Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

 

אני מתעניין ברכב משפחתי גדול חזק ובטיחותי.

עד עכשיו מה שדיבר אלי תוך כדי התעניינות זה בעיקר גרמני ואמריקאי.

מה דעתכם על מאליבו 08

פאסאט 07-08

או A3 עם התפשרות במרחב..

 

 

 

מפאסאט אני קצת פוחד כי שמעתי על בעיות בגיר וגם איזה בעיונת בתיזמון שסתומים ופלסטיק מתקלף בכפתורי חלונות ותאורה.

יחד עם זאת יש לי פאסאט 2002 והוצאתי לא מעט כסף על תחזוקה ובלאי.. כולל שיפוץ גיר..

 

על מאליבו אני שומע הרבה דברים טובים וקצת לא טובים..

 

אשמח לשמוע את דעתכם :)

פורסם

אני דווקא חושב שמאזדה 6 תתן את התמורה הטובה ביותר. אם אתה מחפש כח ואבזור אז לך על הגרסא הבכירה (עם מנוע 2300 סמ"ק).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

קח מאליבו, תשקיע 10K על הסבה למערכת גז ואתה מקבל רכב אמריקאי עם כוח של טנק וצריכה של פיאט פונטו, בדוק.

 

חוץ מזה המנועים 3.5L האלו לא צורכים הרבה יותר (ולפעמים אפילו פחות בעיקר מחוץ לעיר) מכל רכב אחר בסגמנט (מונדיאו, 6, אקורד וכו').

 

1/7 בערך בעיר ו 1/12 בערך מחוץ לעיר זו פחות או יותר הצריכה של מאליבו כזו.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

 

פורסם

גם אני חיפשתי לא מזמן רכב משפחתי, ואם אתה לוקח בחשבון גם מכוניות חדשות, אז אני מצאתי את השברולט סוניק המיני המשפחתית החדשה מאוד מתאימה לי מבחינת המפרט, אם כי נראה לי שיש לה חיסרון.... תא המטען קטן, אבל היא מפצה במושבים אחוריים מרווחים.

פורסם

פתרון הרבה יותר טוב מכל הרכבים שהצעת היא ההונדה אקורד- אוטו אמין, סחיר, חסכוני בדלק (יחסית) ובעל ביצועים טובים. החסרון הגדול שלה נמצא באבזור קמצני.

פורסם

שברולט סוניק היא דייהו בתחפושת אמריקאית. כל הרכבים יימכרו לחברות הליסינג בהנחות ענק ועם הזמן יאבד מערכו עשרות אחוזים (ראה מקרה האופטרה/ אבאו).

 

מדובר ברכב שלא עונה לאף אחת מהדרישות שהועלו פה.

פורסם

שברולט? מה הקשר? חיפש משפחתית גדולה.וחוץ מזה הוא מחפש רכב איכותי -ראינו את האופטרה והאוואו

והספיק לנו ,מרכבים "איכותיים" שכאלה(שברולט לא סתם פשטה רגל).

לגבי רכב משפחתי גדול אני חושב שהונדה אקורד או מזדה 6 או טויוטה אוונסיס עונות על מה שאתה מחפש.

הן יפניות ,חסכוניות למנוע כזה ,שוק סביר(השוק יחסית מת) , אמינות מאוד ובעלות כח מנוע טוב.

לא הייתי ממליץ להתעסק עם פסאט או שאר אירופאיות גדולות ,בגלל אמינות ,בק"מ גבוה.

בהצלחה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

שברולט? מה הקשר? חיפש משפחתית גדולה.וחוץ מזה הוא מחפש רכב איכותי -ראינו את האופטרה והאוואו

והספיק לנו ,מרכבים "איכותיים" שכאלה(שברולט לא סתם פשטה רגל).

לגבי רכב משפחתי גדול אני חושב שהונדה אקורד או מזדה 6 או טויוטה אוונסיס עונות על מה שאתה מחפש.

הן יפניות ,חסכוניות למנוע כזה ,שוק סביר(השוק יחסית מת) , אמינות מאוד ובעלות כח מנוע טוב.

לא הייתי ממליץ להתעסק עם פסאט או שאר אירופאיות גדולות ,בגלל אמינות ,בק"מ גבוה.

בהצלחה!

 

א. שכחת לציין ברשימת הרכבים האיכותיים את השבי קרוז :-D

 

ב. לא מסכים כלל בנוגע לעניין האמינות, תוציאו את זה מהראש. אכן יש מוניטין רב ליפניות, ובלי להיכנס לאותו מעגל ויכוחים, ראינו את טויוטה בשנה האחרונה, את הונדה ועוד. הפאסאט היא אמת המידה בקבוצה ורכב לא פחות ממצויין. לשם השוואה, אם ברכב משפחתי עסקינן, אף אחד לא היה מעוניין להתפשר בגזרת הבטיחות - לפסאסט רמת בטיחות שאין למתחרותיה היפניות ואיך הגעת לטויוטה אוונסיס? רכב די מיושן שאין כמעט על הכביש, לא חושב שהוא בכלל יכול להתחרות עם המאזדה 6 והפאסט.

