Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ככה אפשר לשווק רכב בלי ESP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתם רואים פה קומבינה, אני רואה דרך יצירתית לפתרון בעיות.

בסופו של דבר כולם מרוויחים - גם הלקוחות וגם היבואן, אז מה כואב לכם?

לא מבין את הקטע הזה שכולם צריכים לסבול ביחד, ומי שמצא דרך לצאת הוא מניאק.

יש הרבה מכוניות טובות שהיו יכולות להגיע לארץ אם הממשלה לא הייתה חושבת שהיא יותר חכמה מהאזרחים.

יבואן אחד מראה קצת חשיבה מקורית וכולם מתנפלים עליו על כך שהוא מכופף את החוקים, במקום לראות את

התמונה הגדולה. קומבינות יש בכל מקום, קרסו לא המציאה את זה. השאלה היא מי יוצא נשכר מהן.

מזל טוב, התקבלת לקרסו.

פורסם
ממבט קצר ברחוב הוא 1 ל1 של 107.

למה צריך לעזאזל ESP?

תיסעו כמו בני אדם והכל יהיה טוב, שתי המכוניות שיש לי אין להם ESP, ולאחת גם אין ABS.

תנהגו לפי החוק, תכננו נסיעה, ולא צריך שום מערכת.

הלוגאן צריך ליהיות אידיאלי מאוד לחרדים, מצד אחד מקום לילדים, מצד שני מעמיסים חצי סופר בקיפול הכיסאות.

הוא טוב גם כמסחרי (דיזל אם אני לא טועה, וגיר ידני), ויש לו חדר גדול, והוא זול.

facepalm5.gif

ואגב את הדמיון ל107 לא ראית ברחוב אלא בתמונה בYNET שהעמידו אותם אחד מול השני כשכתבו שהייבוא הפסיק. יש פה מקום לעוד אנימציה דומה אבל אין לי אחרת.

פורסם

אני גם לא מבין מה הבעיה. אם המחוקק מצא לנכון שלא כל כלי הרכב חייבים שיהיה להם ESP, אז מה הבעיה שיש עוד מודל אחד שאין לו?

זה שהוא נמכר גם כרכב פרטי?

אז מה?!

עכשיו שאלה, מה הרכב הבא בתור, מבחינת מחיר, שיש לו שבעה מקומות? כמה הוא עולה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ברכב הישן שלי לא היה ABS ולא ESP הכל היה בסדר. נהגתי מעל שנתיים. בפיקנטו יש ABS ו-ESP. אז יש. לא מבין איך זה בכלל בא לידי ביטוי. מה אני אמור להרגיש?

פורסם

ביומיום אתה באמת לא אמור להרגיש משהו, אבל אני בטוח שתודה לאלוהי האלקטרוניקה ברגע שתיקלע למצב שבו תצטרך להימלט מאיזה אידיוט שקפץ לך לכביש או להשתלט על הרכב אחרי שעברת על כתם שמן, ותגלה שיצאת מזה ללא פגע.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אם אני לא יודע למה לצפות כיצד אני יכול נצל את הטכנולוגיה במצב חירום? אני מניח שהייתי עושה את אותם תימרוני התחמקות/בלימה במצב לחץ כמו שהייתי עושה עם הרכב הישן.

פורסם

למה צריך לעזאזל ESP?

תיסעו כמו בני אדם והכל יהיה טוב, שתי המכוניות שיש לי אין להם ESP, ולאחת גם אין ABS.

תנהגו לפי החוק, תכננו נסיעה, ולא צריך שום מערכת.

תגיד- אתה שפוי? זו תגובה טובה למדינה כמו שווייץ, לא ישראל.

אני אישית מצאתי עצמי במצב שבו ABS היה מציל אותי פעם אחת. ואני מאלה שנוהגים ב"נסיעה מתוכננת ולפי החוק".

וואו...

אתם רואים פה קומבינה, אני רואה דרך יצירתית לפתרון בעיות.

בסופו של דבר כולם מרוויחים - גם הלקוחות וגם היבואן, אז מה כואב לכם?

לא מבין את הקטע הזה שכולם צריכים לסבול ביחד, ומי שמצא דרך לצאת הוא מניאק.

זה לא עניין של "מי שמצא דרך לצאת=מנייאק". דריש, ממך ציפיתי ליותר הבנה עומקית.

