Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק בפאביה החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיימתי את 100 ק"מ הראשונים בפאביה החדשה שלי. ב100 ק"מ האלה צריכת דלק הממוצעת עומדת על 7.4 ליטר ל 100 ק"מ, כאשר 80% היו בנסיעה העירונית ו-20% בנסיעה בינעירונית.

מה אתם אומרים?

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זו פאביה TSI 1.2 ? אם כן הצריכה בהחלט הגיונית, שלי משיגה 7.2-7 ליטר ל100 קילומטר (1/14) בערך באותם תנאים.

ב50/50 עירוני/בינעירוני תצליח להגיע לאיזור 1/16- 1/16.5 משולב בנסיעה סבירה עם מזגן.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

יעזור מאוד אם תרשום פרטים נוספים כמו סוג המנוע, והגיר. אם מדובר במנוע 1.6 ליטר הידני אז הצריכה סטנדרטית. (מעט יותר מ13.5 ק"מ לליטר).

מנוע 1.2 TSI ידני אמור לספק נתונים טיפטיפה עדיפים, אבל לא בהרבה.

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

בימים האחרונים בדקתי את האוטו על נסיעות בינעירוניות ואחרי מאות קילומטר הגעתי למסקנה

שהממוצע של האוטו בבינעירוני הוא 6.7 ליטר ל 100 קילומטר (15 ק"מ לליטר)

1.2TSI / DSG

פורסם

המנוע עדיין לא נפתח,תן לרכב לעשות כ 1500 ק"מ ואז תחזור לדווח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני כבר יותר קרוב ל 800 ק"מ צריכת דלק משולבת יוצאת לי 7:100 כששבעים אחוז מהנסיעות בתוך העיר ירושלים וכ30 אחוז מחוץ לעיר.

מחוץ לעיר בנסיעה הלוך חזור לת"א יצא לי 1:18 (תדלוק לפול - נסיעה ותדלוק לפול)

מנוע 1.4 כמו של פותח השרשור ונסיעת "הרצה" מבלי לעבור 3000 סל"ד

ולעניין שלא קשור לצריכת דלק:

ראיתי במפרט של הרכב שאמור להיות שקע 12V בתא המטען ולא מצאתי כזה בנוסף ברשיון הרכב שלי הדפיסו גלגלים 195/55R15

אבל בפועל הרכב עם 185/60R14 ממה נובעים ההבדלים הללו ומישהו יודע אם יש מה לעשות בעניין ? שקע 12V בתא מטען יכול להיות שימושי מאוד עם מיניבר נייד

טל.

פורסם

האם רמת האיבזור ברישיון תואמת את הרמת האיבזור בפועל? (מבחינת השם שלה)?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני כבר יותר קרוב ל 800 ק"מ צריכת דלק משולבת יוצאת לי 7:100 כששבעים אחוז מהנסיעות בתוך העיר ירושלים וכ30 אחוז מחוץ לעיר.

מחוץ לעיר בנסיעה הלוך חזור לת"א יצא לי 1:18 (תדלוק לפול - נסיעה ותדלוק לפול)

מנוע 1.4 כמו של פותח השרשור ונסיעת "הרצה" מבלי לעבור 3000 סל"ד

ולעניין שלא קשור לצריכת דלק:

ראיתי במפרט של הרכב שאמור להיות שקע 12V בתא המטען ולא מצאתי כזה בנוסף ברשיון הרכב שלי הדפיסו גלגלים 195/55R15

אבל בפועל הרכב עם 185/60R14 ממה נובעים ההבדלים הללו ומישהו יודע אם יש מה לעשות בעניין ? שקע 12V בתא מטען יכול להיות שימושי מאוד עם מיניבר נייד

tאצלי ברישיון כתוב 185/60R14. אגב שקע 12V זה כמו של רגיל ? וגם לא כל כך הבנתי למה אתה לא עובר 3000 סל"ד?

פורסם

ברמת גימור אמביאנט אין שקע 12V בתא המטען.

בקשר לצמיגים, מדובר כנראה בטעות של הדמיקולו מהרישוי. לי השנה הם הנפיקו רשיון רכב על אוטומט כאשר יש לי בכלל ידני. תיגש לאחד ממשרדי הרישוי שמופיעים מצידו השני של הרשיון והם יתקנו לך את זה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

האמת שירדתי עכשיו לוודא את העניין שאני לא טועה וראיתי שברשיון כתוב 195/65R15 ולא חתך 55 כמו שכתבתי קודם לכן

שקע 12V זה שקע מצת, במפרט הרכב גם זה שעיינתי בו ברכישה וגם בזה של סקודה מצוין שיש שקע כזה וקצת מעצבן אותי שהוא לא קיים למרות שכאמור זה לא קריטי מאוד

טל.

פורסם
ברמת גימור אמביאנט אין שקע 12V בתא המטען.

בקשר לצמיגים מדובר כנראה בטעות של הדמיקולו מהרישוי, לי השנה הם הנפיקו רשיון רכב על אוטומט כאשר יש לי בכלל ידני. תיגש לאחד ממשרדי הרישוי שמופיעים מצידו השני של הרשיון והם יתקנו לך את זה.

והאם העובדה שבקטלוג שלהם כתוב שיש http://skoda.co.il/ISX/model/newfabia/Documents/פאביה_קטלוג%20מקוצר.pdf לא יכולה לזכות אותי באחד כזה אם אפנה אליהם ? זו התקנה די פשוטה לא ?

טל.

פורסם
האמת שירדתי עכשיו לוודא את העניין שאני לא טועה וראיתי שברשיון כתוב 195/65R15 ולא חתך 55 כמו שכתבתי קודם לכן

שקע 12V זה שקע מצת, במפרט הרכב גם זה שעיינתי בו ברכישה וגם בזה של סקודה מצוין שיש שקע כזה וקצת מעצבן אותי שהוא לא קיים למרות שכאמור זה לא קריטי מאוד

גם אני לא ראיתי אצלי באוטו שקע מצת בתא מטען. אבל אחפש שוב טוב יותר שכן גם אצלי רשום בפירוט שיש שקע 12V בתא המטען.

אגב לא הסברת מדוע אתה לא עובר 3000 סל"ד?

פורסם

אני גם קראתי פה הרבה תגובות שמומלץ לא לאמץ את המנוע מעבר ל3K בזמן ההרצה.

• תוכן חדש...