 

ערב טוב,

 

אני מתעניין ברכב משפחתי גדול חזק ובטיחותי.

עד עכשיו מה שדיבר אלי תוך כדי התעניינות זה בעיקר גרמני ואמריקאי.

מה דעתכם על מאליבו 08

פאסאט 07-08

או A3 עם התפשרות במרחב..

 

 

מפאסאט אני קצת פוחד כי שמעתי על בעיות בגיר וגם איזה בעיונת בתיזמון שסתומים ופלסטיק מתקלף בכפתורי חלונות ותאורה.

יחד עם זאת יש לי פאסאט 2002 והוצאתי לא מעט כסף על תחזוקה ובלאי.. כולל שיפוץ גיר..

 

על מאליבו אני שומע הרבה דברים טובים וקצת לא טובים..

 

אשמח לשמוע את דעתכם :)

 

לחבר שלום,

 

ראשית כל, ההבדל בין הפסאט שברשותך ובין הפסאט מהשנתונים שציינת - שמים וארץ. התיבה המשודכת לרכבים משנתונים אלה, היא לא פחות מ-מ-ע-ו-ל-ה. לא מדובר בגיר המיושן וכן, הבעייתי, בן ארבעת ההילוכים. מדובר בתיבה מתקדמת יחסית מתוצרת zf בת שישה הילוכים וכמו שאמרתי, היא לא פחות ממצויינת. לפני שאתה מחליט החלטות, אני מציע לך לסקור מבחני דרכים שעברו לרכב ולהתרשם. הרכב מרווח, בטיחותי, מאובזר ואמין לראיה - מס' מוניות הפסאט על הכביש.

 

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3134323,00.html

 

מעבר לכך הצעתי היא בכלל אחרת. אם לא הפסאט, בטח שלא המאליבו ומה קשורה a-3? :-)

לפורד יש את הגלאקסי ואת ה-s max שייתכן וייכנסו בתקציב שלך. אלו הם רכבים משפחתיים מעולים. קרא את הקישור ותתחיל לחפור, זו יכולה להיות רכישה מצויינת !!

 

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3441208,00.html#146423

פורסם

הפסאט היא ממש לא אמת מידה לאמינות. נכון זה רכב טוב עם תא נוסעים מאוד מזמין שעם השנים קצת מתבלה, הרכב סובל מתקלות אלקטרוניקה כאלה ואחרות ואני שמעתי על כמה פסאטים עם גיר 6 הילוכים אוטומטי של ZF שהחזיר נשמתו לבורא באיזור 100 אלף קילומטרים. החיסרון שלה לדעתי זה נוחות לוקה בחסר, הרכב נוקשה וקופצני והוא פשוט לא נוח.

האוונסיס הקודמת לדעתי לא נופלת ממאזדה 6 והונדה אקורד ומי שמחפש רכב משפחתי גדול לנסיעה נוחה ושקטה היא יכולה להיות בחירה טובה.

הדגם החדש שאולי ייכנס בלחץ לתקציב ממודל 2009 הוא משהו אחר ולמרות שהוא עדיין משעמם קצת, העיצוב החיצוני נאה וגם תא הנוסעים מוצלח למרות הצבע השחור ששולט.

אני אישית הייתי הולך עם המלצה שניתנה פה למאזדה 6. רכב סולודי יחסית, אמין, מרווח ונוח יש לא מעט אקזמפלרים ובקלות תוכל למצוא לעצמך אחת ממודל 2008 במצב טוב ומיד פרטים ולהתחדש.

 

בהצלחה.

פורסם

לפי דעתי המאליבו הוא הרכב שנותן את התמורה הכי טובה למחיר

הוא נוח ומפנק,חזק ומהיר וחוץ מהעובדה שלנו הוא זולל דלק הוא רכב מעולה .

אם אתה עושה לו הסבה לגז זה פשוט הרכב הכי טוב שתקבל במחיר הזה .

מה גם שיכול להכנס לך בתקציב הזה שנתון2009 ב100 אלף אולי תימצא

למרות שלפי דעתי עדיף 2008 ואת ההפרש להשקיע במערכת גז

 

אם אתה צריך מידע על המאליבו כל שאלה שעולה לך לראוש שלח לי פרטיצ

×
×
  • תוכן חדש...