Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי שברולט קוואליר 97

כנראה המנועים בחלונות חשמל כבר נשחקו כליל, בצד של הנהג החלון עדיין מתפקד בצורה טובה

החלון הימני עובד חלקית ועושה טובה שהוא נסגר ונפתח

2 החלונות האחרויים בכלל לא עובדים ובטעות פתחו לי חלון אחד והוא תקוע! מסרב לעלות בחזרה והוא כרגע פתוח חלקית!!

כמה יעלה לי כל העסק הזה של החלפת מנועים בחלונות חשמל? אני מרוצה מהרכב מאוד אם למישהו יש ספקות :)

• ספונסר פורום
פורסם

כל מנוע חלון עולה כמה מאות שקלים (200-500 ש"ח, תלוי ברכב). בכל מקרה צריך לבדוק אם אכן מדובר בתקלה במנוע החלון כי לפעמים יש בעיות במגעים או בכפתורי ההפעלה שגורמות לבעיות בסגנון הזה.

מהיכן אתה בארץ?

פורסם

בפונטיאק שלי אני שיפצתי 2 מנועים קדמים של החלונות חשמל ויצא לי יותר זול מעט.

אם יש לך אפשרות להזמין מebay מנועים חשמלים חדשים זה יצא לך יותר זול.

בכול אופן,אצלו עשיתי את השיפוץ של המנועים החשמלים ועד היום עובד טפו טפו.

http://www.or-glass.dpages.co.il/

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אני קניתי מאיביי 2 מנועים חדשים לחלונות האחוריים, והתקנתי לבד בעזרת ספר "היינס" (ואני לא אדם טכני כ"כ).

המחיר היה בסביבות ה20$ למנוע, ממישהו שפירק את המכונית שלו.

• תוכן חדש...