Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אני מגיע לתוצאה הטובה ביותר מבחינת סאונד?

חשבתי להשתמש בוופר והקרוס אובר של הרץ hs165 עם הטוויטר של המורל.

חבר שלי אמר לי שזה לא יעזור והטוויטרים של הרץ צורמים בגלל שהקרוס פאסיבי..

מה אתם אומרים?

הקומפוננטים יתחברו לפיוניר 5250sd ויוגברו על ידי רוקפורד p400.4 (לא משהו אני יודע.. זה מה שיש לצערי..)

כמובן שאני אוטם עם דיינמאט את הדלתות הקדמיות ומוסיף סאב היי אנרג׳י.

המערכת מיועדת בעיקר לרוק קלאסי ומוזיקה אלקטרונית

תודה 

פורסם

אם אתה מנסה לעבוד עם אלמנטים שונים- רצוי לנסות ולהגביר אקטיבית ולא פאסיבית. כלל לא בטוח שהקרוס הזה יתאים בחלוקת העוצמה ובתדר החיתוך ל MT22.

ממילא המגבר הזה לא מספיק חזק לסאב היי אנרג'י, אז תשתמש בכל הערוצים לסט הקדמי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לסאב אני מקסימום יקנה מגבר מונו אם צריך..

אתה ממליץ לחבר את הקומפוננטים למגבר בגישור (254rmsX2) או רגיל (76 rms לערוץ)?

יש לך פיתרון אחר בשבילי שאני יוכל להנות מהמערכת בלי שהטוויטרים יצרמו? אולי נרכיב את הקרוס והטוויטר של המורל ונחליף את הוופרים לשל ההרץ? אני מתכוון להרכיב בחלל של הדלת ולאטום..

בעיקרון רציתי את הקומפוננטים של ריינבו slc אבל לצערי היבואן בעייתי ולא יהיה בזמן הקרוב..

פורסם

אם יש לך את שני הסטים של הקרוסים- אז תבדוק מה נשמע לך יותר טוב.

אני סבור שעם הקרוס של ההיי אנרג'י תקבל תוצאה טובה יותר.

הצעתי לך שיטת חיבור אחרת- אקטיבית.

ז"א שכל דרייבר (וופר או טוויטר) יקבל ערוץ הגברה משלו, אין פה קרוסים פאסיביים, (הקרוסים של מורל, הרץ), אך אתה תצטרך קרוס חיצוני שיחתוך את הרכיבים במקום האופטימלי (שאתה תבחר(. וכך תוכל אתה לקבוע את מאזן העוצמה בין הטוויטרים למידבאסים.

פורסם

אין לי את שתי המערכות.. אני קונה ומתקין יום שני בבוקר..

אני שואל פה בשביל לקבל ייעוץ והכוונה שאני ידע מה לבקש מהמתקין

מבחינת מערכת קומפלט הקומפוננטים של הרץ יותר מומלצים?

פורסם

שניהם מומלצים, השאלה היא מה הטעם שלך.

המורל הייבריד שנמכר כיום זה סט חדש שלדעתי לא נשמע אותו דבר כמו הסט הקודם, הוא יותר חד, הרבה בגלל הקרוס, אך ניתן לשנות זאת ע"י משחק בקרוס.

פורסם

Srool תודה רבה לך על העזרה..

עוד דבר. הבנתי שלמורל יש טוויטרים מצוינים כבל בעיה של מידבאסים.. זאתי הסיבה העיקרית לבלבול שלי

יש לך מושג אם זה משמעותי או סתם שטות? פשוט חיפשתי בפורום ומצאתי המון מידע שרק בלבל אותי כי אני חדש בתחום ואני לא מבין כמעט

פורסם

בעקרון אני לא ממש אוהב שעושים "סלט" בין רכיבים, אני טוען שאם אתה הולך עם וופר מסוים, לך על על אותו הטוויטר ולהיפך.

לגבי האפשרויות שעומדות לפנייך, אני הייתי הולך על סט של DLS שלמיטב זכרוני אמרת שהציעו לך, או לחילופין על היי אנרג'י שהוא גם סט טוב. אתה יכול לבדוק אם יש סט של SEAS שנכנס בתקציב שלך.

על מורל אני לא מוכן להמליץ בשום אופן, לדעתי מעטים הרכיבים שלהם שנשמעים טוב(ההייבריד אובישן לא אחד מהם)- אבל זה כבר לדיון אחר.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

לא הייתי אומר שהם לא טובים, אלא דורשים השקעה מרובה יותר.

הפוטנציאל הגלום במידבאס הייבריד הוא גדול מאוד, אך תצטרך להזיע בשביל זה.

להזיע= לתת לרמקול תנאים טובים כמו בידוד אקוסטי והגברה חזקה ואיכותית.

בתור Plug&Play ההיי אנרג'י נותן תוצאה מספקת יותר, עבור רוב האנשים שיצא לי לפגוש.

פורסם

למרות שגם ל SEAS יש רמקולים מצויינים.

אולי תחכה קצת עם המערכת ותבוא למפגש ותשמע כמה מערכות לפני שאתה קונה.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אני במקומך הייתי: קונה את ההי אנרג'י -> מחבר אותם אקטיבית למגבר הנוכחי -> משיג או HU תומך בהגברה אקטיבית או קרוס אקטיבי -> מגיע למפגש הבא ומתביית על איזה סאב נחמד -> מחפש מונובלוק שיגביר אותו כמו שצריך.

(כמובן שבהתקנה של המגבר הראשון הייתי מבקש מהמתקין להעביר כבר RCA לסאב וכבל מתח 4G מראש!) מתקין את המונובלוק ונהנה ממערכת באמת קטלנית בתור מערכת ראשונה.

נשמע תהליך ארוך ומייגע אבל אם יש לך תזרים מזומנים הכל יזרום חלק ואתה לא רק תהנה מהמערכת באוטו אתה תעריץ אותה.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

Hu חדש אני לא יקנה.. הפיוניר 5150 שלי כולה בן שבוע ועלה לי 1000 שקל..

מה זה בעצם קרוס אקטיבי? סליחה על הבורות אבל באמת שאין לי מושג..

חוץ מזה נראה לי שזה מה שאני יעשה רק עדיין לא החלטתי אם ללכת על ההרץ או על הdls

פורסם

תעשה לעצמך טובה ואל תיכנס למקום שאתה לא מכיר בכלל,לפני שאתה מתחיל לעבוד אקטיבי תעבוד פאסיבי ותלמד קצת מה זה בכלל (אני מאמין שיש כאן מספיק מידע על זה) תקרא,תבין,רק אז תחליט אם שווה לך לעשות את זה מכל הבחינות.

בהצלחה.

Scan Speak

פורסם

ויני הוא לא חייב קרוס אקטיבי או רדיו דיסק תומך!

אפשר להגביר את הטוויטרים אקטיבי ולחתוך אותם מהמגבר.

את המידבאס לחבר לקרוס ולחתוך מלמטה מהמגבר ויש לך אחלה תוצאה.

למאור פותח השירשור:

עדיף שתשמע להצעה של ויני.

המגבר הנוכחי יהיה מחובר לרמקולים:

הוא יגביר כל רמקול בניפרד ווכה אפשר ליצור איזון בין הטוויטר לוופר שיושב בדלת.

ועוד מגבר מונובלוק לסאב.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...