Jump to content

michaelakko2

  • הודעות

    10
  • כאן מאז:

הנקודות של michaelakko2

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

10

מוניטין

  1. מה אומרות בועות מתחת לצבע בגג המכוניות ליד החלון??? הרכב משנת 97 שהרכב עבר תאונה והוא צבוע??
  2. שמע אני מחפש רכב אוטומאט עד 40 אלף לנסיעות בינעירוניות. מתאים לנהג חדש. תציעו לי מכוניות שלא תהיה לי בעיה לקנות ויש אותם הרבה בשוק
  3. ליד הבית שלי מוכרים גולף שנת 94 CL 1800 הרכב ניראה מטופח ומאחורה הפנסים עגולים ונראים חדשים היתקשרתי לטלפון וענה לי בחור שכשאלתי אותו איזה יד הוא אז הוא ענה לי שניראה 3 או 4 (מוזר שהוא לא בטוח) והוא אמר לי שהקילומטרז' 200 אלף. המחירון שלו 37 אלף שניראה לי קצת הרבה לשנה הזאת. והבנתי מהמוכר שהוא מוכן לרדת הרבה במחיר מה דעתכם כדאי להתעסק עם האוטו הזה??? ועוד אוטו שספרית נורא נחמדה שאני מכיר מוכרת קאיה ספיה לאנו שנת 98 אוטומאטית הרכב ממש מטופח ואני יודע שהיא תיקנה הרבה את האוטו ניראה לי היא יד 1 ואת הקילומטרז' אני לא יודע שמעתי שהיא רוצה עבור הרכב 26 אלף מה דעתכם כדאי בכלל לברר את הפרטים החסרים לי בנוגע למכונית כי ראיתי ממש דברים ראים בפורום על המכונית הזאת. אז מה דעתכם על שני המכוניות האלו??
  4. איך אני בודק במוסך המורשה של הרכב אני יכול פשוט להיתקשר להגיד להם את מס' הרכב ולשאול איזה טיפולים עבר וכמה קילומטרז' רשום אצלהם???
  5. רואים בטסט אם התעסקו עם הקילומטרז'???? והאם כתוב בספר הרכב את הקילומטרז' אחרי כל טיפול????
  6. היום ראיתי רנו מגאן בצבע אדום ליד הבית שלי האוטו שנת 96 יד שנייה וניראת טוב. 1600 סמ"ק. ידני. RT זה נראה לי הדגם היוקרתי. הוא אמר לי שהמחירון 33 והוא מוכן לרדת ל30 והוא גמיש. שמתי לב שמצד אחד לכל אורך האוטו יש שריטה רצינית. כמה עולה לתקן כזה דבר??? גם שמתי לב שאחד הפנסיים הקדמיים שבור, כמה זה עולה לתקן?? וגם שמתי לב שמכסה מנוע טיפ טיפה עקום במקום מסוים, כאילו משהו כבד נפל עליו, כמה זה יעלה לתקן?? עוד לא עשיתי טסט לאוטו אבל הבנתי שהקילומטרז' הוא 63 אלף גם משהו מסריח שקילומטרז' כל כך נמוך לשנת 96. שאלתי אותו למה כל כך קצת אז הוא אמר לי שאף אחד לא נוסע עם האוטו ושיש לו הסעות לעבודה. כמה לדעתכם אני יכול לבקש להוריד על הבעיות והאם כדאי ללכת עם האוטו לטסט???
  7. מה אתם אומרים על פג'ו 306 שנת 97 דיאמנט 5 דלתות יד ראשונה, נהג יחיד, במצב מצוין 68,000 ק"מ מה המחירון של זאת והאם כדאי להתעסק עם המכונית הזאת???
  8. כמה הפולקסוואגן הזאת שורפת דלק??? וכמה היא מבקרת במוסך כי לא יהיה לי זמן למוסכים וכאלה אני למדתי נהיגה על פולקסוואגן פולו
  9. אוטומאטי רכב שיתאים לנהג חדש מנוע: 1400-1600 שיסחוב את העליות של כרמיאל אני כסטודנט אשתמש בו לנסיעה המהבית למכללה שהמרחק בינהם זה 20 ק"מ
  10. אני בן18 עכשיו סיימתי י"ב וההורים נותנים לי כסף לקנות אוטו לעצמי (יש לי רשיון) להורים שלי אין רשיון ואין רכב. התקציב בין 30 אלף ל40 אלף!!! הדגמים: רנו מגאן פג'ו 206 סיאט איביזה פולקסוואגן פולו פולקסוואגן גולף רובר 216 פיאט פונטו מה מהם כדאי להתרחק ומה מהם אתם ממליצים לקנות??? ושאלה נוספת זה: מתי אני מסדר את הביטוח אחרי שאני קונה את האוטו או לפני???? והאם כדאי לקנות מחברות הליסינג וההשכרה או אפילו מאוטוסנטר????
×
×
  • תוכן חדש...