Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את כל השיחות שלנו אנחנו מקליטים, את הנהיגה שלנו אנחנו מתעדים, לפני כל ז*ון מחתימים על הסכם טרום סטוץ, מה השלב הבא?

פותח שרשור באוף.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 430
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא יודע אם זה כבר נאמר, כי לא היה לי כח לעבור על יותר מ3 דפים, אבל נגיד בכ"ז.

עלו הרבה הצעות של ללכת להשפט על זה ולהציג את הוידאו בבית משפט. מנסיון של זוגתי, אין לשופטים שם כח לראות ראיות או לשפוט. הם רק רוצים שתצא ותגיע להסדר עם התביעה.

אני חושב שיכול להיות הרבה יותר יעיל לגשת לעיתונות עם זה.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
חבר שלי הביא מאיביי, אם אתה רוצה אני אברר יותר פרטים.

vIrvcEe2_LA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

איזה קטע הצלחתי לזהות שהסרטון של המצלמת קסדה צולמה ברח' דרך הים בחיפה.

וממש מפחיד לראות איך הרוכב הזה מסכן את עצמו.

sound connecting people

פורסם

אגב, פרסמתי את הסרטון אתמול גם ב netcar. רוני הזדרז למחוק אותו וגם עוד הודעות של אנשים אחרים שתהו לאן נעלם השרשור המקורי.

מעניין למה? אולי כי רוני רוצה להראות הצדיק היחיד שנלחם במשטרה?

אולי כי יש טענה שהבחור הוא סוכן של מצלמות והשתמש במשטרה התמימה והמסכנה על מנת לקדם את עסקיו? :)

ולגבי הרוכב שבסרטון למעלה - הוא אחת מהסיבות שנהגי רכבים מתרעמים כל כך על רוכבים.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
אני לא יודע אם זה כבר נאמר, כי לא היה לי כח לעבור על יותר מ3 דפים, אבל נגיד בכ"ז.

עלו הרבה הצעות של ללכת להשפט על זה ולהציג את הוידאו בבית משפט. מנסיון של זוגתי, אין לשופטים שם כח לראות ראיות או לשפוט. הם רק רוצים שתצא ותגיע להסדר עם התביעה.

אני חושב שיכול להיות הרבה יותר יעיל לגשת לעיתונות עם זה.

אמנם לא בתחום הזה, אבל בינתיים יש התקדמות.

מגזין אוטו:

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-27444-%D7%A6%D7%A4%D7%95-%D7%91%D7%95%D7%95%D7%99%D7%93%D7%90%D7%95-%D7%A7%D7%99%D7%91%D7%9C-%D7%93%D7%95-%D7%97-%D7%9C%D7%9E%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9C%D7%90.aspx

מקו:

http://www.mako.co.il/cars-cars-news/local/Article-adcc402ca800231006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=565984153

חדשות ערוץ 2 - המהדורה המרכזית, 8 בערב:

http://reshet.ynet.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/News/CrimeAndLaw/Crime

/Article,76664.aspx

אני לא פוסל את האפשרות שנראה על המקרה כתבה בכותרת של ידיעות אחרונות ביום שישי, או אולי אפילו עוד 3 שעות בישראל היום. נחכה ונראה לאן זה יתפתח.

פורסם

אולי כי יש טענה שהבחור הוא סוכן של מצלמות והשתמש במשטרה התמימה והמסכנה על מנת לקדם את עסקיו? :)

ולגבי הרוכב שבסרטון למעלה - הוא אחת מהסיבות שנהגי רכבים מתרעמים כל כך על רוכבים.

העיקר שאומרים לנו "לחפש את הקסדה", עם איך שהוא רוכב ממליץ לו להסתכל טוב טוב על הנהגים ולחזות לאן הם פונים כי אף אחד לא צריך לחפש אותו בזיגזוגים שלו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אולי אפילו עוד 3 שעות בישראל היום. נחכה ונראה לאן זה יתפתח.

הנה הכותרת בישראל היום: "ראש הממשלה בנימין נתניהו: יש למצוא את הדרך להעניק מצלמה לכל אזרח". כתבה נוספת: "שרה נתניהו, רעיית ראש הממשלה בנימין נתניהו: לאן לשלוח את הפיצה?".

