Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק בפאביה החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבין אותך מיכה,אני גם כשהציעו לי מרימי שמשות לא רציתי,רק קודנית שמו לי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה משהו לא יאומן בישראל כולם עובדים כמו חאפרים. אני זוכר שהתקנתי בסובארו שהייתה לי דיבורית זה פשוט היה זוועה, אבל על רקע סובארו זה עוד נראה בסדר. ברכבים אירופיים כל עבודה חאפרית פשוט תגרום לנזק ותראה מכוער ובגלל זה לא רציתי שיתקינו לי משהו ברכב חדש. אני לא מבין מדוע אי אפשר לעשות עבודה כמו שצריך.

אני מאוד מקווה כי מוסך מרכזי של צ'מפיון לפחות יתקרב למוסכים, שירות ועבודה שנותנים בגרמניה במוסכים של קונצרן VW, בכל זאת זרוע שלהם בישראל.

פורסם

זה בדיוק במה לפי חברי הפורום בעלי רכבים גרמנים ששייכים להם לא מרוצים מהם.

רוצה גרמניה? תלך לרון.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
זה משהו לא יאומן בישראל כולם עובדים כמו חאפרים. אני זוכר שהתקנתי בסובארו שהייתה לי דיבורית זה פשוט היה זוועה, אבל על רקע סובארו זה עוד נראה בסדר. ברכבים אירופיים כל עבודה חאפרית פשוט תגרום לנזק ותראה מכוער ובגלל זה לא רציתי שיתקינו לי משהו ברכב חדש. אני לא מבין מדוע אי אפשר לעשות עבודה כמו שצריך.

אני מאוד מקווה כי מוסך מרכזי של צ'מפיון לפחות יתקרב למוסכים, שירות ועבודה שנותנים בגרמניה במוסכים של קונצרן VW, בכל זאת זרוע שלהם בישראל.

1. תיקון, מרכזי של סקודה בארץ

2. תשכח מזה שיכחון מוחלט ביותר! את מה שהם עשו לי באוטו אני לא אשכח, הם יותר חאפרים ממוסכים שלא בבעלות צ'מפיון.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
1. תיקון, מרכזי של סקודה בארץ

2. תשכח מזה שיכחון מוחלט ביותר! את מה שהם עשו לי באוטו אני לא אשכח, הם יותר חאפרים ממוסכים שלא בבעלות צ'מפיון.

מה עשו לרכב שלך?

פורסם
זה בדיוק במה לפי חברי הפורום בעלי רכבים גרמנים ששייכים להם לא מרוצים מהם.

רוצה גרמניה? תלך לרון.

אני מקווה שלא אצטרך למעט טיפולים שוטפים. אבל בכל מקרה מי זה רון?!

פורסם
מה עשו לרכב שלך?

עשו מספיק בעיות וטענו שהאוטו תקין למרות שהבעיות נשמעו מצויין. בוא נגיד שהיה מעורב בזה האחראי מוסכים של צ'מפיון.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
ידידי, אני הצעתי להעביר בפרטי את פרטי סוכן הביטוח שלי - אצלו גם תומר מבוטח. אם תרצה, בשמחה...

למקות שקיימת האפשרות שגם איתו דיברתי בסבב שלי (:lol:) אני אשמח לטלפון, תודה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
זה משהו לא יאומן בישראל כולם עובדים כמו חאפרים.

[הדגשה שלי]

כנרא לא מדויק: יש חברי פורום שישבעו כי למשל במוסך רון ובקלאס A זה לא כך. הזדמנות מצויינת להצביע ברגליים...

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

עדכון בנוגע לצריכה. הפעם עשיתי מדידה בשיטה של מילוי מיכל מלא נסיעה ואז מילוי מיכל מלא, כאשר מספר קלמטרים שעברתי אני מחלק במספר ליטרים במילוי השני.

