Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

הספידומטר שלי שבק חיים לגמריי, לאחר שכמה פעמים באמצע נסיעה המחוג צנח למטה וחזר חזרה למהירות שהאוטו נסע בה

לפי תיאור הבעיה נדמה שהלך החיישן ולא הכבל,

המחוג נשאר על 0, למעט פעמים חריגות שהוא מנסה לטפס למעלה ולא מצליח. בהתחלה הוא עוד עמד עד מקסימום 30-50 ועכשיו בכלל לא מצליח לעלות.

רציתי לדעת מה העלות המשוערת של חיישן, והחלפתו, אם מישהו יודע..:roll:

תודה

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

האם הקילומטר'ז בלוח שעונים מתקדם?

אם כן, אז התקלה לא בחיישן.

כבל ספידומטר אין בכלל באוטו הזה, חיישן מהירות משדר פולסים דיגיטליים, שמתורגמים לקריאת מהירות וספירת מרחק.

בקיצור, אם הקילומטרז' מתקדם רגיל-זו תקלה בשעון מהירות עצמו.

פורסם

הק"מ מתעדכן.

אז אני צריכה ללכת למכון ספידומטרים.

אין איזשהו סיכוי שכשתיקנו לי את המנוע צעדים אז נגעו במשהו שם? הבעיה התחילה כמה זמן לאחר התיקון של המנוע צעדים.

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

ברוב המקרים התקלה היא במנוע הצעדים הקטן שמזיז את המחוג. החלפתו פשוטה יחסית אבל קשה למצוא בעל מקצוע שיסכים למכור את המנוע ללא הרכבה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...