Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני קניה של פולו TSI 1.2 DSG.

קיבלתי פלט מהמוסך המורשה שטיפל באוטו, אולי תוכלו לעזור לי עם זה?

כתוב שלמעט טיפול 15,000 בו בוצעה החלפת שמן ומסנן, היה קידוד מפתח וטעינת מצבר. לאחר מכן "פעולה מונחת ACTIONS" שאני לא מבין מה זה אומר, הו"ה טורבו, מגדש טורבו, אטם ושוב פעולה מונחת.

מישהו יודע האם הבדיקה בסדר או שצריכה להדאיג אותי?

תודה רבה מראש.

פורסם

שלום,

לא ברור מדברייך מה בדיוק עשו מלבד טיפול שמן. על פניו זה נראה כאילו פירקו את מגדש הטורבו מהרכב, והרכיבו חזרה כמובן (?)

תוכל להעלות את החשבונית סרוקה?

נ.ב - ממליץ לך לטשטש את השם על החשבונית ומספר הרכב

• ספונסר פורום
פורסם

קישקוש,אם היה ריקול,אז למה לא לקנות את הרכב?

אם היצרן הוציא קריאת שרות מסודרת אין שום בעיה לקנות את הרכב,להפך,קריאת שרות תפקידה לפתור תקלה שהיצרן גילה,ככה שאם תקנה רכב כזה אחר שלא עבר את התיקון..ייווצרו בעיות בעתיד.

אורן

פורסם

אולי מדובר בריקול שקט.

רכב שמגיע לטיפול נבדק, ואם מתקיימת בו תופעה מסויימת, שמוגדרת על ידי היצרן כלא תקינה - מחליפים את המכלול שמוזכר בריקול.

אגב, נראה שהטורבו רק פורק והורכב בחזרה, ולא הוחלף.

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לציין כי לא קיים שום מבצע תיקון (ריקול אקטיבי או ריקול שקט) בנוגע להחלפת טורבו במנועי ה- TSI.

פעולות מונחות- הכוונה חיבור הרכב למחשב הדיאגנוזה, הרצת תוכנת הדיאגנוזה, סריקת תקלות וביצוע בדיקות בהתאם לממצאים.

בברכה,

שי

שירות צ'מפיון מוטורס

פורסם
שלום לכולם,

אני רוצה לציין כי לא קיים שום מבצע תיקון (ריקול אקטיבי או ריקול שקט) בנוגע להחלפת טורבו במנועי ה- TSI.

פעולות מונחות- הכוונה חיבור הרכב למחשב הדיאגנוזה, הרצת תוכנת הדיאגנוזה, סריקת תקלות וביצוע בדיקות בהתאם לממצאים.

בברכה,

שי

שירות צ'מפיון מוטורס

בגלל זה רציתי שהבחור יעלה חשבונית, אבל הבנתי בדיעבד שהרכב כלל לא בבעלותו לכן אין לו אחת כזו.

אם מה שהוא אומר מדוייק, לא משנה אם יש או אין ריקול (למען האמת לא הגיוני שהיה ריקול, אחרת הפורום כולו היה רועש וגועש) ברגע שנכתב בחשבונית "הורדה והרכבה", הטורבו פורק מהרכב והורכב שוב. השאלה היא למה, בייחוד ברכב כמעט חדש.

בכל אופן אני מצטרף לדברי קודמי, גם אם היה והטורבו הוחלף (מה שכנראה לא קרה), לא מבין למה זה ריג'קט בנוגע לרכישת הרכב? אדרבה, אם הוא הוחלף בחדש - הרווחת.

• תוכן חדש...