תחשוב לרגע בצלילות.

אילו רכבים נמצאים יותר על הכביש? ובאילו רכבים יש יותר נהגים עייפים בד"כ? נכון, במסחריים. ודווקא להם מסתבר שאין צורך במערכת יעילה וטובה שהיא מחוייבת בחוק ברכבים "מן היישוב", דהיינו פרטיים. זה כבר עקום ומ*ורבן.

תוסיף על זה את העובדה שקצת קשה להתרכז בנסיעה עם 7 עד 700 ילדים ברכב, וכבר אתה מוצא עצמך במצב לא כל כך אידאלי עבור הרכב, הנהג שלו, הנוסעים בו, ושאר הציבור שעל הכביש.

יש הרבה מכוניות טובות שהיו יכולות להגיע לארץ אם הממשלה לא הייתה חושבת שהיא יותר חכמה מהאזרחים.

יבואן אחד מראה קצת חשיבה מקורית וכולם מתנפלים עליו על כך שהוא מכופף את החוקים, במקום לראות את

התמונה הגדולה. קומבינות יש בכל מקום, קרסו לא המציאה את זה. השאלה היא מי יוצא נשכר מהן.

ומי עלול להיפגע מהן.

לא צריך, רצוי. אם זה יכול להציל אותך אז עדיף שזה יהיה ברכב. כנ"ל כריות אויר.

מה שמטומטם זה, שהרכבים האלה נועדו מראש להסיע משפחות והם אומרים את זה אפילו, והם מביאים אותם כרכב מסחרי.

אתה יכול להגיד את זה שוב...

לא צריך, רצוי. אם זה יכול להציל אותך אז עדיף שזה יהיה ברכב. כנ"ל כריות אויר.

מה שמטומטם זה, שהרכבים האלה נועדו מראש להסיע משפחות והם אומרים את זה אפילו, והם מביאים אותם כרכב מסחרי.

אני גם לא מבין מה הבעיה. אם המחוקק מצא לנכון שלא כל כלי הרכב חייבים שיהיה להם ESP, אז מה הבעיה שיש עוד מודל אחד שאין לו?

זה שהוא נמכר גם כרכב פרטי?

אז מה?!

המחוקק במקרה הזה, יצא חומוס תקני עם קוליפורמים.

עכשיו שאלה, מה הרכב הבא בתור, מבחינת מחיר, שיש לו שבעה מקומות? כמה הוא עולה?

אם אני לא יודע למה לצפות כיצד אני יכול נצל את הטכנולוגיה במצב חירום?

באינסטינקט. כמו כל נהג. כמו עם כל רכב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
ברכב הישן שלי לא היה ABS ולא ESP הכל היה בסדר.

ב"הכל היה בסדר" אתה בעצם רוצה להגיד שהיה לך מזל. פעם גם לא היו חגורות בטיחות, בטוח שתמצא מישהו שהכל אצלו "היה בסדר".

פורסם

ומה יקרה בפיקנטו?

הגלגלים לא ינעלו,ורכב רוב הסיכויים לא יאבד שליטה עקב ה ESP ותחזור הבייתה בשלום.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום

בכתבה ב-"דה מרקר", מאוד אהבתי כיצד משתלבת המחאה החברתית בעניין (ואולי היה זה השר הנכבד, שכל כך מעורב במחאה, שסייע במשימה):

־־לדברי אבי לוין, מנהל החטיבה החדש של רנו, "נוכח מחאות ומאבקי יוקר המחיה הוחלט בקבוצת "קרסו מוטורס" על שיווק מוזל של הדגם רנו לוגאן". לדברי לוין, קהל היעד העיקרי של המכוניות הן משפחות דתיות וחרדיות".''

אתם מבינים - גם מחאה חברתית, גם יוקר המחייה וגם חרדים!!!

אולי מחר קרסו יתחילו ליבא גם משאיות סמי טריילר עם מכולות חלודות, וישווקו אותן כ-בתים ניידים, כדי לתת תשובה למחאות הדיור ויוקר המחייה!

ובקשר ל-C1 - אתם פשוט לא תופסים את הנקודה - יש לאזן את התחרות. פשוט לא יתכן שליבואן יחיד יהיה כזה מגוון של מכוניות - ועוד מפולין!

• תוכן חדש...