Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מה שהבנתי יש הבדלים בין רדיודיסקים, יש כאלה שמספקים סאונד חמים ויש כאלה שמספקים סאונד קריר.

הפרימיר שיש ברשותי בהחלט עונה על התואר סאונד קריר וזה מה זה מבאס...

אני רוצה להשתדרג לקליריון או לפיוניר.

הדגמים CZ200A וDEH3050.

איזה מהם פה מספק את הסאונד החמים ומי הקריר?

או שזה סתם קלישאה בכלל??

או שזה בכלל הרמקולים שנשמעים קרירים ופשוט שם "לספק סחורה" ולא לתת ערך מוסף.

או המגבר?

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
  • תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא חושב ששמעתי מספיק מבחר של מערכות כדי לומר לך על ההבדלים אך שמעתי הרבה אנשים מדברים על כך סימן שזה קיים.

מה שכן אני יכול להגיד זה שאני משוכנע שלא יהיה לך הבדל באופי הצליל בין פרימייר לפיוניר כי הם בעצם זהות (חברת בת) אז אולי תחפש יותר בכיוון באמת של קלאריון ואלפיין.

פורסם

אל תיפול בפח שאני נפלתי...

יש PREMIER של פיוניר ויש PREMIER של מחסני חשמל שזה מוצר סיני.

אז לי יש את הסיני :(

Premier%20B%2001.jpg

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

PREMIER זה פיונר האמריקאית, אותה חברה פשוט שוק שונה.

הקלאריונים עונים לתואר חמימים בסאונד בדרך כלל, האלפיינים לרוב בהירים האקליפס בהירים עוד יותר, הפיונרים יותר נטרליים.

זה בערך על קצה המזלג וכמובן שבדגמים שונים שומעים את זה באופן שונה אם שומעים בכלל.

בקטגוריות מחיר הללו, לא יודע אם תרגיש הבדל.

פורסם

:D זה בסדר בורא עולם דאג לי לקונה על הפרימיר שאין לו הרבה דרישות ואני אתחדש בקרוב בקלריון או פיוניר בע"ה השאלה היא האם יש באמת הבדלי סאונד.

ונראה לי שאחרי הרדיו דיסק הסיני הזה הכל ישמע עם הבדל תאמינו לי.

בס"ד

פורסם

כשחושבים על זה, זה די מגוחך לכנות סאונד "חם" או "קר". איך סאונד יכול להיות כזה?

בפועל אין דרך אחרת לתאר סאונד וסאונד קר יהיה בדרך כלל דימוי למה שנשמע חד, מדוייק, נקי בעוד שסאונד חם יכונה מה שיש לו צליל עמוק, עמום, מתמשך ומעוגל.

עם כל המערכות ששמעתי עד היום אני חושב שמאוד קשה לשים את האצבע מה בדיוק מעצב את הסאונד, האם זה הרדיו דיסק, המגבר או הרמקולים מאחר וכל אחד מהם יכול לעצב את הסאונד בצורה שונה לחלוטין.

אני חושב שיותר חשוב לרכוש HU מחברה טובה (נגיד לא פרימייר ממחסני חשמל), מסדרה גבוהה ובעל פיצ'רים מתקדמים.

יש הבדלים באיכות המקור בין פיוניר סדרה 2 לסדרה 9 כשהמכשיר על FLAT, אבל מה שניתן לעשות עם המכשיר והציוד שמתחבר אליו לדעתי הרבה יותר קריטי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה שכל אחד בא ודורך לי על הפצעים מחדש אני מאוד מעריך את זה.

את הטעות עם הפרימיר הבנתי מהיום הראשון, עכשיו רק נשאר למכור אותו ולהביא אקליפס / קלריון / פיוניר חדשים.

ויש משהו במה שאתה אומר אבל ככה יצא לי להגדיר את הסאונד שיוצא לי מהמערכת, כ"קר" שדווקא הוא העמום והמבאס וה"חם" הוא החי והתוסס שמלא בצלילים.

בס"ד

פורסם

בוריס -

Clarion CZ200A

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=754783

Pioneer DEH3050UB

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=687200

או בכלל ללכת על משהו יד שניה שעולה במקור אלפיה ואפשר להשיג בפחות (אני תמיד אוהב את האופציה הזאת)

לדוגמא :

Alpine CDE-102Ri

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=391903

Pioneer 5010UB

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=392405

Pioneer 6350SD

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=391951

בס"ד

פורסם
לפני מה שהבנתי יש הבדלים בין רדיודיסקים, יש כאלה שמספקים סאונד חמים ויש כאלה שמספקים סאונד קריר.

הפרימיר שיש ברשותי בהחלט עונה על התואר סאונד קריר וזה מה זה מבאס...

אני רוצה להשתדרג לקליריון או לפיוניר.

הדגמים CZ200A וDEH3050.

איזה מהם פה מספק את הסאונד החמים ומי הקריר?

או שזה סתם קלישאה בכלל??

או שזה בכלל הרמקולים שנשמעים קרירים ופשוט שם "לספק סחורה" ולא לתת ערך מוסף.

או המגבר?

בסאונד קריר אתה בא עם קפוצ'ון

ובסאונד חמים אתה בא עם גופיה :-D

השינויים המורגשים ביותר הם החלפת אלמנטים בשני הקצוות דהיינו

החלפת הרדיודיסק או החלפת הרמקולים.

וכן,בהחלט יש שינוי מורגש בסאונד בהחלפה של הרדיודיסק בין חברות שונות וגם הבדל

בין מעבר בדגמים שונים של אותה חברה מדגם פשוט למתקדם יותר.

ספציפית לדוגמא שלך לא הייתי מגדיר במונחים של "חם" או "קר" אלא פשוט שונה,וזה כבר עניין של טעם אישי.

פורסם

אני יכול להגיד לך שבהחלט יש הבדל בין זבל סיני לבין מוצר של כל חברה מוכרת אחרת.

למשל: היה לי מגבר סיני זבל כשרק התחלתי, פולס אודיו... כן, גם אני הייתי שם.

בכל מקרה, כשהחלפתי אותו לאיזה מגבר קנווד ישן שהיה לי... שמיים וארץ בסאונד.

ככה שאני מאמין שגם אתה תרגיש בהבדל הזה.

וכמובן כשהחלפתי את הפיוניר שהיה לי לאלפיין שיש לי עכשיו... בכלל אין מה לדבר.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• תוכן חדש...