Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח לפאביה - 10 אלף שקל?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה על השיתוף. סופסוף מספרים נורמלים.

שאלה בנוגע להשתתפות העצמית הגבוהה. לי הוצע באותה חברה השתתפות של 950 למוסכי הסדר ו-1650 למוסכים חצוניים.

השאלה היא האם הוצע לך השתתפות עצמית גבוהה זו בהצעה ראשונית או כאופצייה להוזלה הפוליסה?

זה הוצע לי בהצעה ראשונית אחרי שהסברתי לנציג שאני מוכן להשתתפות עצמית מעט גבוהה מהמקובל תמורת הוזלה. העיניין הוא שיש לקרוב משפחה שלי מוסך לפחחות וצבע בתנור, ואם קורה משהו הוא מתקן לי בחינם או כמעט בחינם (תלוי מה חומרת הנזק), לכן אני לא מפעיל ביטוח כ"כ בקלות ויכולתי להרשות לעצמי להתגמש בעיניין השתתפות העצמית.

מה שכן יש לי הרבה סבלנות, גם אני בעצמי נציג טלפוני ולכן אני מכיר כבר בע"פ את כל הפטנטים ע"מ לקבל הנחות.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נכנסתי לאתר של 9 מיליון והכנסתי את הנתונים הנ"ל וקיבלתי הצעה של 5400!!

מה קורה פה?

מתי אני אקבל את המחירים שאתם מדברים עליהם פה..

עובדה שאלו המספרים. דיברתי לפני שבועיים עם בעל פאביה 2010 (פגישה אקראית) וגם הוא אמר לי שהמחיר

שהוא משלם זה 2600 למקיף.

בתחילת שבוע אריץ קצת בדיקות ואעדכן.

אולי נפנה כקבוצה ונקבל הצעות משופרות כמו שעשו זאת בעבר.

אעדכן בהמשך.

פורסם
עובדה שאלו המספרים. דיברתי לפני שבועיים עם בעל פאביה 2010 (פגישה אקראית) וגם הוא אמר לי שהמחיר

שהוא משלם זה 2600 למקיף.

בתחילת שבוע אריץ קצת בדיקות ואעדכן.

אולי נפנה כקבוצה ונקבל הצעות משופרות כמו שעשו זאת בעבר.

אעדכן בהמשך.

אז איך אני מקבל גם מחיר כזה?!

פורסם
אני ביטחתי ב-שור סוכנות לביטוח, החובה באליהו והמקיף גם שם אאל"ט, ההשתתפות עצמית 1600 ש"ח.

הם ביקשו העדר תביעות ל 3 שנים וסיפקתי להם.

שאלה נוספת ואחרונה (מקווה שלא קודח)

תוכל לפרט לאיזה מיגון נידרשת ?

אז איך אני מקבל גם מחיר כזה?!

אני בכל מקרה ארים טלפון יום שישי או אחרי החג גם לסוכן שביטח את הקבוצה הקודמת וגם לסוכן שהזכיר כאן machinehead ואעדכן .

אולי נפנה אח"כ כקבוצה.

אם אתה לחוץ תפנה בעצמך ותעדכן.

פורסם

יכול להיות שזה גם תלוי איפה אתם גרים (איפה אתם גרים באמת)? לא נראה לי שרכב מאזור ירושלים או באר שבע יקבל את אותו המחיר של רכב מאזור עפולה (פחות גניבות).

באתר של 9 מיליון תרשמו שאתם גרים באיזה חור בצפון ותראו איך המחיר יורד.

פורסם
יכול להיות שזה גם תלוי איפה אתם גרים (איפה אתם גרים באמת)? לא נראה לי שרכב מאזור ירושלים או באר שבע יקבל את אותו המחיר של רכב מאזור עפולה (פחות גניבות).

באתר של 9 מיליון תרשמו שאתם גרים באיזה חור בצפון ותראו איך המחיר יורד.

צודק אבל עיקרון היחסיות אמור להישמר כך ש, המבטח הזול ביותר יתן את ההצעה הטובה ביותר לכל מבוטח

לפי הפרופיל האישי שלו.

פורסם

בשבילכם דריש פתח לפני זמן קצר שירשור בעניין: מי אתה, על מה אתה נוהג, והיכן אתה מבטח את הרכב?

לדעתי החברות הישירות הן מהיותר יקרות ומנסיוני כבר כמה שנים, פניה לסוכנות מומלצת תניב הצעות זולות יותר על אותם כיסויים.

בפניות לישירות אפשר להתמקח ולקבל הפחתות משמעותיות עד 25%, אם תצנו פרטי הצעה ממקום אחר.

