Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן..

בן 23, אני מחפש רכב ספורטיבי, מאובזר, בלי הרבה תקלות(עדיף בלי בכלל כן..) התקציב שלי הוא 30-40

חשבתי על Toyota Corola Runx ראיתי שיש אותו בתקציב שלי בשנתונים של 03-04

לא הכי ספורטיבי אבל די אהבתי את המראה

לא מחפש רכב שישתה לי דלק, אבל גם לא רכב שלא יסחוב לי. אני כרגע מאוד מרוצה ממזדה 3 06, 1600, הכוח סבבה, נוחות הכל טוב.. אבל האוטו לא שלי אז צריך לחפש לעצמי משהו

הרכב ישמש אותי בעיקר לסופשי שבוע, באמצע שבוע נסיעות של 40ק"מ ביום~

לא משנה לי אוטומט\ידני

אשמח לעזרה

פורסם

הראנקס לא ספורטיבי, לא חסכוני בהשוואה למאזדה ומתנהג פחות טוב ממנה.

לא הבנתי את משמעות המעבר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עידן סיבת המעבר היא כי הרכב(מאזדה) איננו שלו.

שנית כל הראנקס\קורולה חסכוניות באופן ניכר מהמאזדה 3,אף זריזה ממנה בגרסאות ה1.6 ליטר.

ספורטיביות הן לא,הטויוטה מציגה אמינות יפה למרות שבשנתונים הללו הייתה תקלה גורפת שדרשה החלפת מנוע,אם הוחלף מנוע אתה יכול להיות רגוע.

פורסם

היתה לנו במשפחה ראנקס שנהגתי עליה די הרבה.

היתה לי לתקופה מאזדה 3 מהעבודה כך שאני יכול בהחלט לעשות השוואה בין השתיים.

זריזות- יתרון קל שבקלים לטויוטה שנעלם ברגע שהכביש מתעקל.

התנהגות- המאזדה לוקחת בקלות.

עיצוב פנימי+חיצוני- לדעתי המאזדה יותר ספורטיבית וגם תנוחת הנהיגה שלה עדיפה על זו שבטויטה.

אמינות- בשנתונים הללו הטויוטה סובלת מתקלה כרונית בממיר הקטליטי.

חיסכון- זכורה לי תצרוכת דלק כמעט זהה אצל שתיהן.

סיכום - שתיהן לא ספורטיביות ולא מרגשות אבל אם כבר ליסינגטומטית יפנית, הייתי הולך על המאזדה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כמו שנאמר פה, המאזדה 3 לא שלי, בכייף הייתי לוקח אותה אבל היא לא נכנסת לי בתקציב, לא שנתון 06 לפחות. וביטוח על הגיל שלי יוצא יקר.

ציינתי את המאזדה לשם השוואה לרכב בסגנון שאני מחפש, אני מאמין שאני לא אמצא משהו אותו דבר אבל המאזדה היתה לי יחסית נוחה, זריזה, ויחסית כוח לא היתה הבעיה שלה - אוטו מלא עם מזגן וסחבה לי כמו שאני מחפש

אני מחפש כיוונים כרגע לרכבים בסגנון

ה Runx אהבתי את המראה שלה, לגבי הממיר הקטליטי לא הבנתי עדיין אם זה רק תיקון תוכנה במחשב או החלפת הממיר, כי חלק חשו בחולשה של הרכב ברגע שהראה להם על התקלה.

פורסם
כמו שנאמר פה, המאזדה 3 לא שלי, בכייף הייתי לוקח אותה אבל היא לא נכנסת לי בתקציב, לא שנתון 06 לפחות. וביטוח על הגיל שלי יוצא יקר.

ציינתי את המאזדה לשם השוואה לרכב בסגנון שאני מחפש, אני מאמין שאני לא אמצא משהו אותו דבר אבל המאזדה היתה לי יחסית נוחה, זריזה, ויחסית כוח לא היתה הבעיה שלה - אוטו מלא עם מזגן וסחבה לי כמו שאני מחפש

אני מחפש כיוונים כרגע לרכבים בסגנון

ה Runx אהבתי את המראה שלה, לגבי הממיר הקטליטי לא הבנתי עדיין אם זה רק תיקון תוכנה במחשב או החלפת הממיר, כי חלק חשו בחולשה של הרכב ברגע שהראה להם על התקלה.

שמע אם אכן אתה צריך אוטו איכותי אבל במחיר הזדמנות וגם ככה אתה מחפש ומתלבט עכשיו, אז תמתין עוד קצת לאאוטלט בסוכות, הכי טוב להחליט זה כשלפניך היצע של מכוניות ועוד ביריד שמורידם מחירים...אין סיבה למהר

• תוכן חדש...