Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה נולד לנו ילד שני.

ולכן הגיע הזמן (או הצורך) להחליף את הפונטו ספייס 2002 ממנה אני מרוצה מאוד.

אחרי חריש עמוק בפורום בזמן האחרון פלוס, נסגרתי שאני רוצה לקנות c5.

בגלל הנוחות והתמורה לכסף. מצד שני, אני קצת חושש לקנות מודלים מוקדמים בכדי להימנע מהפתעות לא נעימות (האם החשש מוצדק, או שהשד לא נורא כמו שעושים ממנו?).

ביד 2 יש לא מעט אקזמפלרים עם ק"מ לא גבוה, במחיר סביב 20-25 אש"ח, שזה פחות או יותר התקציב כרגע.

בנוסף- ראיתי שללובינסקי יש מלאי די גדול של שנתונים 2006-2008, עם מבצע של אחריות לשנתיים, אפשרויות מימון וכיו"ב.

אם ככה, האם כדאי:

1. למצוא אקזמפלר פרטי בשנתון נמוך יחסית , לפני מתיחת הפנים), ולקחת בחשבון "מרווח" לטיפולים אפשריים.

2. עדיף 'להימתח', וללכת על שנתון גבוה יותר, אחרי מתיחת הפנים) מלובינסקי, עם יתרונות אחריות ומימון, ומינוס של עבר ליסינג וצורך במימון... (ואגב- האם המחיר המוצג באתר שלהם הוא 'בונקר', או שיש מקום למיקוח?)

3. או בכלל לקחת מימון בנקאי, וללכת על פרטי בשנתונים 2006-2008?

תודה ושנה טובה!

פורסם

בלובינסקי המחיר לא בונקר, אבל גם לא גמיש במיוחד.

המימון שלהם מניסיוני זה תשלומים ללא ריבית, להרבה תשלומים, אבל תלוי במסגרת אשראי פנוייה.

הרכבים שלהם היו ב"פרייס ליס" (חברת ליסינג ששייכת ליבואן סיטרואן\פיג'ו), יש להם תיעוד מלא של הטיפולים\תיקונים (הכל במוסך מרכזי).

אחריות שנתיים לרכב מהסוג הזה הוא בונוס רציני.

מה שאני מציע, זה שאתה תחליט לפי מצב הכיס\מסגרת אשראי בין אפשרות ראשונה לשנייה .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

התיקונים ברכבים ישנים מסוג זה יכולים להיות בור מטורף ללא תחתית.

בעיקר תיקונים של מערכת המתלים, יכולים לעלות לך בסופו של יום כמעט 15-20K, בקלות.

הצעה שלי - אם הממון נמצא בכיסך קח את הדגמים המאוחרים יותר שמציעים בסוכנויות, עם אחריות מלאה לשנתיים זה דיל לא רגיל.

פורסם

בנוסף, לא חסרים בלובינסקי גם רכבים מידיים פרטיות של אנשים שהחליטו להמנע מכאב ראש, עשו טרייד אין על הרכב הישן וקיבלו מפתח תמורת מפתח. אם אתה יכול, תמנע מלקנות רכב ליסינג.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...