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

קראתי את כל השרשור, אני יכול להגיד כמה דברים:

א- כל הכבוד לפורום, הרבה בזכותו ובזכות אנשים פה הסיפור הזה עלה במעלי צינורות התקשורת עד להגעתו למהדורה המרכזית הנצפית ביותר בישראל. חשוב מאוד שזה הגיע לשם, מדובר פה במקרה קשה, אומנם "רק" בדו"ח, אבל אכן מדובר בהונאה.

ב- ישה, מזל גדול שאתה לא שופט בישראל, מזל גדול.

ג-

אני שוב חוזר ואומר, היחס של השוטר מרגיז לא פחות מקנוניית הקנס.

בטלוויזיה זה היה אפילו ברור יותר, הוא מתייחס לבן אדם כאילו הוא צריך לסגוד לרגליו.

פשוט בושה .

מקווה מאוד שהשוטר הזה יחטוף פעם אחת ולתמיד.

ויודעים מה, אני מוכן לארגן גם הפגנה בבית המשפט כשהדיון שלו יתרחש, אם הבחור הזה יורשע זה פשוט פשיטת רגל סופית של המדינה הזו.

מסכים, הזלזול והיהירות הם המרגיזים ביותר, אני מצטרף להפגנה במידה ותתארגן כזו.

ד- ישה, שוב, מזל שאתה לא שופט. גם בבית המשפט לפעמים היגיון בריא תופס מקום נכבד בשיקול פסק הדין.

ה- דניס, :king: , בבקשה המשך לעדכן בהתפתחויות.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
קראתי את כל השרשור, אני יכול להגיד כמה דברים:

א- כל הכבוד לפורום, הרבה בזכותו ובזכות אנשים פה הסיפור הזה עלה במעלי צינורות התקשורת עד להגעתו למהדורה המרכזית הנצפית ביותר בישראל. חשוב מאוד שזה הגיע לשם, מדובר פה במקרה קשה, אומנם "רק" בדו"ח, אבל אכן מדובר בהונאה.

ב- ישה, מזל גדול שאתה לא שופט בישראל, מזל גדול.

ג-

מסכים, הזלזול והיהירות הם המרגיזים ביותר, אני מצטרף להפגנה במידה ותתארגן כזו.

ד- ישה, שוב, מזל שאתה לא שופט. גם בבית המשפט לפעמים היגיון בריא תופס מקום נכבד בשיקול פסק הדין.

ה- דניס, :king: , בבקשה המשך לעדכן בהתפתחויות.

כנראה שלא היית בבית משפט בישראל בכלל ובבית המשפט לתעבורה בפרט. 99% מהמקרים מסתיימים בהרשעה .

לפי הצילום אתה לא יכול להוכיח כי עצר לפני הקו כמו שהחוק דורש. על פי מראה עיני לא עצר על הקו אלא לאחריו וזאת העבירה בספר החוקים של מדינת ישראל ושופט בד"כ שופט לפי ספר החוקים, וגם הוא יכול להגיע לאותה מסקנה.

עבודה קשה להיות שופט!!! וממש לא היו לי שאיפות בכיוון.

ככל שקשור להתנהלות השוטרים אין זו הפעם הראשונה שהם מביישים את המדים שהם לובשים , פה יש לכך הוכחה מוחשית.

חוסר רצונו של השוטר לראות את הסרט בזמן אמת הוא המרגיז ביותר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לשמחתי לא הייתי ובתקווה גם לא אהיה.

להגיד שהנהג הזה לא עצר על הקו זה לנסות בכח להוציא אותו אשם, בצורה הכי קטנונית שיש. חוץ מזה, כמו שאתה לא יכול לדעת איפה הוא עצר במדויק ביחס לקו כך גם השוטר לא יכול היה לדעת, זאת גם לא היתה טענתו (אני מניח שבדו"ח לא רשום שהוא עצר לפני הקו) וגם אם כן, הסרטון מוכיח שלשוטר אין שדה ראייה תקין וברור כדי להבחין בפרטים כאלו.

בקיצור, בו ביחד למשפט ונראה מה השופט מחליט. אם הוא מזכה את דניס, תצטרף להפגנה ותקנה לי שווארמה :)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
אגב, פרסמתי את הסרטון אתמול גם ב netcar. רוני הזדרז למחוק אותו וגם עוד הודעות של אנשים אחרים שתהו לאן נעלם השרשור המקורי.

