Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, קצת הגזמתי, ובכל זאת - על אף ניסיונות ההסוואה והמחמאות לרכב - לא תוצאה נעימה אחרי 10K ק"מ...

http://cars.walla.co.il/?w=/4735/1872790

אגב, לא ברור למה הם לא פונים כבר עכשיו למוסך שיתקן להם את הבלמים, אלא ממשיכים לנסוע כך.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אייל, לא יודע מה אתה רוצה מהרכב: סה"כ חתיכת גומיה מהדלת (יכול לקרות בכל רכב ואינו מעיד על שום דבר מגמתי) ובלמים שמעט רועדים אחרי 10K ק"מ הם גם לא תקלה, זה מעיד בעיקר על בלאי או שימוש אינטנסיבי בבלמים (ואני משוכנע שהם לא בדיוק נוהגים כמו סבתא על הרכב הזה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

האמת, אחרי שהמכונית עוברת חיים לא ממש קלים במבחן ארוך הטווח (ציטוט:"השימוש האינטנסיבי באסטרה והקילומטרים הרבים שנצברים בה בפרק זמן קצר שכזה"), דווקא אין פה שום דבר קיצוני. גומיה שיוצאת מהמקום זה שטויות, ורעידות בבלימה יכולות בקלות להגרם משימוש אינטנסיבי ועצבני לרוב (כמו שאיציק אמר). אני אומר כל הכבוד לאופל!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

באמת מעניין איך גולף חדשה תשרוד שימוש אינטנסיבי כזה :-)

מהכתבה הבנתי שהם דווקא מרוצים מהרכב, הם נסעו כמעט ק"מ של שנה ב3 חודשים.

לא הבנתי כ"כ את הקשר לכותרת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

העיוות המדובר בבלמים נגרם לרוב או מהתחממות של הבלמים או משימוש מאוד אגרסיבי. לא הייתי קורה לזה בלאי רגיל.

הגומיה זה משהו מעט יותר מעצבן אבל לדעתי לא מעיד על איכות האוטו. אני מקווה שבדיווח הבא הם כבר ידווחו שהבעיה עם הגומיה טופלה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

הוא שאמרתי. נותנים מחאמות ו"מתנצלים" על התקלות.

זה לא הרכב הראשון שהם לוקחים למבחן כזה. אני לא זוכר שבאחרים היו עיוותים בבלמים או שבכלל הם כשלו אחרי 10K.

לרבי גומיות מתפרקות שצריך להחזיר למקום, ולא מצליחים לבד אלא צריך מוסך בשביל זה, אז משהו כזה לא היה לי מעולם. לא ב- 205, לא ב- 309, לא בגולף*4, לא בקורסה וותיקה, אפילו לא ברובר...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ואני משוכנע שהרכבים האחרים שלך עשו קילומטראז' של 40K בשנה כמו האסטרה הזאת.

אני מוכן לשים משכורת חודשית שאם פאר תוצרת שטוטגארט בה אתה מתנייד כרגע הייתה צריכה לעמוד באותם תנאים התוצאה שמתקבלת לא הייתה שונה לטובה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

פאר תוצרת וולפסבורג, לא שטוטגארט.

ואייל, רציתי להגיד לך מזל טוב, סוף כל סוף יישרת קו עם האייל השני :brickwall:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

דווקא נשמעת מכונית לא רעה בכלל, אני עשיתי בממוצע 7K ק"מ בחודש עד עכשיו, נהיגה מאוד מאוד תובענית, פחות מחודש אחרי החלפת הבלמים הקודמת החלו לי רעידות קלות בבלימה במהירות גבוהה, כשאני מלטף את הדוושה ב100 קמ"ש זה בקושי מורגש, ב140-150 זה מורגש יותר, לפני ההחלפה זה כבר נהיה ממש מפחיד אבל הלו, 70K ק"מ ב9 חודשים זה לא משהו פשוט בשביל שום רכב, חוץ מצמיגים ובלמים לא נגעתי בכלום, היום אני מרחם על הבלמים, הרכבתי צלחות חדשות ורפידות קרמיות חדשות בסופ"ש שעבר, ואני ממש עדין על הבלמים, עושה בלימת מנוע לפני כל עצירה, נקווה שיהיה יותר טוב.

haters will hate

פורסם
הוא שאמרתי. נותנים מחאמות ו"מתנצלים" על התקלות.

זה לא הרכב הראשון שהם לוקחים למבחן כזה. אני לא זוכר שבאחרים היו עיוותים בבלמים או שבכלל הם כשלו אחרי 10K.

לרבי גומיות מתפרקות שצריך להחזיר למקום, ולא מצליחים לבד אלא צריך מוסך בשביל זה, אז משהו כזה לא היה לי מעולם. לא ב- 205, לא ב- 309, לא בגולף*4, לא בקורסה וותיקה, אפילו לא ברובר...

אני לא לגמרי בטוח ש"השתלחות" בלתי פוסקת כמעט ביריבים, מוסיפה בשר לאג'נדה, ודאי כך כשהיא מתעסקת בגומיות או צלחות בילום מתעוותות, כשהענין האחרון בהחלט יכול להיות תוצאה של נהיגה תובענית וקשה, בלי קשר מובהק לשאלה מי בדיוק ייצר את האוטו הזה.

פורסם

לפני ההחלפה זה כבר נהיה ממש מפחיד אבל הלו, 70K ק"מ ב9 חודשים זה לא משהו פשוט בשביל שום רכב, חוץ מצמיגים ובלמים לא נגעתי בכלום, היום אני מרחם על הבלמים, הרכבתי צלחות חדשות ורפידות קרמיות חדשות בסופ"ש שעבר, ואני ממש עדין על הבלמים, עושה בלימת מנוע לפני כל עצירה, נקווה שיהיה יותר טוב.

למה זה לא פשוט לרכב לגמוא 70K בתשעה חודשים? הוא בן אדם שמתעייף? נתפסו לו השרירים?

לדעתי אין שום הבדל בין 70K שנעשים בתשעה חודשים ל- 70K שנעשים בתשע שנים, אם כבר הקלומטרג' הגבוה - שנעשה בזמן קצר - מקטין את פגעי הזמן (אין למשל גומיות שמתייבשות) ומשאיר רק את הבלאי תלוי המרחק.

אגב, ההערה הזו נוגעת גם לעורכי ה"מחקר" מוואלה.

פורסם

"ואף על פי כן נוע תנוע " אמר המדען גליליאו גליליי והתכוון

לאופל כמובן.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...