Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב כבישטח (להורים) למעט מאד שטח, אולי קצת שבילים, אין צורך ממשי ב-4X4

שיסע די הרבה (סביבות 30K בשנה) ולכן צריך להיות חסכוני כמה שיותר

היתה ג'טה 160כ"ס אבל נגנבה והם רוצים לשנות פאזה לחויית נהיגה שונה.

ראינו אווטלנדר 2X4, ראב4, IX35, קשקאי, CRV

עשיתי אתמול נסיעת מבחן על האווטלנדר ולא נפלתי.. - מה שכן הוא מרווח מאד ופונקציונלי

הראב 4 הכי יפה לטעמי, לפחות חיצונית יש לו את המראה הנכון.

איך הטיגואן? אם יש לו TSI וDSG הוא לא אמור להיות החסכוני מכולם ? (יודע שיקר יותר)

תודה!

C1 רובוטית. כי Perfection has it's price

פורסם
הייטי לא מתאים?

אתם לא מחפשים עבירות של ממש, אז מספיק שהרכב יהיה קצת גבוה, מה שהיטי נותן.

איך הייטי 1.2TSI

הוא לא חלש מידי בשביל שלדה כזו ?

האמת שהיינו גם בסוכנות של סקודה, אבל לא התלהבנו ממנו יותר מידי חיצונית אז לא בדקנו לעומק

אבל לא פוסלים

פורסם

אל תפסול את היטי מאחר והיא מאוד הפתיעה במירוץ שנערך לאורח כל ישראל מהצפון ועד אילת ( לצערי כרגע אין את הכתבה על כך) אומנם היטי שם הייתה 4 על 4 דיזל שזו הגרסה היותר מומלצת לשטח מן הסתם

אך גם מנסיון אישי אני יכול להגיד לך שנסעתי כמה וכמה פעמים על היטי של חבר 1.2tsi ומאוד אהבתי גם בכביש וגם ב״שטח״

פורסם
איך הייטי 1.2TSI

הוא לא חלש מידי בשביל שלדה כזו ?

חלש מדי לשלדה?

אתה מתכוון למשקל?

אם כן אז המנוע יסחוב את הייטי נחמד לא יותר.

אבל זה רכב להורים שלך לא? לא נראה לי שממש מזיז להם 0-100.

מה שחשוב זה שה1.2 ייתן צריכת דלק טובה יחסית וטובה מאוד יחסית לכל קרוסאובר בעל מנוע אטמוספרי גדול ופחות יעיל ומשקל אפילו גדול יותר.

הכל עניין של צרכים ותקציב.

הייטי גם זול משמעותית מהקרוסאוברים למינהם.

בהצלחה! :)

They are trying to ban me...

פורסם
חלש מדי לשלדה?

אתה מתכוון למשקל?

אם כן אז המנוע יסחוב את הייטי נחמד לא יותר.

אבל זה רכב להורים שלך לא? לא נראה לי שממש מזיז להם 0-100.

מה שחשוב זה שה1.2 ייתן צריכת דלק טובה יחסית וטובה מאוד יחסית לכל קרוסאובר בעל מנוע אטמוספרי גדול ופחות יעיל ומשקל אפילו גדול יותר.

הכל עניין של צרכים ותקציב.

הייטי גם זול משמעותית מהקרוסאוברים למינהם.

בהצלחה! :)

נכון שזה להורים ולא יעניין אותם 0-100

אבל הם באים מג'טה 160 כ"ס ואני לא רוצה שיהיו מאוכזבים שהרכב חלש משמעותית והוא "לא זז"

אתה יודע להגיד מה הצריכת בנזין שלו בפועל ?

פורסם

כמו כל רכב- תלוי בהרגלי נהיגה.

הפוטנציאל של הצריכה הוא גדול, לכאן ולכאן.

זאת אומרת שעם שימוש נכון אפשר להגיע לתוצאות יפות ולעומת זאת עם רגל כבדה והרגלים מגונים מגיעים לצריכה גרועה.

מה שכן- אל תצפה לנתוני יצרן.

מספרים מדוייקים אין לי להביא לך.

אבל אני בטוח שאם תחפש בסיקורים שהתבצעו תמצא כמה נתונים.

לגבי התאוצה- אפשר לנצל את כל התקציב וללכת על הטורבו דיזל שיוריד לך שתי שניות עד ל100 והנעה כפולה שתיתן קצת יותר עבירות אבל מביאה איתה תוספת משקל רצינית שתשפיע על התנהגות.

