Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס SLK רשמים ורישומים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
550,000 וקיבלתי קצת עודף.

יניב

ואוו המחיר שלה עלה בהרבה לעומת הדגם הקודם,לא?

אני מקווה שהיא שווה את זה... :roll:

בהצלחה איתה...;)

פורסם

שיהיה לך בהצלחה ותתחדש יניב !!!

אחלה של אוטו :) אהבתי את הכתיבה שלך :wink:

פאדי

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
550,000 וקיבלתי קצת עודף.

יניב

ביררת על ביטוח?

וגם הדלק יעלה "טיפה" יותר.. :roll:

(המנוע גדול כ-פי 2 מהמנוע של המיאטה, לא?)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
סליחה אם אני בוטה, אבל אם אתה יכול לרכוש SLK350 במעל חצי מיליון שקל, מה עשית עד היום במיאטה ? :?

וכמובן תתחדש ותהנה מכל נסיעה :D

שדדתי סנדלר ומכרתי לבלב.

:evil:

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

זה גורם לי להטלבת

מצד אחד הוצאת כרגע חצי מיליון וקצת

מצד שני יש לך SLK

אני כבר לא יודע מה יותר טוב

כמה שאני שמח שזה לא אני שצריך להחליט, אבל אם אתה מוכן להוציא סכום כזה עבור אוטו אז היא מגיע לך ותהנה שוב

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
סליחה אם אני בוטה, אבל אם אתה יכול לרכוש SLK350 במעל חצי מיליון שקל, מה עשית עד היום במיאטה ? :?

שדדתי סנדלר ומכרתי לבלב.

יניב

אני לא יודע על מה ענית, אבל זה לא מה ששאלתי :!:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

שדדתי סנדלר ומכרתי לבלב.

יניב

אני לא יודע על מה ענית, אבל זה לא מה ששאלתי :!:

בוא לא ניכנס לבחור לכיס. כן היה לו את הכסף והוא לא רצה להוציא סכום כזה על רכב, אשתו לא אישרה, או שהעסק הכניס יופי של כסף השנה - כל זה לא עניינינו.

אני לא רואה טעם לשאול אותו שאלות כאלו. אגב בלי קשר, מיאטה זה אחלה רכב ולדעתי עדיף להיות קודם עם מיאטה, רכב מעולה בפני עצמו, ואם יש תקציב אח"כ לעבור לרודסטר טובה יותר (הרבה יותר) כגון ה SLK 3.5 ולא ישר לרכוש אותה.

לסיכום - שיתף אותנו בכתיבה משובחת על הנסיעה + ההחלטה לרכוש את הSLK - דיינו :wink:

גיא.

• תוכן חדש...