Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוסי אתה באמת מתכוון לזה שבמקרה הזה היתה הולך לפי העיצוב?

שמה, גם לי מאוד חשוב הנושא של העיצוב, וגם בין הגולף הפאביה והאיביזה, יש הבדלים.

ולא רק,אלו רכבים משדרים משהו אחר.

אבל פה...

ללכת לפי עיצוב, זה פשוט אותו אוטו!!!

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פלג, אותו הפטנט קיים גם בהרבה מכוניות אחרות.

יצרני מכוניות משתפים פעולה ויוצרים תבנית משותפת, אח"כ הם יכולים למכור כל מכונית בארץ אחרת שם מותג אחד חזק יותר מהשני או את כולם ביחד.

כך לדוגמא שוב את הסיטרואן C1, הפיג'ו 107 והאייגו של טויוטה, אותה המכונית נטו עם שינויים קלים בעיצוב ובסמל שונה.

אך הן עדיין נמכרות כולן ביחד, אם משרד התחבורע לא היה עושה קטע מסריח לטויוטה וסיטרואן כהן היו נמכרות פה במקביל לפיג'ו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

לגמרי.

הסקודה גורמת לי לחייך בגלל עיצוב טוב. זה כמעט כמו הצהרת אופנה.

הסיאט פשוט נראית כמו אלטרנטיבה זולה מדי לאיביזה (שאותה אני לא אוהב), והפולקסווגן... אני פשוט לא אוהב את הפרונט ששמו לה.

פורסם

אני חושב שזאת עצלנות נטו, יונדאי סונטה וקיה אופטימה חולקות פלטפורמה, אותם מכלולים מכניים ואתה רצפה לייתר הדיוק, אבל הן שונות.

2011_kia_optima_hyundai_sonata.jpg?9707a5

זאת דוגמא בשלוף, אני לא אוהב תאומות זהות, אני חושב שזה מסריח לאללה.

תראו קצת יצריתיות, זה כמו שהאיביזה תהיה פולו עם סמל שונה. לא חשוב הסגמנט תעשו שינוי אמיתי.

haters will hate

פורסם

גם דעתי היא שחבל שהרכבים כול כך זהים,חוץ מההגה ששונה בין המותגים, חבל שאין הבדלים בפנים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני חושב שזאת עצלנות נטו, יונדאי סונטה וקיה אופטימה חולקות פלטפורמה, אותם מכלולים מכניים ואתה רצפה לייתר הדיוק, אבל הן שונות.

2011_kia_optima_hyundai_sonata.jpg?9707a5

זאת דוגמא בשלוף, אני לא אוהב תאומות זהות, אני חושב שזה מסריח לאללה.

תראו קצת יצריתיות, זה כמו שהאיביזה תהיה פולו עם סמל שונה. לא חשוב הסגמנט תעשו שינוי אמיתי.

פולו היתה קורדובה עם סמל אחר. זוכרים את הפולו קלאסיק?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
פה בדיוק הנקודה.

יש 50 חנויות בגדים בקניון מסיבה אחת, שלכול חנות את העיצוב שלה.

אתה מסכים איתי שהסיגנון של זארה שונה מכאסטרו, ושניהם שינים לגמרי מאנס.

וכל אלו שונים לגמרי ממגה ספורט..

הדוגמה שלך על הקניון דווקא דומה למה שקורה בעולם הרכב:

בקניון עצמו יש שלל מותגים וכל אחד יכול לבחור, אבל גם בין הרשתות עצמן יש כאלו שהן בעצם שייכות לאותם בעלים (לדוגמא זארה ופול אנד בר). אז תחשוב שהקניון מקביל לעולם (יש הרבה מותגים שונים של מכוניות) והרשתות מקבילות ליצרנים (זארה זה VW, פול אנד בר זה סקודה :shock:). תרצה חולצה של זארה (או מכונית של פולקסווגן) תבחר. תחליט על חולצה אחרת (סקודה, סיאט) לך על זה. לך יש אפשרות בחירה, הכסף יגיע לאותו מקום...

בבחירה של מכונית יש הרבה מרכיבים, סמל, אבזור, מחיר וכד'. כשהקונצרן מציע לך אופציות מגוונות יש לך יכולת בחירה טובה יותר. זה הכל.

תהנה בקניון :wink:

Mazda Miata NB

Honda CBR500R

פורסם

כמו פלאפון שמחליפים לו פנל חחח

הכל זהה רק הקווים הקוסמטיים שונים

וזה בדיוק מה שקורה שעל ״מותג״ כזה או אחר משלמים כסף

כמה? זה כבר בחירה שלך..

לדעתי מבחינת מחירים כמובן זה יהיה בסדר כזה : vw ->skoda->seat

אלא אם אודי גם יעשו והם יהיו בטופ

סה״כ הם מוציאים את אותו הרכב לקהל הרכב ולכל כיס, מה רע?

פורסם

לגבי המחיר גם אני חושב שזה יהיה הסדר.

לא רע,אבל זה העתק הדבק,הרי איזה איבזור יכול להיות שונה? בצורה כזאת שתשפיע על המחיר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הדוגמה שלך על הקניון דווקא דומה למה שקורה בעולם הרכב:

בקניון עצמו יש שלל מותגים וכל אחד יכול לבחור, אבל גם בין הרשתות עצמן יש כאלו שהן בעצם שייכות לאותם בעלים (לדוגמא זארה ופול אנד בר). אז תחשוב שהקניון מקביל לעולם (יש הרבה מותגים שונים של מכוניות) והרשתות מקבילות ליצרנים (זארה זה VW, פול אנד בר זה סקודה :shock:). תרצה חולצה של זארה (או מכונית של פולקסווגן) תבחר. תחליט על חולצה אחרת (סקודה, סיאט) לך על זה. לך יש אפשרות בחירה, הכסף יגיע לאותו מקום...

בבחירה של מכונית יש הרבה מרכיבים, סמל, אבזור, מחיר וכד'. כשהקונצרן מציע לך אופציות מגוונות יש לך יכולת בחירה טובה יותר. זה הכל.

תהנה בקניון :wink:

שכחתם שכל הבגדים מגיעים מסין בסופו של דבר או מהשטחים ....ואם כבר השוואה לטכסטיל אז איזה יצרן שווה ערך ל"תמנון"..?:oops:

Gn'f'R

פורסם
איזו מן שאלה זו, ברור שVW. הרי הרובוט במפעל בבווריה הרבה יותר מדויק ומתקדם מאמיתו הצ'כי או הספרדי. :-)

איש, המפעל של VW הוא ממש לא ב-באווריה...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
כמו פלאפון שמחליפים לו פנל חחח

הכל זהה רק הקווים הקוסמטיים שונים

וזה בדיוק מה שקורה שעל ״מותג״ כזה או אחר משלמים כסף

כמה? זה כבר בחירה שלך..

לדעתי מבחינת מחירים כמובן זה יהיה בסדר כזה : vw ->skoda->seat

אלא אם אודי גם יעשו והם יהיו בטופ

סה״כ הם מוציאים את אותו הרכב לקהל הרכב ולכל כיס, מה רע?

מאמין שגם אוודי יוציאו פשוט שאלה של זמן

בדיוק כמו עם האיי1 שיושבת על פלטפורמה של הפולו\איביזה

• תוכן חדש...