Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כמה שזה נשמה מגוכך לא ניתן לעשות נסיעת מבחן ליונדאי i10 לבני 24 ומעתה.

אח שלי ניסה לקבוע מבחן אצל יונדאי נתניה, אבל בסוף הנציג נזכר לשאול בטלפון בן כמה אתה, כשהוא אמר לא 23 אז הוא אמר אי אפשר לעשות נסיעה בגלל ביטוח,ולא הציע שום חלופה.כך גם ברעננה

לא הגיוני שלקוח צעיר לא יוכל לעשות נסיעת מבחן למוצר שעולה 63k שקלים,במיוחד שבמדינת ישראל מותר לנהוג מגיל 23.

לתשומת ליבם של נציגי יונדאי בארץ,במיוחד שהi10 מיועדת בעיקר לצעירים.

how it's like to drive :twisted:

פורסם

אני לא יודע איך זה בשאר הסוכניות אבל אני מתאר לעצמי שזה דומה.

כנראה שלא כדאי להם מבחינת עלויות ביטוח.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

תארו לכם רגע את צה"ל כשלכל הסדירים אין רישיונות נהיגה ואסור על פי חוק לנהוג עד גיל 23...

ולעניין: נתקלתי באותו מקרה בסוכנות קיה. נתנו להורים לנהוג וסמכנו על חוות דעתם ושפטנו על פי ההרגשה כנוסעים.

אני משער שכפי שרנו5 אמר העניין הוא עלויות הביטוח. קשה לי להאמין שבחור בגיל 23 או פחות יוותר על קניית רכב שהוא חושק בו מהסיבה הזאת.

פורסם

מוזר מאוד,באמת רכב שפונה לצעירים לא מאפשר נסיעה,כעשיתי על ספארק לא הייתה בעיה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני אומר שזה אינדיבידואלי לכל אדם.

זה שאני בן 22 (דוגמה) זה אומר שאין לו יכול לקחת אוטו של חצי מיליון

במידה ואני באמת מתעניין לרכוש את הרכב??

יש ילדים בני 17 שנוסעים במכוניות במחירים של בתים ברמת אביב ויש להם כסף

אז לא תיתנו להם נסיעת מבחן?

:)
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

דווקא בצ'מפיון (!) חבר התעניין ברכישת סופרב לפני שנה וקצת ונתנו לו לעשות נסיעת מבחן בלי בעיה. והוא היה בן 23.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ההבדל היחידי הוא שאותם ילדים בני 17 לא נכנסים לסוכנות רכב לבד ורוכשים רכב ברבע מיליון שקל.

הם לבטח באים עם הורה להראות רצינות מסוימת לרכישה.

ולרוב גם ההורים רוכשים בעצמם את הרכב ונותנים לילד לנהוג ברכב.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
יש ילדים בני 17 שנוסעים במכוניות במחירים של בתים ברמת אביב ויש להם כסף

אז לא תיתנו להם נסיעת מבחן?

יש להם כסף אז ההורים עושים ביטוח, או שלא אכפת להם להפרד מכמה מאות אלפים במידה וידרשו לשלם פיצויים בגלל הילד.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
דווקא בצ'מפיון (!) חבר התעניין ברכישת סופרב לפני שנה וקצת ונתנו לו לעשות נסיעת מבחן בלי בעיה. והוא היה בן 23.

הנהלים בצ'מפיון השתנו.

לפני שנה וחצי נתנו לי לעשות נסיעת מבחן על לאון בלי בעיה. היום על גולף GTI רק בליווי הורה.

למרות הנוהל הזה, קשה לי להאמין שיסרבו לתת נסיעת מבחן אפילו לילד בן 17 אם הוא יופיע בסוכנות מצוייד בהרבה מאוד כסף מזומן.

Auto Emoción

פורסם

סוכנות סיאט הרצליה פיתוח - מתקשר בבוקר - ב17:00 (לנוחותי), כבר הייתי מאחורי ההגה של סיאט איביזה ראשית שממש לא אהבתי, ומיד אח"כ על סיאט לאון טורבו.

בשום שלב של השיחה הן בטלפון והן בסוכנות לא נשאלתי לגבי הגיל שלי ולא שום דבר, הייתי בן 22.

לפני שבועיים, סוכנות יונדאי ביגאל אלון בת"א, חברה שלי בת 21 נהגה בוולוסטר החדשה קרוב לחצי שעה.

אבי.

פורסם

לא יודע מה זה הבדיחה הזאת אבל כול יבואן!!! יש לו אפשרות לבצע נסיעת מבחן על רכב אפילו שהנהג מתחת לגיל 24 אז שלא יבלבלו במוח, פשוט כדי לנפנף אותכם אז זה מה שמספרים לכם אחי שרק הוציא רישיון לקחתי אותו לעשות נסיעת מבחן על רכב יוקרה אז הכול אפשרי, תלוי בלקוח ותלוי בחברה אם בא לה לשחרר רכב.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• תוכן חדש...