Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

EXECUSE ME, מה זה TC?

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
  • תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

TC= טיים קורקשן= תיקון זמנים ,סביבת הרכב היא מקום לא אופטימלי לאודיו

אחת הבעיות היא מיקום לא אידיאלי של המאזין ביחס למיקום הרמקולים

מה שגורם לגלי הסאונד להגיע לאוזן בתזמון שונה.

טיים קורקשן זה סוג של מניפולציה דיגיטלית על האוזן האנושית שמשהה את הסאונד שמגיע מהרמקולים

באלפיות השניה וגורמת לאוזן האנושית לחשוב כי המאזין נימצא במרכז הבמה.

http://a248.e.akamai.net/pix.crutchfield.com/ImageHandler/scale/600/600/products/20090/500/x500CDA9887-O_car_.jpeg

פורסם

אוקי, אני מבין... זה עד כדי כך משמעותי? ברמות כאלה מטורפות ששווה לי לחסוך?

ובאיזה רדיו דיסקים ממה שהצעתם לי זה קיים בעצם?

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אלפיין 9853 ו9855 ומעלה

קלריונים החברה יגידו כאן

אקליפס יש ב7200 ונדמה לי שגם בחלק מסדרה 5

פיוניר PRS880 ומעלה.

בקיצור - האופציה הזו גורמת לכל מרכיב של ההקלטה ליפול במקום הנכון שלו, מבטלת הרבה תופעות של פיצול שמע פידבקים בגלל הפרשי זמנים ובסופו של דבר עוזרת לך לקבל פוקוס נכון של המערכת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב תן לי לפרסם באלטעזכן את הכליה שלי למכירה ואני אקנה את אחד המכשירים...

במילים אחרות בהחלט נראה לי שאני אוותר.... זה WAY OUT OF MY LIMIT.

סה"כ שומע מוזיקה שחורה ופולאון, כנראה שאלך אחרי הכל על CZ200 חדש או CZ500 משומש.

בס"ד

פורסם

בסדר, גם אני שומע "בסה"כ" ראפ והיפ הופ (אם אפשר בבקשה לא לקרוא לזה מוזיקה שחורה, כמו שלא תקרא לפולקה מוזיקה לבנה, תודה!), ובאמת שאין קשר לסגנון שבו אתה שומע לבין לרצות להגיע לרמת סאונד גבוהה.

המון שירים פשוט נשמעים כל כך טוב עם מערכות טובות ומכוונות. אי אפשר לתאר במילים.

בוא תשמע אצלי כמה שירים של The Dayton Family (הרכב גנגסטה ראפ) ואתה תבין על מה אני מדבר.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

כן אבל אין באפשרותי להתרחב בתקציב בזמן הקרוב... מקקסימום עוד כמה חודשים שיכנס מזומן רענן ואז אמכור את הCZ ואשתדרג באמת... אבל בנתיים אני לא קופץ רחוק.

צריך למצוא פשרה בין הרצונות לסאונד רצחני לבין הכיס הריקני :)

בס"ד

פורסם

המלצתי לו על הקלריון הנ"ל אבל הוא אמר שזה מעל התקציב שלו

אם אתה יכול למתוך טיפה את התקציב אז הקלריון שווה כל שקל לא תצטער.

A3

K04 Inside

פורסם

אין לכם מושג כמה אתם מחרמנים אותי עליו אבל אני נמצא מול קניית רכב חדש וגם ככה התקציב זעום וכל שקל ושקל שאני אוציא מהתקציב מוריד לי רכבים מהפרק...

אם זה כ"כ כ"כ כ"כ משתלם אני אולי אעשה את ההקרבה.

בס"ד

פורסם

תראה - מדובר בסכום שאם מחר אתה תחטוף אותו כדו"ח משוטר - אתה עדיין תישאר בחיים אחרי זה.

אם זה מכניס אותך למינוסים או שאתה נמצא במצב שבו זה בסדר עדיפויות תחתון - עזוב, תתרחק ותלך על מה שאתה יכול.

אבל אם אתה שואל את עצמך מה יקרה אם אני אוציא את הכסף הזה והתשובה לא תהיה - אני לא אסגור את החודש, אני אצטרך לוותר על הרבה דברים אחרים, אבגוד בעקרונות שלי - אז ההשקעה הזו תשתלם לך לטווח הארוך - בייחוד אם זה באמת התחביב האהוב עליך.

אם יש לך יחידת ראש של פרמייר כרגע - אני לא רואה מה הטעם לשדרג אותה ליחידת ראש אחרת - אתה פחות או יותר תישאר באותה רמה של אות מקור אם אני לא טועה - אז אולי גם זה לא כדאי.

תנסה להשקיע את המאמצים שלך בלשפר את ההתקנה, לשחק בזוויות של הרמקולים וכו' וכו' - אתה תתפלא כמה מיץ עוד אפשר לסחוט למצוץ מהציוד הקיים.

אני אומר לך בדייהו רייסר מרכיבים של 150 שקלים בניתי סט שלושה חלקים + שני וופרים 7 אינטש במגש האחורי שהוציאו חיוך לא קטן על הפנים של כל מי שנכנס לרכב.

תחשוב על כל מה שרשמתי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הסכום הזה בהחלט לא יהרוג אותי אבל הוא בהחלט יפסול לי את הקניה של הרכב שאני מתכנן עליו כי אין שום חסכונות אחרים בצד והתקופה די קשה לאחרונה מבחינת מזומנים... הפרימיר שלי הוא סיני אני מקווה שאתה לא חושב שמדובר על פיוניר וזהו הסיבה שאני מחליף אותו וגם בגלל שיש לי הרגשה שהוא ממש עושה אבל למערכת שלי. ברכב החדש אני אוכל לשחק עם המיקומים ושאר הדברים האלה ברכב הנוכחי פשוט לא שווה לי כי עוד מעט הוא נשלח לסל המיחזור :)

בס"ד

פורסם

אם 400 שקלים ימנעו ממך לרכוש רכב אני מציע לך כבר עכשיו - לא לרכוש אותו.

תיקח בחשבון שהיום כל יריקה על רכב זה סכום גדול יותר

מצבר? יקר יותר מ400 שקלים.

טיפול 10K הכי פשוט - ברוב המקרים המכריע יהיה יקר יותר.

יישור קו מכאני שכמעט תמיד צריך לעשות לפחות כוון פרונט, צמיגים, מצבר (אלא אם כן הבעלים החליף) ולך תדע איזה חלקים נוספים.

Pioneer TS-X150

פורסם

יש דבר שנקרא סדר עדיפות,

הסדר עדיפות שלי הוא קודם לקנות את הרכב, לעשות לו ישור קו ואז להשקיע במערכת.

אז אתה מבין? את הכסף שיש לי כרגע אני צריך להשקיע בקניה של הרכב ולא במערכת שהיא אחרונה בסדר העדיפיות.

מצטער שאני "מאכזב" אתכם אבל אני אשאר צנוע ואקנה CZ כלשהוא :)

אני מאוד מאוד אוהב את המערכת שלי גם בלי כל מיני TC ואקוליזרים משוכללים וכו' וכו'. באמת אוהב איך שהיא נשמעת.

רק הטוויטרים הצורמים שזה בעיית מיקום מפריעים וזה כבר עניין של זמן קצר עד שהבעיה תפתר.

בס"ד

• תוכן חדש...