Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

נתקלתי בשבוע שעבר בבעיה מוזרה ברכב,

לאחר נסיעה רצופה של כשעתיים בערך הרכב פשוט נכבה (חום מנוע תקין) אני צריך לעצור בצד, להעביר לניוטרל להניע שוב ולנסוע עד שהוא יתכבה שנית וחוזר חלילה אני יכול לנסוע 500 מטר, ק"מ ויתכבה שוב ושוב או אפילו נסיעה ארוכה (עשרות ק"מ ולא יתכבה).

הייתי במוסך מורשה (הרכב כל הזמן מטופל רק שם) ועשו לי בדיקת מחשב ואמרו לי שצריל להחליף חיישן,

לאחר בדיקה מעמיקה אמרו לי שהחישן הוא לא הבעיה אלא ישנו חופש בגל הזיזים ובגלל החופש הזה החישן מתנתק (הוא הראה לי חופש של 2 - 3 מ"מ).

עכשיו צריך להחליף את גל הזיזים והפסנתר (או לחלופין להחליף ראש מנוע - מה שקשה למצוא ואז צריך להחליף מנוע).

הייתי רוצה לשמוע את דעתכם, אני ממש לא מבין איך מתקלה כזו יוצא שאני אצטרך להחליף כל כך הרבה.

האם ישנו פתרון אחר? בדיקה אחרת?

בתודה יניב

פורסם

אתה מתכוון שהוא הכניס מברג דרך החור של המילוי שמן במכסה שסתומים וראיתה את הגל זיזים "רוקד" או שהוא פתח את המכסה שסתומים?

מה לגבי שמן מנוע האם הוא במפלס תקין?

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

בעיקרון יש היגיון בדבר כי החיישן לא קורא נכון את גל הזיזים או פשוט לא מצליח לקרוא אותו בכלל ובכך מבטל את פעולת המנוע והרכב ניכבה אבל, יש לו מושג כיצד חופש כזה קורה?

:)
פורסם

אם יש חופש בגל זיזים זה יכול להיות כתוצאה ממיסב לא תקין, האם האופציה הזו נבדקה? ומדוע אמרו לך שיש צורך בהחלפת הפסנתר?

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

נסה ליפנות למוסך אחר בלי לומר להם שכבר בדקו את העניין, תן להם לבדוק ותראה מה יגידו לך שם. בלי לבצע בדיקות זה בלתי אפשרי לומר לך מה הבעיה דרך דפי הפורום. לגבי ראש מנוע, ניתן לקנות משופץ אבל באמת שלא יהיה קל למצוא אחד.

SUZUKI Ignis Sport

• תוכן חדש...