Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב JL זה עניין יש טעם אם אתה אוהב מוסיקה אלקטרונית

זה ניראה לי רמקול מתאים כי הטווטרים שלהם חדים ולא רכים

והפרדת הצלילים גבוה

לטעמי הרמקול הזה נישמע צורח

שוב פעם דעתי מישהו אחר יכול להגיד ואווו כמו אדי ..

עניין של גוון של הרמקול

תשמע ותחליט זאת ההמלצה הכי טובה שתקבל

פורסם
ב JL זה עניין יש טעם אם אתה אוהב מוסיקה אלקטרונית

זה ניראה לי רמקול מתאים כי הטווטרים שלהם חדים ולא רכים

והפרדת הצלילים גבוה

לטעמי הרמקול הזה נישמע צורח

שוב פעם דעתי מישהו אחר יכול להגיד ואווו כמו אדי ..

עניין של גוון של הרמקול

תשמע ותחליט זאת ההמלצה הכי טובה שתקבל

ציינתי כבר אני לא יכול לשמוע למזלי יש לנו שתי מכוניות שהולכות להיות בהם מערכות

אז אני חושב שאני יקח את הסיכון כי שמעתי הרבה תגובות טובות עליו

הכי גרוע אם אני לא יאהב אני ישים באוטו השני(עם המערכת היותר צנועה)

תודה רבה לכם יודע ששיגעתי אותכם קצת בזמן האחרון

ואייל ממש תודה רבה

RozwareZ מנהיג אגודת "נמאס לי מתדרי רדיו אמריקאים".

פורסם

מקסימום אם אתה לא אוהב את הטוויטר "צורח" אתה יכול להנחית אותו, בהרבה קרוסים יש אפשרות של החלשת הטוויטר ב-3 DB או 6 DB.

אני למשל, לא אוהב צלילים גבוהים בעוצמה חזקה, ולדעתי הרבה סטים פשוט צורמים עם הטוויטרים שלהם. גם התחושה המתקבלת היא לא בדיוק שווה לשמיעת המוזיקה המקורית, לכן בסט שלי הנחתתי את הטוויוטרים מהתחלה ב-3 DB מתוך נקודת הנחה שאני לא רוצה צלילים גבוהים צורמים.

שמעתי קומפוננט של JL AUDIO (לא זוכר דגם), סט של 3 חלקים. הסט הותקן אצל "רדיו-חיפה" שהוא מתקין מערכות רציני, ברכב הפרטי שלו. הסט קומפוננט נשמע לי מאוד "צעקני", ולמרות ההתלהבות שלו מהסט הוא לא מצא חן בעיניי (למרות היותו 3 חלקים) :puzzled: .

פורסם
מקסימום אם אתה לא אוהב את הטוויטר "צורח" אתה יכול להנחית אותו, בהרבה קרוסים יש אפשרות של החלשת הטוויטר ב-3 DB או 6 DB.

אני למשל, לא אוהב צלילים גבוהים בעוצמה חזקה, ולדעתי הרבה סטים פשוט צורמים עם הטוויטרים שלהם. גם התחושה המתקבלת היא לא בדיוק שווה לשמיעת המוזיקה המקורית, לכן בסט שלי הנחתתי את הטוויוטרים מהתחלה ב-3 DB מתוך נקודת הנחה שאני לא רוצה צלילים גבוהים צורמים.

שמעתי קומפוננט של JL AUDIO (לא זוכר דגם), סט של 3 חלקים. הסט הותקן אצל "רדיו-חיפה" שהוא מתקין מערכות רציני, ברכב הפרטי שלו. הסט קומפוננט נשמע לי מאוד "צעקני", ולמרות ההתלהבות שלו מהסט הוא לא מצא חן בעיניי (למרות היותו 3 חלקים) :puzzled: .

ומה דעתך על INFINITY KAPPA PERFECT 5.1?

RozwareZ מנהיג אגודת "נמאס לי מתדרי רדיו אמריקאים".

פורסם

לא שמעתי, אך קיבלתי רשמים שזה סט טוב.

INFINITY נחשבת כחברת רמקולים יותר טובה מ-JL, ומייצרת רמקולים מאוד איכותיים. אבל תמיד צריך להשוות ראש בראש ולזכור שיש רמות שונות של ייצור רמקולים, כך שלקבוע ישר אי-אפשר.

• תוכן חדש...