אז ככה, בנסיעות של החג נסעתי כמעט 520 ק"מ (לא האמנתי שאפשר לעשות זאת במדינתנו הקטנה בלי נסיעה לאילת) במילוי השני מילאתי כמעט 36 וחצי ליטר שזה יוצא 14.5 ק"מ לליטר.

מדובר בכ- 70% נסיעה בינעירונית אבל בהרבה מקרים הכבישים היו פקוקים בשל חג.

פורסם

גם אני רכשתי פאביה שבמבצע ואכן צריכת הדלק עדיין לא יציבה (עברתי כ900 ק"מ).

נכון למיכל האחרון הצריכה הייתה 6.2l/100km כאשר הנסיעה שילבה בערך 70 אחוז נסיעה בין עירונית ו30 אחוז נסיעת פקקים.

לגבי ההילוכים, לי קורה שההילוך לפעמים שההילוך נתקע בעיקר בהורדת הילוכים לראשון ואז אני צריך לשחרר את הקלאץ וללחוץ מחדש בשביל שההילוך ישתלב - אני עדיין בוחן את הנוסע ומקווה לטוב - זה לא קורה כל כך הרבה אבל לפעמים זה מתרחש.

אגב, מישהו הצליח להבין איפה אני רואה את טמפ' שמן המנוע ? אין לי מד מכאני, במד הדיגיטלי אני רואה את הטמפ' בחוץ אבל איפה רואים את הטמפ' של השמן מנוע ?!?!

פורסם

תבדוק בספר רכב אך יכול להיות שאין לך מד כזה,אלא נורית אזהרה במקרה והמנוע מתחמם.

פורסם
גם אני רכשתי פאביה שבמבצע ואכן צריכת הדלק עדיין לא יציבה (עברתי כ900 ק"מ).

נכון למיכל האחרון הצריכה הייתה 6.2l/100km כאשר הנסיעה שילבה בערך 70 אחוז נסיעה בין עירונית ו30 אחוז נסיעת פקקים.

לגבי ההילוכים, לי קורה שההילוך לפעמים שההילוך נתקע בעיקר בהורדת הילוכים לראשון ואז אני צריך לשחרר את הקלאץ וללחוץ מחדש בשביל שההילוך ישתלב - אני עדיין בוחן את הנוסע ומקווה לטוב - זה לא קורה כל כך הרבה אבל לפעמים זה מתרחש.

אגב, מישהו הצליח להבין איפה אני רואה את טמפ' שמן המנוע ? אין לי מד מכאני, במד הדיגיטלי אני רואה את הטמפ' בחוץ אבל איפה רואים את הטמפ' של השמן מנוע ?!?!

אין בצג את מד טמפ' השמן או טמפ' של המנוע. אבל אם מנוע קר נדלקת מנורה כחולה שנכבית כאשר מנוע מתחמם לטמפ' נכונה. ואם טמפ' שמן/מנוע יעלה יותר מידי תקבל חיווי על הצג.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון חדש.

במזל טוב עברתי כבר 2000 ק"מ עם הרכב. קצת בעיות שהיו בהתחלה (רעד כשרכב קר, היתעקות בשילוב הריך ראשון/אחורי) נראה כי נפתרו. צריכת דלק די השתפרה- ב- 1000 ק"מ האחרונים שתה הרכב כ - 65 ליטרים שזה 1-ל15.5 (כאשר מדובר ב65% עירוני/פקקי גוש דן ו -35% בין עירוני). צריכת הדלק על כל 2000 ק"מ עומדת על 1 - 13 (כאשר ב 1000 ק"מ היחס היה 90%עירוני/פקקים ו 10% בינעירוני).

לגבי העניין של היעדרות שקע 12V בתא המטען (בניגוד לפרסום), התלונה עדיין מתבררת (קצת גם באשמתי) אך יש לציין כי נציגים מצ'מפיון נמצאים איתי בקשר די קבוע.

• תוכן חדש...