Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ראיתי כמה מוצרים לרכב שמחשבים דברים כמו צריכת דלק ועוד כמה דברים שחשובים לי לדעת והם מתחברים בשקע OBD2 והבנתי שברכב שלי (מיצובישי סופר לנסר 94) יש OBD2 , אבל אין לי מושג איפה .

מישהו יכול לאמר את המקום של זה ? או את המקום של השקע אצלו ברכב , אולי זה יתן לי רעיון איפה זה נמצא גם.

ומה התפקיד של השקע בכללי , האם באמת הוא יכול לתת מידע חיוני על הרכב?

תודה מראש.

Miata ND2

פורסם

שלום רב.

לדעתי, ידידנו ניצן טועה, בזמנו הייתה לי ס.לנסר 94 ואני זוכר שבבדיקה חשמלאי התחבר עם סורק לחיבור מתחת הגה באיזור הדוושות.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מרק10,

אתה בטוח?

התקשרתי אתמול למוסך מרכזי של מיצובישי בבני ברק והם לא ידעו לענות לי...

איפה אני יכול, אם בכלל, למצוא סורק תואם?

תודה,

אלברט

פורסם

כפי שכתבתי לחלק מהדגמים קיים שקע דיאגנוסטיקה אבל לא בתקן OBD.

בדוק מתחת לרדיו אם קיים שקע מלבני בעל 10 פינים (חפש טוב).

איזה כייף לי :)

פורסם

מה הכוונה מתחת לרדיו?

השקע שמצאתי נמצא מתחת להגה מצד שמאל(איפה שידית פתיחת מכסה מנוע)

המחבר הזה זהה לחלוטין לשקע OBD2 רק עם 7 קווים מחוברים בפועל...

בקשר לסורק, יש סיכוי למצוא משהו תואם?

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום אלברטינו

יש לי מגוון של מחברים לשקעים ממודלים שונים,

צור קשר, תוכל לעבור אצלי במעבדה ונתאים לך מחבר וסורק אם צריך.

תומר

054-5360400

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

המחבר שמצאת מצד שמאל מתחת להגה הוא אכן גם מחבר האבחון (שהוא בצורת 16 פין) כפי שמרק ציין לך כבר , אך חוץ מצורתו אין לו שום קשר ל OBD2 או לפרוטוקול שלו , (יש עוד מחבר של 12 פין בהמשך צמוד לבית הנתיכים).

רכבי מיצובישי עם פרוטוקול מלא של OBD2 שווקו בארץ הכל מ שנת 2002, כך שעד אז ניתן להתחבר אליהם רק עם סורק המצויד בתוכנה של הייצרן שהיא פרוטוקול של איזו כל שהוא ,כך שסורק פשוט המסוגל לקרוא פרוטוקולים של OBD2 לא יתאים לך במקרה זה .

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

בדגמים האלה גם איפה שיש שקע 16 פינים שנראה כמו OBD יש צורך בקונקטור נוסף 12 פינים.

אם אתה רוצה לבצע בדיקה במחשב צור קשר.

• תוכן חדש...