Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למכונאי לפורשה 911

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מוסך מרכז איילון - ראובן (רח' גינוסר 4 ת"א)

איתן פוזיילוב, ליד אוו ספידומטרים ת"א.

מחזק את ההמלצה על איתן.

וגם מולי שצמוד אליו, חשמלאי בחסד עליון

פורסם
שנים רדפתי אחריו ולא רצה למכור...מזל טוב! - רן

לא רק אתה, נראה לי שכל חובב רכב שבילה אי אילו שנים מחייו בירושליים :lol:.

המודעה פורסמה לאחרונה ביד 2, במחיר סביר למדי. האיש טען שהוא מוכר אותה מחמת גילו(למיטב זכרוני גילו באזור ה-80).

על אף היותה יד ראשונה ומטופלת(הוא טען שהוציא אותה לגרמניה לטיפול גדול), המכונית עמדה בחוץ כל שנות חייה, מה שתרם למצב קוסמטי לא מבריק.

ראובן, מזל טוב לחבר (אבישי ?:roll:).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

מזל טוב לקונה הפורש,אני זוכר את הרכב כחדש,והנהג שלו נוהג בו תמיד עם כפפות,ללא ספק רכב מיוחד למרות הקילומטראז הגבוהה

והצבע שדהה עם הזמן,הגג דורש טיפול,ושיימצא מכונאי שיטפל ברכב במסירות.

עופר בן צבי

פורסם

גם אני מכיר את הרכב החל משנתו הראשונה בארץ. הייתי בקשר רציף עם הבעלים במשך למעלה מ-20 שנה והמתנתי בסבלנות שימכור. למותר לציין כי הוא סירב בעקשנות.

אני זוכר שהיה מבקר לעיתים קרובות עם הרכב בתל-אביב. הייתי רודף אחריו (טוב, מנסה לרדוף אחריו) בכביש ירושלים, אולם ללא הצלחה. הרכב היה מחזה מדהים בארץ בראשית שנות השמונים.

לצערי, השנים שעברו, האקלים הירושלמי והק"מ שנצברו עשו את שלהם והיום הרכב זקוק לרענון מסיבי ומאוד יקר.

כאשר פורסם הרכב סוף סוף למכירה, כבר לא הייתי קונה פוטנציאלי. את ה-911 שלי כבר ייבאתי מארה"ב:lol: . לא יכולתי להמתין עד אין קץ.

מאחל המון הצלחה לרוכש המאושר. מדובר ברכב מיוחד ולו בגלל היותו רכב ישראלי לכל אורך השנים. יש בודדים כאלה.

פורסם

אני חושב שאני יודע באיזה פורשה מדובר.

יצא לי לראות אותה במהלך השירות הצבאי שלי, ולדעתי צריך לבדוק מה הסיפור שלה.

בשנת 2007 ראיתי אותה פעם ראשונה, כחולה שנת 81 עברה אצלי במחסום בין מעלה אדומים לירושלים ונראתה במצב מדהים.

אחרי כמה חודשים (סוף 2007) ראיתי אותה נוסעת על "גרר דני" שזה גרר שעובד בירושלים עם המשטרה והיו עליה נזקים של שריפה.

כבר אז חשבתי שחבל על הרכב וחשבתי שהוא בדרך להפוך לפחית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

במקרה אני מכיר את קרוב המשפחה של מי שרכש את הרכב,יש בו לא מעט עבודה וזו רכישה מוצלחת לעומת הרכב שהוא החזיק קודם.

עופר בן צבי

• תוכן חדש...