Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחתי את המאזדה למוסך עשו שם בדיקת רכב לא בדיקה ממוחשבת מה שצריך להחליף ברכב זה טיימינג אמר מחזירי שמן יש נזילה קטנה ואמר שזה לא טיפול דחוף + אמר להחליף נוזל קירור + שמן גיר... ככה אמר שהכל טוב ורכב שמור ... המוכר לא רצה לרשת מ25000 אלף אז החלטתי ללכת על הרכב בכל זאת למרות שהוא לא גמיש בגלל ...

שאלתי אם אין כרגע בעיות בגיר נאמר לי שלא אבל יש צורך כי השמן שחור....

מה דעתכם האם ההחלטה שלי להסכים למחיר שווה את ההשקעה ראיתי שכל המאזדות מהסוג הזה מוכרים כמה אלפים מעל המחירון...

פורסם
לקחתי את המאזדה למוסך עשו שם בדיקת רכב לא בדיקה ממוחשבת מה שצריך להחליף ברכב זה טיימינג אמר מחזירי שמן יש נזילה קטנה ואמר שזה לא טיפול דחוף + אמר להחליף נוזל קירור + שמן גיר... ככה אמר שהכל טוב ורכב שמור ... המוכר לא רצה לרשת מ25000 אלף אז החלטתי ללכת על הרכב בכל זאת למרות שהוא לא גמיש בגלל ...

שאלתי אם אין כרגע בעיות בגיר נאמר לי שלא אבל יש צורך כי השמן שחור....

מה דעתכם האם ההחלטה שלי להסכים למחיר שווה את ההשקעה ראיתי שכל המאזדות מהסוג הזה מוכרים כמה אלפים מעל המחירון...

מחיר מחירון רק עבור רכב יד 1 + מטופל במוסך מורשה+קולומטרז נמוך גם לרכב יפני.

מחיר לרכב לא יפני לא שווה בד"כ את המחירון 30% פחות, וגם אחרי זה עדיף לא לקנות.

תתמקח איתו, יש המון מאזדות שנמכרות. הוא פשוט הרבה יותר מנוסה במשא ומתן ממך.

אולי תוריד ל-20000 - 22000

בדיקה במוסך לא חושפת ריתוכים בשסי לכן חשוב לפני הקנייה לקחת למכון בדיקת רכב אחרי שתראה שמוכר יכול להתגמש על המחיר.

פורסם

מה שאני לא מבין זה למה כל המאזדות האלה נמכרות מעל המחירון כל מאזדה ביד 2 שראיתי של שנת 2000 עם קילומטרג סביר ולא 190 או 200 + רוצים 25K 26K

הוא גם אמר שהייתה תאונה קלה מקדימה שהחליפו מפגוש ומכסה מנוע...

• תוכן חדש...