מעניין למה? אולי כי רוני רוצה להראות הצדיק היחיד שנלחם במשטרה?

אין טעם לחקור במופלא ממך. האמת היא שלולא הייתי משוכנע באמיתות התדמית שאותו רוני בנה לעצמו ( ואולי בצדק ), כזו של אביר זכויות הנהג העברי המנוצל ובעל יושרה כמעט צ'רצ'יליאנית, גם אני הייתי שואל את עצמי מה פשרה של אותה התנהגות מערכתית שלתומי סברתי עברה מין העולם יחד עם "פראבדה".

פורסם
הנה הכותרת בישראל היום: "ראש הממשלה בנימין נתניהו: יש למצוא את הדרך להעניק מצלמה לכל אזרח". כתבה נוספת: "שרה נתניהו, רעיית ראש הממשלה בנימין נתניהו: לאן לשלוח את הפיצה?".

:lol: :lol: :lol:

נו, צעד אחד מ"השליט הרם והנישא, ראש ממשלתנו היקר, מר בנימין נתניהו רב החסד, ההוד, ההדר והיושרה, מבקש תוספת זיתים ירוקים ובצל"

או "מתחם הסינמה סיטי בגלילות נסגר לטובת הקרנת VIP פרטית עבור ראש הממשלה ורעייתו". אה, את זה באמת קראתי... :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ביזיון, אני קיבלתי דוחות בארץ כמו מניאק, בפינת הרחובות הלפר והרצל בבת-ים עצרתי עצירה מלאה, שוטר עצר אותי בצד בתואנה שלא עצרתי, לא היה לו שדה ראיה כלל, אחרי ויכוח הוא אמר לי - עצרת אבל אחרי קו העצירה ורשם לי דו"ח.

מהירות, נהגתי על סוויפט 87 מנוע 1.0 יצאתי מרמזור לכביש שמתעקל לימין, אין שדה ראיה, גם אם הייתי רוצה לא הייתי מסוגל להאיץ למהירות לא חוקית, שוטר עצר אותי וטען שנסעתי 58 קמ"ש שעות הבוקר במעבר בין בת-ים ליפו על שדרות ירושלים, התנועה לא אפשרה זאת ובטוח שלא הרכב, בכל זאת קיבלתי דו"ח, ביקשתי לראות את הכיול של הממל"ז והשוטר צחק עליי, לא יכולתי אפילו להגיש ערעור כי בדברי הנאשם הוא כתב את כל הקללות שנתתי לו כשאיבדתי את העשתונות.

פה בארה"ב אני נתקל בשוטרים שמכוונים עלי, הם בדר"כ מחפשים את אלה שמזגזים בין נתיבים ולא יורידו מישהו שנוסע 75-80 בכביש של 65, את אבא שלי עצרו בדרך מווגאס, תפסו אותו על 110 באמצע הלילה, השוטר היה נחמד ואדיב ואפילו רשם לאבא שלי דוח על נסיעה ב10 מייל לשעה מעל המותר מה שחסך לו כסף וכאב ראש.

אצלך לפחות היה תמרור עצור.

אני חטפתי דוח על אי עצירה בעצור באשקלון (יציאה מתחנת דלק סונול בצומת אשקלון לכיוון איזור התעשייה) ולמחרת כשעברתי שם שוב התברר לי שבכלל יש תמרור האט ותן זכות קדימה (כשעצרו אותי יצאתי מנקודת הנחה שיש תמרור ופשוט לא ראיתי אותו).

מצד שני כשהייתי צעיר עצרו אותי על מהירות עם טנדר סוסיתא חבוט ומתפרק (נראה זוועה אבל נסע מהר בזכות המשקל הקל מאוד שלו)ץ השוטר הסתכל במכמונת, הסתכל על האוטו ואחרי מספר שניות מללמל לעצמו "לא יכול להיות" ושלח אותי לדרכי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רעיון חזק! :mm_yeah:

אבל בארץ הערסים בחוף היו עושים תחרות מי מצליח לבעוט לו בזה למים ראשון.

עשיתי כזה דבר פעם עם מכונית על שלט פשוטה שהדבקנו לה פלאפון שמצלם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...