Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ראיתי רנו מגאן בצבע אדום ליד הבית שלי

האוטו שנת 96 יד שנייה וניראת טוב. 1600 סמ"ק. ידני. RT זה נראה לי הדגם היוקרתי.

הוא אמר לי שהמחירון 33 והוא מוכן לרדת ל30 והוא גמיש.

שמתי לב שמצד אחד לכל אורך האוטו יש שריטה רצינית. כמה עולה לתקן כזה דבר???

גם שמתי לב שאחד הפנסיים הקדמיים שבור, כמה זה עולה לתקן??

וגם שמתי לב שמכסה מנוע טיפ טיפה עקום במקום מסוים, כאילו משהו כבד נפל עליו, כמה זה יעלה לתקן??

עוד לא עשיתי טסט לאוטו אבל הבנתי שהקילומטרז' הוא 63 אלף גם משהו מסריח שקילומטרז' כל כך נמוך לשנת 96. שאלתי אותו למה כל כך קצת אז הוא אמר לי שאף אחד לא נוסע עם האוטו ושיש לו הסעות לעבודה.

כמה לדעתכם אני יכול לבקש להוריד על הבעיות והאם כדאי ללכת עם האוטו לטסט???

פורסם

שלום,

כמה עולה לתקן שריטה? אפשר מדי פעם למלא את השריטה בצבע. כמה יעלה בדיוק? לך לפחח.

פנס שבור - תתקשר למוסך רנו, תשאל כמה עולה פנס למגאן שנת 96, תקבל תשובה מיד.

מכסה מנוע - כמו השריטה, לך לפחח אי אפשר להאריך עלויות תיקון מרחוק (לא במקרה הזה לפחות).

טסט לאוטו הכוונה בדיקה? :shock:

לגבי הק"מ, לך למוסך מורשה ותבדוק מה הק"מ האחרון שמופיע בטיפול שם (הרכב טופל לפחות עד 99 במורשה). אם הוא טיפל גם אחרי סיום האחריות במורשה (כמה זמן הרכב אצלו?) אז לא תהיה בעיה בכלל לאמת את נתון הק"מ.

האם כדאי ללכת עם הרכב לבדיקה (טסט לא קשור) - השריטה לא קריטית (אלא אם היא ניראית מ-מ-ש נורא), פנס לא יעלה יותר מכמה מאות שקלים (כמה בדיוק - טלפון למוסך). סה"כ הנתונים פה יפים מאוד, בהנחה ולרכב אין תאונות קשות (תבקש ממנו התחייבות על פגיעת שלדה בבדיקה, אם מוצאים הוא משלם את הבדיקה) וקח לבדיקה.

קרא את השירשורים הדביקים בפורום יעוץ ברכישה, תמצא שם הרבה מידע.

גיא

פורסם

כבר ירד איתך ב 3 אלף ש"ח, מה אתה רוצה, שגם יתכופף ו **** לך ?

שריטה לאורך כל הרכב אפשר לתקן אצל בני דודינו בכמה מאות שקלים, או בפחח שיקח בסביבות 800 ש"ח להערכתי, פנס - אם זה איתות אז כמה עשרות שקלים, אם זה ראשי אני לא יודע כמה עולה במגאן.

מכסה מנוע קצת עקום לא בעיה ליישר אצל כל פחח בעלות של כמה מאיות בודדות.

אני במקומך הייתי לוקח את הרכב לבדיקה, בדגש על הקילומטרז' הנמוך, ולפי התוצאות מנסה להוריד עוד במחיר, אולי תצליח להוריד עוד 1500-2000 ש"ח.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
רואים בטסט אם התעסקו עם הקילומטרז'????

והאם כתוב בספר הרכב את הקילומטרז' אחרי כל טיפול????

שוב - טסט זה רישוי, פעם בשנה בכל רכב. אתה מתכוון לבדיקה לפני קניה, לא לטסט.

בבדיקה לפני קניה לוקחים את הק"מ בתור נתון עובדתי.

רשמתי לך בדיוק איך לבדוק את הק"מ. (במוסך מורשה).

לא כל אחד מחתים את ספר הרכב ולכן הוא לא בהכרח יעזור לך. אם יש לו ספר רכב חתום, אז זה בהחלט יפתור את הבעיה. (עם חותמת מוסך!)

גיא

פורסם

אם הרכב ייצא טוב מהבדיקה ,למה לדעתך הוא צריך עוד להוריד לך ? :shock:

גש לבדיקה. אם אין ליקויים משמעותיים , המחיר שהוא מבקש הוא מעל ל-הוגן.

פורסם

איך אני בודק במוסך המורשה של הרכב

אני יכול פשוט להיתקשר להגיד להם את מס' הרכב ולשאול איזה טיפולים עבר וכמה קילומטרז' רשום אצלהם???

פורסם
איך אני בודק במוסך המורשה של הרכב

אני יכול פשוט להיתקשר להגיד להם את מס' הרכב ולשאול איזה טיפולים עבר וכמה קילומטרז' רשום אצלהם???

לא. צריך ללכת לשם יחד עם הבעלים וצריך אישור שלו לזה. אבל אם יש לו ספר רכב חתום עם טיפולים אז זה גם טוב. פשוט תמצא את המוסך המורשה הקרוב ביותר למגוריו של הבעלים. תשאל גם מתי הוא קנה את הרכב, ועם איזה ק"מ.

גיא

• תוכן חדש...