, הולי סאנגיונג)

הבוז לך.

פורסם

רובכם מתבטאים כאן כאילו מדובר במותג סיני עלום שם והיבואן צריך להתחנן שיקנו את הרכבים שלו.

הרקסטון II נמכר פה יפה מאוד ואין שום סיבה נראית לעין שלא יקרה דבר דומה עם הקוראנדו החדש, אחרי הכל מדובר ברכב מעוצב, מודרני, מאובזר ולא יקר מאוד (למרות שאני מסכים שתג מחיר של 10K פחות היה הופך אותו ללהיט הרבה יותר גדול).

דרך אגב, נראה לי שמבין היצרנים הנורמלים (נורמלים הכוונה ליצרן עם מפעלים ופס ייצור, לא מפעלון שמרכיבים בו רכבים בעבודת יד בקצב של צב) מדובר באחד היצרנים הקטנים ביותר בעולם, מעניין לשמוע נתונים איפה הוא ממוצב.

פורסם

לכל המתלהמים.

סביר להניח שלא נהגתם או היתה בבעלותכם סאנגיונג.

אין סיבה להשמיץ את המותג. כל הדגמים למרות כיעורם הרב נחשבים לטובים ואמינים.

העיצוב הפנימי מזכיר אוטו יפני.קוראני ממוצע לטוב ולרע. על מה בדיוק המהומה?

בהחלט אופציה מעניינת למי שרוצה "לשחות" נגד זרם הטוסונים וחבריהם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לי הפנים ממש מזכיר את הקיה מג'נטיס.

המחיר נראה לי הגיוני ביותר כשמדובר בדגם הדיזל, דגם בנזין במחיר דומה ליונדאי IX35 בטוח ימצא קונים לכשיגיע.

Magentis_1.jpg

פורסם

על פי האמירות המוזרות המתייחסת לעיצוב הפנימי, אני תוהה אם אנחנו מדברים על אותו רכב.

התמונה המצורפת היא של דגם SX 2011. גם התמונות שהעלה slowrider מראות שאין שום דמיון לטויוטה קורולה מבחינה עיצובית. בקורנדו הדשבורד מחולק אפקית לשני חלקים. פתחי האוורור המרכזיים נמצאים מצידי הרדיו (ולא מעליו) והקונסולה המרכזית לא "רוכבת" על החלק העליון.

SsangYong-Korando_2011_1024x768_wallpaper_25.jpg

פורסם
לא מבין את ההגיון מאחורי המחשבה הזאת, שוב, מה תחת לקדחת?

למה פוקוס? למה לא I35? למה לא 325? למה לא הונדה סיביק? למה לא קאיה סיד?

למה דוקא החליט מי שהחליט שזה פוקוס?

לא שיש לי משהוא בעד או נגד הקורנדו (מלבד פינה חמה ליצרן) או התמחור שלו אבל אני לא מבין מאיפה השרירותיות הזאת של הפוקוס.

אל תבין מהודעתי שמתחתי איזשהי ביקורת על האוטו (אני לא נוהג לתת חוות דעת על רכב שלא נהגתי עליו), בסך הכל עזרתי לבחור עם הגולף להיזכר מאיפה התא נוסעים הזה מוכר לו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אין לי בעיה שתמתח ביקורת על הרכב, זה לא המפעל של סבתא שלי.

אין לי בעיה שתגיד שהרכב מעוצב מיושן, שהדשבורד גנוב מפולונז, ועוד שלל ביקורות כולל שהתמחור אולי גבוה מידי.

אני פשוט לא מבין מהיכן נשאבה אבן הבוחן הזאת שנקראת פוקוס שעל פיה נשפטים רכבים אחרים.

אני מקווה שעצם העובדה שמי שקבע אותה לא יוצא להגנת התאוריה שלו זה בעיקר כי הוא הבין שהיא חסרת כל ביסוס.

פורסם

בגירה, אני חושב שאייל פשוט נתן את הפוקוס כדוגמה שרירותית, במקום לכתוב את השמות של כל המשפחתיות 2.0 שמיובאות לארץ. סך הכל נתן דוגמה, תפסיק להתרגש.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...