בכך אתה משווה אותו לכל הקרוסאוברים האחרים, שמצד אחד מהירים מה1.2 ועם יותר עבירות, אבל מצד שני משווה גם את המחיר.

מה שבעצם מוציא את הפואנטה בלקנות את הייטי, כי הרעיון היה רכב זול מהקרוסאוברים עם עבירות דומה בהרבה פחות כסף.

They are trying to ban me...

פורסם
נכון שזה להורים ולא יעניין אותם 0-100

אבל הם באים מג'טה 160 כ"ס ואני לא רוצה שיהיו מאוכזבים שהרכב חלש משמעותית והוא "לא זז"

אתה יודע להגיד מה הצריכת בנזין שלו בפועל ?

היה כאן איזה שירשור על צריכת דלק של מנועי TSI ומישהו רשם את הצריכה שיש לו בפועל עם יטי 1.2+DSG.

לפי מה שאני זוכר זה מקסימום 1:12 בנסיעה של 90% בינעירוני.

זה אומנם טוב מאווטלנדר או קשקאי, אבל הרבה פחות טוב מהצהרות הייצרן ורחוק מלהיות חסכוני.

לצורך השוואה ה-3008 עושה לי 1:14 בינעירוני.

אגב, אם ההורים שלך מוכנים לרדת מנסיעות בשבילים אני ממליץ בחום לבדוק את האופציה הנ"ל.

אגב, גם את הקשקאי/IX35 לא הייתי מכניס לשביל שמאזדה 3 לא יכולה לצלוח.

אגב 2, הכי חסכוני בדלק זה לרכוש ראב-4 שנת 2009-2010.

בסכום שנותר רוכשים דלק לשנתיים-שלוש..

ובאופן כללי אם הבחירה היא בין מה שהצעת הייתי הולך על הראב-4 כאשר בהתחשב במחיר שלו כמשומש והסחירות שלו כיד-2, תאבדו עליו הכי פחות כסף.

ההפרש בין להחזיק ראב-4 לשלוש שנים לבין האלטרנטיבות עשוי להגיע לעשרות אלפי שקלים.

פורסם
היה כאן איזה שירשור על צריכת דלק של מנועי TSI ומישהו רשם את הצריכה שיש לו בפועל עם יטי 1.2+DSG.

לפי מה שאני זוכר זה מקסימום 1:12 בנסיעה של 90% בינעירוני.

זה אומנם טוב מאווטלנדר או קשקאי, אבל הרבה פחות טוב מהצהרות הייצרן ורחוק מלהיות חסכוני.

לצורך השוואה ה-3008 עושה לי 1:14 בינעירוני.

אגב, אם ההורים שלך מוכנים לרדת מנסיעות בשבילים אני ממליץ בחום לבדוק את האופציה הנ"ל.

אגב, גם את הקשקאי/IX35 לא הייתי מכניס לשביל שמאזדה 3 לא יכולה לצלוח.

אגב 2, הכי חסכוני בדלק זה לרכוש ראב-4 שנת 2009-2010.

בסכום שנותר רוכשים דלק לשנתיים-שלוש..

ובאופן כללי אם הבחירה היא בין מה שהצעת הייתי הולך על הראב-4 כאשר בהתחשב במחיר שלו כמשומש והסחירות שלו כיד-2, תאבדו עליו הכי פחות כסף.

ההפרש בין להחזיק ראב-4 לשלוש שנים לבין האלטרנטיבות עשוי להגיע לעשרות אלפי שקלים.

טיגואן זו לא סחורה טובה ? גרסא יקרה של ייטי או שמדובר במשהו אחר ?

הוא נראה כמו טוארג קטן..

פורסם

בתקציס שלך ולפי הנסועה כדי לשקול את הייטי בגירסת הדיזל המאובזרת.

גם חזק, גם 4*4, גם חסכוני יחסית, גם מאובזר וגם דיזל.

חסרונו לאומת האחרים הוא גודלו הקטן ביחס אליהם.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ייטי בהחלט אופציה שנשקלת בחיוב

מה שכן, אתמול נוכחתי לגלות ששחקן חדש\ישן עומד להכנס לפלח השוק הזה ומתכנן לטרוף את כל הקלפים עם גרסת קרוס-אובר בעלת צריכת דלק יעילה יותר מאשר למתחרים

מאזדה CX-5

• תוכן חדש...