Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי נייד של טושיבה מסדרת SATELLITE שהסוללה כבר תקופה ארוכה לא מחזיקה בכלל בלי מטען מחובר ולאחרונה נראה שהיא ממש גמורה וגם כאשר המטען מחובר קבוע,המחשב נכבה לפעמים(האמת,לא יודע אם זה קשור).

האם יש מוכר אמין בEBAY או כל אתר אמין אחר שיש לכם ניסיון טוב איתו?

אשמח לקישור.

לילה טוב.

פורסם

תבדוק היטב לפני שאתה קונה באיביי. הרוב המוחלט לא מקורי ולא שווה ערך למקורי ולכן גם זול, במיוחד אם זה מסין.

אלו שיקרות לרוב הן המקוריות OEM או RETAIL. עדיף לשלם יותר היות והלא מקוריות הרבה פעמים יכולות לגרום לקצר בלוח ואז הזול עולה ביוקר.

מעבר לכך, בניידים (ובכלל) על מנת לשמור על חיי סוללה ארוכים ככל האפשר, צריך לתת לה לפרוק ולא להשאיר מחוברת תמיד למטען. זה פשוט הורס את הסוללה ותוך שנה, היא לא תחזיק אפילו חצי ממה שאמורה.

אם אתה יודע שהנייד יהיה עכשיו למשל יומיים מחובר בבית ליד שקע, פשוט תוציא את הסוללה ותעבוד בלעדיה.

Veni Vidi Vici

פורסם

לגבי כיבוי המחשב כאשר מחובר עם המטען האם זה קורה גם כאשר הסוללה בפנים?

נסה להוציא את הסוללה ולבדוק אם עדיין נכבה כאשר מחובר למטען, אם כן יתכן וישנה בעיית התחממות או קצר אשר גורם לכיבוי המחשב.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מתעלק על השרשור באותו נושא. הסוללה שלי מתה לחלוטין, וכמו michaelbe6 חיפשתי בEBAY סוללה חדשה.

רוב המוכרים כפי שצויין הם באמת מסין, והם טוענים שהסוללה מקורית - אבל לך תסמוך על סינים בנושאי מקוריות.

אם משהו מכיר מוכר ספציפי שיש לו ניסיון טוב איתו הוא מוזמן להשמיע קול.

תודה!

יוסי

פורסם

דווקא יש לי נסיון טוב עם איביי .

חשוב להתעקש על הדברים הבאים:

1. סוללה מקורית GENUINE

2. TOP RATED SELLER

3. שיהיה מארה"ב ולא מהמזרח.

לא מזמן רכשתי סוללה מקורית של DELL ב39 דולר ממוכר אמריקאי, SO FAR SO GOOD. בארץ רצו 800 ש"ח פלוס מע"מ . אין גבול לחוצפה.

בדרך כלל החליפיות מנסות לפתות אותך עם מחיר קצת יותר נמוך, קיבולת גבוהה יותר (שמתדרדרת עם הזמן) אבל זה לא כדאי לדעתי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לגבי כיבוי המחשב כאשר מחובר עם המטען האם זה קורה גם כאשר הסוללה בפנים?כן.[B][/b]

נסה להוציא את הסוללה ולבדוק אם עדיין נכבה כאשר מחובר למטען, אם כן יתכן וישנה בעיית התחממות או קצר אשר גורם לכיבוי המחשב.

אני אנסה לבדוק ואדווח.

תודה.

פורסם

לבנתיים הכל בסדר ללא הסוללה.

מצאתי בEBAY את המוכרים הללו:

http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=toshiba+battery+satellite+l-300&_sacat=0&_stpos=&LH_BIN=1&_sop=15&LH_ItemCondition=11&gbr=1&LH_PrefLoc=1&_dmpt=Laptop_Batteries&_dmd=2&_odkw=toshiba+battery+l-300&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313

למי שיש ניסיון,זה נראה אמין? המחשב הוא מדגם L-300 מסדרת SATELLITE של טושיבה, בתוך המפרט אצל רוב המוכרים שבדקתי,לא רשום ספציפית הדגם הזה.

נ.ב

אם למישהו יש ניסיון טוב עם חנות בארץ גם אשמח לשמוע.

תודה.

פורסם

http://www.ebay.com/itm/Genuine-Laptop-Battery-Toshiba-Satellite-L300-1DN-/250827933121?pt=UK_Computing_LaptopsAccessories_LaptopBatteries&hash=item3a668285c1

זה למשל נראה תקין ומקורי אבל זאת סוללה קטנה מבחינת הקיבולת שלה.

יש לך מס' סידורי של הסוללה שגם אותו ניתן להריץ בחיפוש באיביי וגוגל.

Veni Vidi Vici

פורסם

תודה קודם כל.

הקיבולת של הסולל המקורית היא זהה.

נראה לי מעט יקר על מוצר שאני לא מכיר את המוכר ואת האמינות של המוצרים שלו לא? או שזה סתם פרנויה שלי?

פורסם

בזמנו לפני שנה חיפשתי סוללה באיביי, לצערי המחיר הכי נמוך היה 45$ לסוללה לא מקורית HP.

בסוף הזמנתי את התאים בלבד והחלפתי לבד, יצא 18$ עד עכשיו עובד מצויין.

אודי A4

דימה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
דווקא יש לי נסיון טוב עם איביי .

חשוב להתעקש על הדברים הבאים:

1. סוללה מקורית GENUINE

2. TOP RATED SELLER

3. שיהיה מארה"ב ולא מהמזרח.

לא מזמן רכשתי סוללה מקורית של DELL ב39 דולר ממוכר אמריקאי, SO FAR SO GOOD. בארץ רצו 800 ש"ח פלוס מע"מ . אין גבול לחוצפה.

בדרך כלל החליפיות מנסות לפתות אותך עם מחיר קצת יותר נמוך, קיבולת גבוהה יותר (שמתדרדרת עם הזמן) אבל זה לא כדאי לדעתי.

בדקתי כרגע מחירים לסוללה של מחשב, התייחסתי להארה/הערה שלך והסתכלתי רק על סוללות מקוריות.

טווח המחירים שראיתי הוא

1. הכי זול מוכר סיני ב 180 ש"ח

2. טווחי ביניים מוכרים מהונג-קונג 240-280 ש"ח

3. הכי יקרים מוכרים מארה"ב ב 300-370 ש"ח

כל המוכרים הם בעלי אחוז שביעות רצון של מעל 99.5

בארץ נמכרת סוללה כנ"ל ב 550 ש"ח

ועכשיו לשאלה- למה לא מוכרים מהמזרח?

הרי גם כך הסוללה מיוצרת בסין, אז מה רע במוכר שנמצא בסין ואחוז השביעות רצון ממנו הוא 99.7

פורסם

אותו סיפור אצלי...

בשיא חוצפתם HP מבקשים למעלה מ 700 שקלים לסוללה.

יש את זה:

http://www.ebay.com/itm/6-Cell-Spare-Battery-HP-Compaq-484170-001-/140561701068?pt=Laptop_Batteries&hash=item20ba2158cc

ואת זה:

http://www.ebay.com/itm/300585946526?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

ובאמת שלא חסר עוד....

השאלה איך באמת יודעים איזה סוללה טובה ולא תעשה בטעות שום קצר בלוח?

פורסם

מנצל"ש. יש למישהו המלצה איפה קונים סוללה איכותית ודוקינג סטיישן ללנובו T61?

אם קיימת סוללה עם יותר תאים כמו ב-HP למשל, זה גם רעיון טוב.

Wiking, איכה? :wink:

• תוכן חדש...