Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב בתקציב של 15 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי רוצה לשמוע המלצות על רכבים בתקציב של 15 אלף (יש אפשרות שהוא יעלה ל-18)

דברים שחשובים לי שיהיה חסכוני ואמין.

שנתון גבוה עד כמה שאפשר בתקציב הזה.

ואם יש רכב שמתאים לצעירים וגם בתקציב הזה אז יותר טוב.

בעיקרון הרכב אמור להיות לבסיס ולעבודה בסביבות ה-40-50 ק"מ ביום.

תודה מראש.

פורסם

שנתון כמה שיותר גבוהה תיתן לך הספייס,אך לא פשוט למצוא שמורה.

יש גם גטס פחות חסכונית אך זה גיר ידני זה לא נורא.

ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש העדפה לאוטומט.

ומבחינת השנתון התכוונתי שמתי שאתם מציעים אז אם תוכלו תציינו איזה שנתון גם אני יכול להביא במחיר הזה.

פורסם

בספייס זה בערך 2001-2002.אך זה גיר רובוטי,חסכוני,אך לא כולם אוהבים איך הוא מעביר הילוכים.

גטס תוכל לקנות בערך 2003-2004 אך הוא לא נחשב לחסכוני כול כך בסופר מיני.

אם תוכל לרדת כמה שנים יש אופציות כמו השרייד בערך 98-99.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נדמה לי שסוזוקי בלנו שנת 2000 תענה לדרישות שלך- זולה, חסכונית ואמינה. ממליץ לרכוש אותה בצבע לבן (ברוב הצבעים האחרים מתחילים להופיע כתמים כאלה ואחרים והם פשוט נשרפים מהשמש שלנו).

פורסם

מצטרף להמלצה של קודמיי גם הסוזוקי וגם הפונטו ספייס יענו לדרישותיך. הפונטו תיהיה יותר חסכונית ובתקציבך ניתן לקנות (אוטו') אחת ממודל 01'-02', הסוזוקי אחת שמורה תיהיה משנת 99'-00'.

*ד"א- לפונטו ספייס תיבת הילוכים אוטומטית רציפה ולא רובוטית כמו בפיאט פנדה.. יש לציין שדגם הזה של הפונטו 1.2 ELX אוטו' נחשב לחזק יחסית... ומאוד חסכוני!

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

רק לדיוק דניאל,התיבה הרציפה נמצאת רק בדגם המפואר ELX/DYNAMIC,בשאר זה רובוטי.

פורסם
רק לדיוק דניאל,התיבה הרציפה נמצאת רק בדגם המפואר ELX/DYNAMIC,בשאר זה רובוטי.

טוב לדעת אני אבדוק את זה, ידוע לי שיש אוטומטית רציפה ותיבה ידנית רגילה.

הרובוטית למיטב ידיעתי נכנסה רק בדגמים החדשים, גרנדה פונטו. שדרך אגב יצא לי לנהוג עליה.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

• תוכן חדש...