תמיד טוב לשאול הורים-חברים-חברת אם יש להם סידור כלשהו ממקום העבודה/ארגון עובדים.

מחירים באתרי אינטרנט הם רק אומדן ותמיד יהיו גבוהים ממצע שיוצע בפועל.

המחירים גמישים מאוד וכמעט כל שאלה ששואלים אתכם משפיעה, בכל חברה בצורה אחרת. כל דגם מתומחר אחרת ואין אותו פער יחסי בין חברות: דגם אחד יהיה זול בחברה אחת ויקר בשניה , דגם אחר יקר בראשונה וזול בשניה. כל מבוטח יקבל מחיר שונה לפי העבר הביטוחי שלו ונתוניו האישיים, וקשה מאוד להשוות הצעות של שני אנשים שונים. אבל זה נתון טוב להתמקחות. הכל שוק, גם תחום הביטוח.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

Psdd, המחירים כאן הזויים. אני מעולם לא שלמתי מחירים כאלה - רק על האיביזה וגם בטענה שהיא "רכב ספורטיבי וצעיר".

שולח לך בפרטי את פרטי הסוכן ביטוח שלי, פנה אליו לקבלת הצעה שפויה יותר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

המחירים שאתם מדברים עליהם כאן הם הזויים לחלוטין.

לשם השוואה, אתמול חידשתי את הביטוחים לקורולה 2004 ועלה לי 1400 לחובה ו-1700 למקיף בפניקס.

אמנם אצלי מדובר בביטוח רק לי ולאשתי ומעל גיל 30 אבל עדין מדובר בהבדל עצום.

האם הסקודה כל כך גניבה? האם היא שווה את הפרשי המחירים? נשמע לי הזוי לחלוטין.

פורסם

אני משלם על האינפיניטי 9000 ש"ח כולל כל נהג מ24 ורכב חלופי, כך שכל הצעה מעל 5 לפאביה נראית יקרה

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

אם זה עוזר למישהו כאן.

אני משלם מקיף 3000, חובה 1500.

אני מעל גיל 30, והאוטו משנת 2010.

העיקר, שלא נצטרך!

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
המחירים שאתם מדברים עליהם כאן הם הזויים לחלוטין.

לשם השוואה, אתמול חידשתי את הביטוחים לקורולה 2004 ועלה לי 1400 לחובה ו-1700 למקיף בפניקס.

אמנם אצלי מדובר בביטוח רק לי ולאשתי ומעל גיל 30 אבל עדין מדובר בהבדל עצום.

קח בחשבון - זאת קורולה. היא לא גניבה.

קח בחשבון - שני נהגים מעל גיל 30. זה משמעותי.

כשאתה נהג חדש / צעיר, ויש לך רכב שנחשב גניב (עד מאוד),

העסק הופך להיות יקר משמעותית - בגלל המיקס של שני המרכיבים הנ"ל.

בימים האחרונים בדקנו עלויות ביטוח ל-יטי, והופתענו לטובה ביחס לעלויות הפאביה (הגניבה).

נהג מגיל 24 ומעלה - עלות הביטוח זולה משל הפאביה בכ-2.5K (כמובן גם מגיל 24 ומעלה).

נהג מגיל 50 ומעלה - עלות הביטוח יורדת בכחצי מעלות הביטוח של פאביה עם נהג בן 24, עם 6+ שנות נהיגה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
Psdd, המחירים כאן הזויים. אני מעולם לא שלמתי מחירים כאלה - רק על האיביזה וגם בטענה שהיא "רכב ספורטיבי וצעיר".

שולח לך בפרטי את פרטי הסוכן ביטוח שלי, פנה אליו לקבלת הצעה שפויה יותר.

RS - אשמח גם לקבל פרטי הסוכן שלך.

מקווה שנאסוף פרטים ואולי נתאגד כקבוצה כמו שכבר כתבתי.

נראה שהרכב גניב, כך נאמר לי בחברת הביטוח.

לשם השוואה עשו לי בדיקה לקליאו שגם במבצע - ההבדל היה 1K פחות.

למיטב הבנתי הרכב "דרוש" בגלל שוק המוניות מה שמביא הרבה מהם לתיקון רכבים מעבר לקו או אפילו במקומות בהם

מקור החלפים הם רכבנו שלנו אנו.

צ'מפיון הלכה למהלך של הפסקת מכירת הפאביות לשוק המוניות. אני מניח ומקוונ שבשנתיים הקרובות ילך וידלל מספר המוניות והרכבים ההאלו יגיעו אולי לסקטור יותר נורמאלי.

ירידה ברמת הגניבות כנראה תביא לירידה במחירי הביטוח.

ימים יגידו

• תוכן חדש...