Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אוהב ששומעים את הבאס במערכות כי אני אוהב מוזיקת היפ הופ ושחורה וכאלו אז זה בא טוב עם הבאס עכשיו הציעו לי את המערכת הזאת שאני כבר החלטתי שאני רוצה לקנות ושהוצעה לי כמה פעמים

רדיו דיסק CZ500

קומפוננט מורל דוטק אובייישן 6

מגבר JBL GTO1004

סאב הרץ es300

עכשיו השאלה שלי היא עם ישמעו את הסאב טוב?

ויש עוד בעיה לי ברכב (מאזדה 626) ישלי 2 רמקולים קדמיים 2 אחורים ו2 במגש מאחורה והבנתי שהדוטק בא רק עם 2 רמקולים ו2 טוויטרים ואני לא רוצה מקום ריק בלי רמקולים זה מכוער ואני רוצה שישמעו גם משמה מה לעשות?

פורסם

תחבר את הקומפוננטים למגבר +הסאב בגישור

ואת הרמקולים האחוריים תחבר להגברה הפנימית של הרדיודיסק.

בקשר לסאב ישמעו אותו טוב מאוד אין לך מה לדאוג.

פורסם
לקנות עוד רמקולים

איזה אבל? עוד 2 של מורל דוטק?או סתם 2? כי אני רוצה להשקיע במערכת אני לא רוצה להשקיע חלקית

פורסם
תחבר את הקומפוננטים למגבר +הסאב בגישור

ואת הרמקולים האחוריים תחבר להגברה הפנימית של הרדיודיסק.

בקשר לסאב ישמעו אותו טוב מאוד אין לך מה לדאוג.

אתה צריך להבין שכרגע אין לי כלום על האוטו אין לי אפילו לא רמקול אחד ואני לא אחד שמבין במערכות אני חדש פה

פורסם

אתה לא צריך רמקולים בדלתות האחוריות , על אחת כמה וכמה שאתה הולך לשים 6/9 במגש.

אל תיגע שם תשאיר מה שבא אם הרכב. ובכלל, אל תחבר אותם למערכת, הם רק יגרעו מאיכות המערכת החדשה.

פורסם
אתה לא צריך רמקולים בדלתות האחוריות , על אחת כמה וכמה שאתה הולך לשים 6/9 במגש.

אל תיגע שם תשאיר מה שבא אם הרכב. ובכלל, אל תחבר אותם למערכת, הם רק יגרעו מאיכות המערכת החדשה.

אין לי אפילו את מה שבא עם הרכב הם הלכו הכל הלך לשים רק את המורל דוטק מקדימה ובמגש מה לשים? לא רוצה להרוס את האיכות של המערכת אני מוכן להשקיע עוד קצת בישביל להנות

פורסם

בשביל ההתחלה תרכיב רק סט קידמי וסאב תראה איך שומעים אם אתה מרגיש שחסר לך משהו תוסיף סט אחורי.

לשאלתך רצוי לקנות לרמקול שלא תצטרך בשבילו ערוצי הגברה, כלומר רמקול מספיק נציל שיוכל לעבוד על ההגברה של הרדיו דיסק.

עצתי לך ללכת על רמקול 6*9 להתקינו במגש האחורי ולחבר אותו לרדיו דיסק, אם אהבת את מורל אתה יכול ללכת על הסט 6*9 מדגם טמפו עולה בסביבות ה-500 ש"ח.

לגבי הסאבוופר שהציעו לך אני מציע שתשמע אותו לפני שאתה קונה לדעתי הוא לא מתאים כל כך לסגנון מוזיקה שאתה אוהב.

בהצלחה

אורן.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם
בשביל ההתחלה תרכיב רק סט קידמי וסאב תראה איך שומעים אם אתה מרגיש שחסר לך משהו תוסיף סט אחורי.

לשאלתך רצוי לקנות לרמקול שלא תצטרך בשבילו ערוצי הגברה, כלומר רמקול מספיק נציל שיוכל לעבוד על ההגברה של הרדיו דיסק.

עצתי לך ללכת על רמקול 6*9 להתקינו במגש האחורי ולחבר אותו לרדיו דיסק, אם אהבת את מורל אתה יכול ללכת על הסט 6*9 מדגם טמפו עולה בסביבות ה-500 ש"ח.

לגבי הסאבוופר שהציעו לך אני מציע שתשמע אותו לפני שאתה קונה לדעתי הוא לא מתאים כל כך לסגנון מוזיקה שאתה אוהב.

בהצלחה

אורן.

אורן תודה הרבה אמרו לי שהסאאב מאוד טוב ויתאים לי איך 6*9 אני צריך 2 אז לחבר את שניהם לרדיו דיסק ? ועם אתה אומר שהסאאב לא מתאים לסגנון שלי לאיזה סגנון הוא מתאים?מזרחית? מה?

פורסם

הסאב הזה מעולה לכול סוגי המוזיקה

אתה רוצה יותר באס ריפלקס לך על תיבה פתוחה אתה רוצה יותר דיוק ופאנצ'יות על תיבה אטומה.

אתה רוצה סט אחורי אל תלך על 6X9 אם יש לך סאב זה מיותר ,לך על סט קומפוננט מורל טמפו אותו אתה יכול

להגביר דרך הרדיודיסק.

פורסם
הסאב הזה מעולה לכול סוגי המוזיקה

אתה רוצה יותר באס ריפלקס לך על תיבה פתוחה אתה רוצה יותר דיוק ופאנצ'יות על תיבה אטומה.

אתה רוצה סט אחורי אל תלך על 6X9 אם יש לך סאב זה מיותר ,לך על סט קומפוננט מורל טמפו אותו אתה יכול

להגביר דרך הרדיודיסק.

מקדימה אני שם מורל דוטק ומאחורה אתה אומר לשים טמפו?

• תוכן חדש...