Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשכונה של חברה שלי יש חנייה ליד כל בניין,אין מחסום או שער או שלט "חנייה פרטית" או משהו בסגנון בכניסה.

גם על החניות אין שום שלט או רישום חוץ מכמה חניות שאנשים החליטו לשייך לבד לעצמם ברישום ספריי על המדרכה.

אני לא מחפש לעשות דווקא ולכן לא מחנה אף פעם במקום ש"הוגדר" כפרטי.

היום חניתי בחנייה שבוודאות ראיתי רכבים שונים מחנים שם וכשירדתי לאוטו השאירו לי פתק " נא לא להחנות שייך לדירה X"

זה דיי מעצבן כי אני גם יודע כמעט בוודאות שבשכונה הזאת אין בשום מקום חניות שהם באמת פרטיות בטאבו.

כיצד אני יכול לבדוק אם היא באמת פרטית?

להתקשר לעירייה ולהגיד שיש רכב שחונה לי בחנייה בשביל הבדיקה?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

שאל את ההורים של זוגתך. אם הם רכשו בעלות על חניה הם ידעו ששילמו תמורתה, יהיה להם סעיף בחוזה רכישת הדירה וסימון במפת המקום.

בדירה הקודמת שלי חניות ליד המדרכה היו רשומות בטאבו על שם הדיירים, אלא שלא היתה בעית חניה בהמשך הרחוק, מרחק עשרות מטרים בודדות.

מצד שני - יתכן שאנשים עושים דין לעצמם. שלט "חניה פרטית" עולה כמה שקלים בכל חנות כלי עבודה. אני הכרתי מקום שבו מישהו התקין שני שלטי חנית נכים על דעת עצמו. אני צפצפתי עליהם שכן היו לא תקניים ובודאי לא חוקיים, ומעולם לא התיחסו אלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה זה משנה שייך או לא?

הרי אנשים שגרים שם רגילים לחנות שם, אז אתה בא ומחנה להם בחנייה.

אם ביקשו ממך לא לחנות שם אז כנראה יש סיבה לכך. דמיין מצב שבאים לבניין שלך ומחנים לך בחנייה, פרטית או לא, אני בטוח שדי יקומם אותך.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

ליאור, אתה טועה. אם החניה היא ציבורית צריך להתיחס אליה ככזו. ההרגל של מישהו לחנות במקום מסויים אינו מקנה לו זכויות במקום זה.

כמובן שאם מדובר בחניה הרשומה כפרטית אצל הרשויות השכן צודק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה ממש לא מקומם אותי,אני נמצא במצב זהה בשכונה שלי,החניות לא רשומות בטאבו אבל השכונה היא די סגורה וכולם מחנים איפה שיש מקום פנוי באותו רגע או איפה שנראה להם!

אצלה בשכונה אותו דבר כל אחד מחנה איפה שיש מקום חוץ מאותם אנשים ששייכו לעצמם חניות.

לא פעם ראיתי שמחנים לאבא שלה בחנייה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

כיצד אני יכול לבדוק אם היא באמת פרטית?

להתקשר לעירייה ולהגיד שיש רכב שחונה לי בחנייה בשביל הבדיקה?

אתה יכול גם להתקשר לעירייה ולהודיע שחייזרים זורקים זבל מהחלון של החללית. בשני המקרים סביל להניח שלא יעשו עם זה כלום.

אם זה באמת מעניין אותך, אתה צריך ללכת לטאבו ולהוציא מהם את השרטוט של הבניין שכולל גם את כל החניות שרשומות בטאבו. נניח שעשית את זה וגילית שהחניות לא באמת פרטיות, מה אז?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

להוציא תשריט מהטאבו.

אתה ניגש למשרדי הטאבו (ברר באתר האינטרנט לאיזה אתה שייך), משלם 31 ש"ח בעמדות הממוחשבות ומזמין בדלפק "נסחים" את תשריט החניות שאתה מעוניין בו, לפי גוש וחלקה של הבניין המדובר (יש מחשבון גוש חלקה, חפש בגוגל ותגיע אליו ללא בעיה).

יום אחרי יחכה לך דיסק עם קבצי PDF צרובים וכל האינפורמציה בפנים. אתה יכול לקבל את זה גם בדואר - אבל זה יקח כמה ימים נוספים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...