Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה אנשים המליצו לי על הקמפוננט של

JL AUDIO

6.5 אינץ, דגם XR 650-CSI

מה אתם חושבים עליו?

יותר טוב מה INFINITY KAPPA PERFECT 5.1?

RozwareZ מנהיג אגודת "נמאס לי מתדרי רדיו אמריקאים".

פורסם

XR זו סידרה בינונית של JL

אני אישית שמעתי את ZR שהיא יותר גבוה...והיא ממש איכותית ממש...היא עדיף על מורל דוטק ועל קיקיר ועל MBQ לא זוכר את הדגם...

יש בעיה אחת שהטווטרים שלהם קצת צורחים...

פורסם

יש לJL 4 סדרות כאשר הXR היא השניה בטיבה. אם זכרוני אינו מטעני הZR היא סדרה יחסית חדשה ובעבר הXR הייתה הסדרה הגבוהה ביותר. סך הכל הרקול נשמע טוב וכמו שאדי אמר, הטוויטרים של JL לא רכים כמו למשל טוויטרים של מורל, אבל אפשר לכוון אותם כמובן שישמעו טוב (ויש אנשים שגם אוהבים את הסוג הזה יותר).

פורסם
יש לJL 4 סדרות כאשר הXR היא השניה בטיבה. אם זכרוני אינו מטעני הZR היא סדרה יחסית חדשה ובעבר הXR הייתה הסדרה הגבוהה ביותר. סך הכל הרקול נשמע טוב וכמו שאדי אמר, הטוויטרים של JL לא רכים כמו למשל טוויטרים של מורל, אבל אפשר לכוון אותם כמובן שישמעו טוב (ויש אנשים שגם אוהבים את הסוג הזה יותר).

בתווך מחירים הזה אמרו לי שזה הרמקול האיכותי ביותר כמעט שאני יכול למצוא

זה נכון? המליצו לי על עוד אחד רק שכחתי תשם שלו CDA (נדמה לי משהו כזה)

גם ההספק שלו (של הJL) זה 150 RMS?

פורסם

כן זה ברור, אבל זה נחשב רמקול איכותי במחירים האלה?

נותן תמורה טובה לכסף?

פורסם

כמה יעלה לי טוויטר שאתה מגדיר טוויטר טוב בישראל?

אני אגב לא הבנתי בדיוק מה רע בטוויטר, אתה יכול להסביר?

אני שונא טוויטר צורם כזה

פורסם
אל תקנה סט בידיעה שאתה מחליף לו את הטוויטר. לגבי מחירים, אני לא מעודכן, צר לי.

נסה להתקשר לרדיו מילאנו, אולי אתה יכול לשמוע אצלהם את הסט.

למה מה מסובך להחליף טוויטר? זה יכול לגרום לסיבוכים?

פורסם

קודם כל אף אחד לא מבטיח שהנקודת חיתוך בקרוס של JL תתאים לטוויטרים החדשים שתרצה לקנות. אין בארץ מבחר גדול, רק של מורל. שנית זה טיפשי לקנות סט במחשבה של להחליף את הטוויטרים כי אפשר לקנות מלכתחילה סט שיתאים לטעמך.

פורסם
קודם כל אף אחד לא מבטיח שהנקודת חיתוך בקרוס של JL תתאים לטוויטרים החדשים שתרצה לקנות. אין בארץ מבחר גדול, רק של מורל. שנית זה טיפשי לקנות סט במחשבה של להחליף את הטוויטרים כי אפשר לקנות מלכתחילה סט שיתאים לטעמך.

כן זה הכל היה פשוט אם הייתי קונה את זה בארץ אבל למזלי הרע אני לא יכול לשמוע את זה

ואני צריך להחליט אם לקנות בכמה שעות הקרובות(אם לא זה פשוט לא יגיע לי בזמן הקרוב)

אין מצב שאפשר לכוון אותו בצורה שישמע נורמלי?

או אולי להביא טוויטר אחר שלהם שיתאים(אני מאמין שהטוויטרים שלהם יתאימו)

(במקרה שיש להם אחר טוב)

• תוכן חדש...