Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידוש רישיון נהיגה לפני הזמן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי רישיון נהג חדש שפג באמצע אוקטובר. הבנתי שהטופס חידוש אמור להשלח אלי בתחילת ספטמבר ורק כחודש לאחר מכן מגיע הרישיון החדש.

הבעיה שלי היא שאני נוסע לתקופה לחו"ל באמצע ספטמבר ואני צריך רישיון נהיגה תקף למהלך אוקטובר (אחרי שכבר הרישיון שלי פג ואני עדיין אהיה בחו"ל). האם באמת לוקח חודש לרישיון להגיע (ראיתי מקומות שרשום שבועיים ומקומות שרשום חודש...) האם יש איזושהיא דרך לזררז את התהליך כך שאקבל אותו בתחילת/אמצע ספטמבר? האם ניתן לגשת למשרד הרישוי שינפיקו לפני הזמן? האם אפשר להוציא איזה רישיון זמני או משהו כזה שיהיה תקף גם בחו"ל? אני מניח שהשובר המשולם לא יעזור לי הרבה בחו"ל, נכון?

כל עצה תתקבל בברכה!!!

תודה!

פורסם

ברוך הבא לפורום.

אני מאמין שניתן לחדש את הרשיון לפני הזמן דרך משרד הרישוי, צריך פשוט לגשת למשרד בשעות הקבלה, ולבקש.

בכל אופן, הדבר הראשון וההגיוני לעשות הוא להרים להם טלפון ולשאול - 5678*.

בהצלחה.

פורסם

תודה!

במוקד אמרו לי שאין מה לעשות ולוקח לרישיון חודש להגיע, אחרי התשלום. אבל באתר של משרד הרישוי ובשל משרד התחבורה כתוב שלוקח שבועיים להגיע, ואפשר להבין ממה שרשום שם שכן אפשר להנפיק במקום, אז קצת לא ברור לי מה נכון ומה לא... ניראה לי מוזר שאין שום דבר שאפשר לעשות - זה לא כאילו אני מבקש חודשים לפני הזמן או משהו כזה..

יש טעם לגשת למשרד הרישוי כבר עכשיו או שלפני ה- 1 בספטמבר אין מה לעשות?

פורסם

קיים טלפון מיוחד של חידוש רשיונות נהיגה. אני לא זוכר מהו, רק שהקידומת שלו היא 08. שווה להתקשר עוד פעם למוקד הרישוי ולבקש את מספר הטלפון הספציפי הזה.

פורסם

אתה יכול להגיע למשרד הרישוי לפני ספטמבר עם כרטיס טיסה, ואז יקדימו לך את מועד החידוש, ותקבל שם רישיון זמני לתשלום.

בכל מקרה, הדרך הכי מהירה לקבל את הכרטיס הקבוע, היא לשלם דרך כרטיס אשראי, ואז לוקח לרישיון להגיע בין 7-10 ימים מיום התשלום,אם אתה צריך גם להצטלם, אז זה יהיה מיום התצלום.

תתקשר למוקד ב-1.9.11,ותשלם דרך כרטיס אשראי, זאת תיהיה הדרך הכי מהירה.

פורסם

נסה כבר כעת להכנס לאתר התשלומים של משרד הרישי והקלד את מספרי ת.ז. והרשיון שלך. ברגע שניתן לחדשו יעלה מסך התשלום. אם המועד לא מופיע - נסה כל כמה ימים עד שתצליח. עד כמה שאני זוכר לאחר מכן תקבל רשיון זמני (מניר) והפלסיק יגיע רק כעבור כמה ימם נוספים אבל חלפו כבר כ-4 שנים מאז שחידשתי לאחרונה אז יתכן שאני טועה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה לכולם!

מה הכוונה ברישיון זמני? האם הוא יהיה תקף גם בחו"ל?

האם עדיף להגיע לחולון או לאפשר לכל סניף של משרד הרישוי?

תודה רבה!!

פורסם

כן, תארתי לי שהוא לא יעזור לי בחו"ל... טוב, אנסה לגשת ואקווה שאיכשהו זה יזרז את קבלת הפלסטיק...

תודה!

פורסם

בכל מקרה הרשיון הבין-לאומי אינו רישיון אלא רק תרגום הרישיון הלאומי, ולכם חסר ערך בלי רשיון פלסטיק תקף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...