Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 159 ז"ל,הופסק הייצור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
" האלפא האמיתית האחרונה " היא דווקא זו שבסמלון שלך. קלילה, נמרצת, היגוי חד, אפילו רעש נכון אם כי חלוש מדי, הדבר היחיד שיכול, אסוציאטיבית לפחות, להזכיר לי את ה"אלפאסוד" שלפני שנים כל כך אהבתי לנהוג. ה 159 שכאמור באמת נראית נהדר, הן בחוץ הן בפנים, משדרת תחושה כבדה, כמעט עייפה וזה, עם כל הכבוד, לא מסתדר כל כך טוב עם המושג.

נהגת פעם ב-159?

היא מתנהגת בצורה יעילה מאוד, ספורטיבית, מדוייקת ומהירה, קח אחת כזאת לכביש מפותל, תשנה דעתך.

בגלל חומרי הבידוד המעולים ה-159 מאוד שקטה וזה יכול להטעות, היא מתנהלת מהר מבלי לתת את התחושה שזה כך.

כמובן שהיא מתאימה פחות למי שאוהב קטנות ספורטיביות, זה לא אומר שהיא איטית מהן.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
נהגת פעם ב-159?

היא מתנהגת בצורה יעילה מאוד, ספורטיבית, מדוייקת ומהירה, קח אחת כזאת לכביש מפותל, תשנה דעתך.

בגלל חומרי הבידוד המעולים ה-159 מאוד שקטה וזה יכול להטעות, היא מתנהלת מהר מבלי לתת את התחושה שזה כך.

כמובן שהיא מתאימה פחות למי שאוהב קטנות ספורטיביות, זה לא אומר שהיא איטית מהן.

אם אני כותב מה דעתי על אופן ההתנהגות של רכב מסוים, אני כותב על נסיון אישי.

פורסם

התפרסמו כל מיני תמונות/איורי ריגול, או ליתר דיוק ספקולציה ,לגבי מראה מחליפת ה - 159 שתכונה בשם המיתולוגי "ג'וליה".

מצרף את העיקריות שבמראות. לדעתי , אף אחת לא ממש יפה וקלאסית כמו ה - 159 .

alfa1.jpg

alfa2.jpg

alfa3.jpg

Alfa4.jpg

alfa5.jpg

alfa6.jpg

alfa7.jpg

alfa8.jpg

פורסם

1.

היא מתנהגת בצורה יעילה מאוד

2. יעילה = גרמניה

3. גרמניה ≠ איטליה

מ.ש.ל

:-)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

בכתבה מצויין שאלפא רומיאו ייצרו סטוק של ה-159 שאמור להספיק להם עד שתצא המחליפה הג'ולייה, אז כך שאפשר יהיה עוד להזמין את ה-159 ובכל מקרה אלפא מציינת שבתערוכת פרנקפורט הם יציגו 7 רכבים כולל ה-159 ספורטוואגן, אז אני לא יודע מה זה אומר לגבי הדגם, נחכה ונראה.

להלן המודעה של אלפא רומיאו לגבי תערוכת פרנקפורט 2011:

http://www.alfaromeo.com/com/#/alfa-experience/shows/frankfurt

• תוכן חדש...