Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלום שלי זו ראלי 97' במצב טוב. חלום שכנראה יקח לו יותר מדי זמן להתגשם.

אי לכך ובהתאם לזאת אני בודק גם אופציות אחרות. לאחר שהורדתי מהפרק רנו RSI (בעיקר בגלל המלצות של חברים על בעיות אמינות שהרנו לא שווה בניגוד לפ'גו), ראיתי אופציות אחרות אז:

מה דעתכם על פיאט פונטו GT?

ומה עם מגאן קופה?

ובלי קשר מה המחירון של 306 XSI מ 95 + 96?

ולמה? הו למה? אין בארצנו הקטנה 106 GTI למכירה??? :cry:

חולם על גרמנייה - אסתפק בצרפתייה - כבר לא תקוע עם קוראנית.

פורסם
החלום שלי זו ראלי 97' במצב טוב. חלום שכנראה יקח לו יותר מדי זמן להתגשם.

בשביל דברים טובים שווה לחכות....חוץ מזה, יש גם 98.... :lol:

לאחר שהורדתי מהפרק רנו RSI (בעיקר בגלל המלצות של חברים על בעיות אמינות שהרנו לא שווה בניגוד לפ'גו)

אם כבר החלטת שאתה מתפשר (כלומר, 106 היא לא האופציה היחידה), קליאו RSI היא אופציה טובה מאוד, אבל צריך לבדוק אותה מכל הכיוונים. אוטו אכן קצת בעייתי, אבל טוב.

מה דעתכם על פיאט פונטו GT?

לא אמינה. חזקה מאוד בקו ישר. לא כ"כ יציבה ולא משהו בסיבובים. קשה מאוד למצוא אחת.

ומה עם מגאן קופה?

במידה ואתה מתכוון לדגם 2000 סמ"ק...

הרכב יפה, מאובזר, חזק, יציב. וזהו... האוטו לא בדיוק ספורטיבי.

ובלי קשר מה המחירון של 306 XSI מ 95 + 96?

תבדוק בלוי יצחק.

לטעמי, אם אתה מוותר על הראלי, לך על ה306S16\XSI.

אין לי מושג מה התקציב שלך, אבל אם אתה מחפש גם 106GTI הוא בטח לא מתחת ל 40K.

ולמה? הו למה? אין בארצנו הקטנה 106 GTI למכירה???

יש גם יש. פשוט צריך לדעת לחפש. הרוב הגדול של המכוניות הללו (106 ראלי וכדומה) לא נמכרות בזכות מודעה בעיתון או משהו...הידיעה שהן למכירה עוברת מפה לאוזן וכך הן נמכרות לרוב... ככה שאם אתה מצפה למצוא באחד הלוחות - כניראה שייקח לך יותר זמן מאשר אם יהיה לך קשרים אצל האנשים הנכונים.

Back to the original - NC again.

• תוכן חדש...