Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא מצליח לבצע קנייה ב-Ebay

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

נרשמתי השבוע בפעם הראשונה לאתר איביי כדי לרכוש פנסים אחוריים לרכב שלי, בדקתי שהמוצר אכן נשלח לארץ ואז התחלתי את ההרשמה לאיביי ואח"כ לפייפל.

כשבאתי לרכוש את המוצר בהודעה שעלתה בפעם הראשונה נרשם כי פרטי הבנק שלי לא מוזנים במערכת והזנתי גם אותם (ביום חמישי).

ומאז אני לא מצליח לבצע את קניית המוצר, נשלחה אליי כבר חשבונית למייל מאיביי כדי אשלם ואני לא מצליח לבצע זאת.

עולה לי ההודעה ההבאה שוב ושוב:

We're not able to process your payment using your PayPal account at this time. Please try again later.

שזה בעצם השלב האחרון בתהליך כשאני עושה לו להמשיך עם פייפל את הקנייה.

מישהו יודע למה?

תודה,עזרה רק ממי שיודע.

פורסם

1-לפייפל אני נכנס עם הסימא שלי רגיל אז אני חושב שהחשבון מופעל כי אני נכנס למסך שמראה לי את הכסף באם ביצעתי שם רכישות.

2-לגבי אישור הכרטיס איפה אני מאשר אותו? כי באחד המסכים ראיתי כי פרטי הכרטיס רשומים כולל 4 הספרות האחרונות.

כולם אומרים שהכל פשוט לקנות שם אבל זה נראה מתוסבך.

יש עוד אפשריות?

פורסם

העניין פשוט מאוד , פשוט אתה מדלג על סעיפים כי אתה ממהר לקנות את המוצר.

PAYPAL חייבו את כרטיס האשראי שלך ב8 ש"ח לצורך בדיקה ובחיוב אתה צריך מספר בעל 4 ספרות

אותו אתה צריך להזין בחשבון כדי להפעיל אותו סופית.

אם יש לך גישה לחשבון בנק דרך האינטרנט ואתה יכול לראות את חיובי האשראי תוכל לראות את זה

לאחר 2-3 ימים מאז שביצעת את הפעלת החשבון.

ברגע שהחשבון יופעל סופית תוכל לבצע קנייה .

פורסם

1. בדוק מול חברת האשראי שלא חסמו את הכרטיס לרכישות באינטרנט.

2. בדוק בווינדוס שהתאריך והשעה במחשב תקינים.

אם ביצעת מספר נסיונות כושלים בגלל בעיות אבטחה הכרטיס נחסם על-ידי חברת האשראי. במקרה כזה עלייך לייצור קשר עם שירות הלקוחות של חברת האשראי ולשחרר את הכרטיס.

איזה כייף לי :)

פורסם
העניין פשוט מאוד , פשוט אתה מדלג על סעיפים כי אתה ממהר לקנות את המוצר.

PAYPAL חייבו את כרטיס האשראי שלך ב8 ש"ח לצורך בדיקה ובחיוב אתה צריך מספר בעל 4 ספרות

אותו אתה צריך להזין בחשבון כדי להפעיל אותו סופית.

אם יש לך גישה לחשבון בנק דרך האינטרנט ואתה יכול לראות את חיובי האשראי תוכל לראות את זה

לאחר 2-3 ימים מאז שביצעת את הפעלת החשבון.

ברגע שהחשבון יופעל סופית תוכל לבצע קנייה .

ה-8 שקל האלו קודם כל לא ידעתי עלייהם אבל בסדר.

אני לא מדלג על סעיפים רוצה לדע את האמת? ברישום לפייפל היה לי רק מסך אחד וזהו. לא היו כמה שלבים כמו אותו הדף שעדכנתי בו את פרטי חשבון הבנק כעבור יום, הרישום שם כושל לדעתי כי המסכים אם יש כמה תסכים איתי צריכים לבוא אחד אחרי השני ולא שאני יצטרך לחפש אותם ולנחש למה לא נרשמתי שם אבל זה לא לוויכוח איתך.

אז איך והיכן אני מאשר את החשבון סופית תוכל להגד לי בבקשה?

פורסם

אם יש לך גישה לפירוט חשבון כרטיס אשראי באינטרנט,חפש שורה עם paypal ו4 ספרות.

אם אין,חכה לפירוט שיגיע הבית ושם תיראה את זה.

את הספרות תרשום באתר paypal...

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם
אם יש לך גישה לפירוט חשבון כרטיס אשראי באינטרנט,חפש שורה עם paypal ו4 ספרות.

אם אין,חכה לפירוט שיגיע הבית ושם תיראה את זה.

את הספרות תרשום באתר paypal...

אני במקרה עובד בבנק כך שמחר אבדוק זאת וגם אם הכרטיס נחסם אסדר זאת בשניות.

רק מה שאותי מעצבן כל השלבים האלו שלא ברורים, ומה שכן שקיבלתי גם הודעת אישור מפייפל למייל כך שאני לא מבין את כל התהליך המסורבל הזה אבל בסדר.

את 4 הספרות לאן בדיוק אני צריך להזין?

פורסם

במסך הראשי בצד ימין יש לך בחלונית קטנה,אמור להיות רשום אישור כרטיס אשראי או משהו בסיגנון.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

בדקתי היום אצלי בחשבון הבנק אין שום חיוב של 8 שח וגם הכרטיס לא נחסם כלל אז מה יכולה להיות הבעיה לכך שאני לא מצליח לקנות את המוצר?

פורסם

חבר, תנשום עמוק ותקבל את העובדות כמו שהן:

1. אתה הבן-אדם הראשון שאני מכיר שמסתבך עם אישור כרטיס אשראי בפייפל. התהליך כל-כך קל ומסודר שלא ממש ברור לי איך הסתבכת...

2. הכרטיס שלך כן חוייב ב-8 שקלים. צריך ליצור קשר עם מוקד רכישות חו"ל של חברת האשראי ולבקש את הקוד שקיבלת.

3. תיכנס לאתר פייפיל ותראה בצד שמאל לינק לאקטיבציה של הכרטיס.

אני בעצמי הוספתי כרטיס חדש לחשבון שלי לפני שבוע והתהליך הכי פשוט שיכול להיות.

• תוכן חדש...