Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על ניקוי בחול לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

הרכב שלי (כרמן גיאה) נמצא אצל פחח בראשון לציון.

הפחח התחיל לחשוף את הרקבונות והתייאש. רמות הריקבון שם והעובי של החומר פשוט בלתי ניתנים לתיאור.

בקיצור, הוא ביקש ממני למצוא ניקוי בחול באיזור, לקחת את הרכב לעשות חשיפה עד הפח ולהחזיר.

מישהו מכיר מקום באיזור המרכז (קרוב כמה שיותר לראשון לציון אם יש)

הערכת מחיר וכו..

תודה מראש

רביב

פורסם

רביב שלום

כמו שאמרו פה למעלה ניקוי בחול גורם נזק קשה לפח הרכב במיוחד עם מצב הפח אינו טוב יותר מזה לאחר ניקוי החול במידה ואתה לא צובע את הרכב תוך זמן קצר הפח כולו יחליד .

אני אשמח להציע לך שיטת ניקוי מתקדמת וירוקה הנקראת סודה בלאסט שיטה זאת פועלת ע"י התזת סודיום ביקרבונאט בלחץ נמוך ומהירות גבוה גרגירי הסודיום האלו הם אפקת סודה לאפיה רכים מאוד ואינם פוגעים במשטח .אינם רעילים ולא פולטים סיליקטים .כמו כן הפח אינו מחליד לאחר הניקוי עד ל 3 שבועות מיום ההסרה של הצבע . המכונה שלנו ניידת ויכולה להגיע עד לבית הלקוח (במידה ויש מקום לעבוד ) אשמח לעמוד לרשותך לכל שאלה ו/או תאום דוגמה או עבודה

בברכה אורי 0546655180

[email protected]

פורסם
רביב שלום

כמו שאמרו פה למעלה ניקוי בחול גורם נזק קשה לפח הרכב במיוחד עם מצב הפח אינו טוב יותר מזה לאחר ניקוי החול במידה ואתה לא צובע את הרכב תוך זמן קצר הפח כולו יחליד .

אני אשמח להציע לך שיטת ניקוי מתקדמת וירוקה הנקראת סודה בלאסט שיטה זאת פועלת ע"י התזת סודיום ביקרבונאט בלחץ נמוך ומהירות גבוה גרגירי הסודיום האלו הם אפקת סודה לאפיה רכים מאוד ואינם פוגעים במשטח .אינם רעילים ולא פולטים סיליקטים .כמו כן הפח אינו מחליד לאחר הניקוי עד ל 3 שבועות מיום ההסרה של הצבע . המכונה שלנו ניידת ויכולה להגיע עד לבית הלקוח (במידה ויש מקום לעבוד ) אשמח לעמוד לרשותך לכל שאלה ו/או תאום דוגמה או עבודה

בברכה אורי 0546655180

[email protected]

ממליץ בחום גם על הבחור וגם על שיטת הניקוי!!!

HARLEY-DAVIDSON XLCH 1974 1000 SPORTSTER

KAWASAKI Z1000 1980

פורסם
רביב שלום

בברכה אורי 0546655180

[email protected]

מה המחיר לרכב אמריקאי ? כולל מכלולים?

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

פורסם

תודה על ההמלצות - שאלה קטנה: האם התזת סודה לשתיה מורידה גם שכבת חומר BONDO ? ולא רק צבע ?

יש מקומות באוטו שיש שם סנטימטר שלם של חומר והשאלה אם זה יוריד אותו או רק יקלף את שכבת הצבע ?

תודה מראש

רביב

פורסם

אני יכול להמליץ על יגאל ניקוי בדרום תל-אביב. לפני מס' שנים כשסייעתי לנמרוד רחמימוב לשפץ את החיפושית שלו הגעתי אליו ממש במקרה - והוא עשה עבודה מצויינת במחיר של כמה מאות שקלים בודדים (עברו כבר לפחות 6 שנים אם לא יותר ואני לא ממש זוכר מה היתה העלות המדוייקת)

יגאל ניקוי חול

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
...כמו כן הפח אינו מחליד לאחר הניקוי עד ל 3 שבועות מיום ההסרה של הצבע ...

פח חשוף זה פח חשוף, לא ?

למה לאחר סודה בלאסט יצירת החלודה מושהית ?

פורסם

אין לי מושג. אם הייתי מבין הייתי עושה בעצמי.

פשוט לפי הסרטונים שראיתי, שמתי לב שזה מסיר את הצבע, אבל לא תמיד את החומר.

לכן אני שואל.

תודה על התשובה בכל מקרה.

פורסם
פח חשוף זה פח חשוף, לא ?

למה לאחר סודה בלאסט יצירת החלודה מושהית ?

ניקוי הסודה יוצר תופע יחודית של הסרת חומצות מסוימות מפח ויצירת שכבה ע"י מנרלים מסוימים הפעילים באבקה

אשר יוצרים רקמה ומונעים מהפח להחליד לתקופה של שבועות מספר . במידה ותרצה פרוט מפורט יותר על התהליך הכימי אשמח

לשלוח לך פרטים נוספים

תודה אורי

• תוכן חדש...