Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתאום הוספת משקל כן משנה את מרכז הכובד (טוב לא ניכנס לוויכוח... ) :wink: מרכז הכובד הוא נתון קבוע שנקבע בתכנון הראשוני . גובה הרכב או מהלכי מתלה שונים יכולים לשנות אחיזה , בצועים וכו' . הוספת או הורדת משקל היתה ועודנה מקובלת בהמון רכבי ספורט ומסלול , החל מפורשה וכלה באלפא רומיאו . פורשים רבים זכו ל"שק מלט" בצד של ה"אין מנוע "....:wink:

אודי.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש עידכונים לגביי התאונה הזאת ומצב הנהג\נוסעים ברכב.

אני מקווה שהם בסדר.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

אתה שואל או אומר?!

יכול מאוד להיות שזאת טריומף, היה מאוד חשוך...

מישהו יודע אם יש עדכונים?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
פתאום הוספת משקל כן משנה את מרכז הכובד (טוב לא ניכנס לוויכוח... ) :wink: מרכז הכובד הוא נתון קבוע שנקבע בתכנון הראשוני . גובה הרכב או מהלכי מתלה שונים יכולים לשנות אחיזה , בצועים וכו' . הוספת או הורדת משקל היתה ועודנה מקובלת בהמון רכבי ספורט ומסלול , החל מפורשה וכלה באלפא רומיאו . פורשים רבים זכו ל"שק מלט" בצד של ה"אין מנוע "....:wink:

אודי.

אם אתה מוסיף משקל לרכב אתה משנה את הנתון שנקבע בתכנון הראשוני

לכן עדיין אי אפשר לשנות את מרכז הכובד של הרכב ביחס לעצמו - אפשר להוריד אותו ביחס לכביש אם תנמיך אותו .

עכשיו ברור?

פורסם
תודה על התגובות לגבי הפיאט. הכוונה היתה להימנע מהשתוללות של החלק האחורי של הרכב כדי "למנוע" נהיגה ספורטיבית וטעויות כמו זו שהיתה בבוקר. לא מחפש להשתולל ולא לזרוק תחת בכל כיכר. רוצה לנסוע בביטחון ושהרכב לא יפתיע אותי באיזה עיקול פתאום ויזרוק אותי מהכביש.

לזה בדיוק התכוונתי, כשהמתלים משודרגים נכון, ניתן לנהוג הרבה יותר מהר בסיבובים, כפועל יוצא, בנהיגה מנהלתית הרכב לא יזרק בכלל ותהיה תחושת בטחון בנהיגה

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

על מנת לנהוג באלפא נכון צריכים להתקיים שלושה דברים:

1. נהג מיומן בנפלאות ההנעה (הנאה) אחורית.

2. רכב תקין ומאוזן.

3. תנאי דרך סבירים.

כל פגיעה באחד מהפרמטרים האלה תידרוש שיפור גדול בשנים

הנותרים!

הסיבות פשוטות :

1. לאלפא מנוע חזק וכבד שנמצא מקדימה.

2. הנעה לצמד הגלגלים האחורים.

3. חלוקת גיר שמכוונת לתת מומנט כמעט בכל הילוך. (גם ההילוך החמישי)

רק בתקופה האחרונה, כשרוב האלפות הגיעו לידים הנכונות סוף סוף

נמצא מי שיתן דעתו על הפרמטרים האלה, אלפות שהגיעו מידיים אחרות

יצטרכו מקצה תיקונים ושיפורים, ויעידו חברי המועדון ששיפצו אלפא כזאת.

עד לפני עשור ואולי קצת יותר נמצאו שיפוצים כאלה לאלפות רק בחו"ל

בעוד בארץ השיפוץ הסתיים במעט צבע ופחחות, אף אחד כמעט לא חשב

על מתלים בולמים וגומיות, היום סוף סוף ישנה הפנמה שבכדי להיות מהיר יותר

יש לשפר קודם את המכלולים ורק אח"כ את המנוע.

ההמלצה שלי על פי הסדר הזה:

1. קורס נהיגה מתקדמת (טוב לכל רכב) עם הרכב האישי!

2. שיפוץ ושיפור מכלולי הרכב.

3. מנוע.

סעו בזהירות-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
נכון - אבל הוספת משקל הרי לא באה בחשבון כדי לתקן פגמים של מרכז כובד

לכן נשאר רק להנמיך את המרכב כולו כמוצא לשיפור מרכז כובד

לא נתתי דעה אבל ברור שהורדת מרכז הכובד היא הדרך ההגיונית לשפר את יציבות הרכב, אני לא רואה אף יצרן רכב ספורט מחפש איפה לדחוף משקולות על מנת לשפר את הייציבות.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
לא נתתי דעה אבל ברור שהורדת מרכז הכובד היא הדרך ההגיונית לשפר את יציבות הרכב, אני לא רואה אף יצרן רכב ספורט מחפש איפה לדחוף משקולות על מנת לשפר את הייציבות.

נכון מאוד - התגובה שלי כוונה בעיקר ל udi שדיבר על שינוי מרכז הכובד על תוספת משקל

פורסם
יש עידכונים לגביי התאונה הזאת ומצב הנהג\נוסעים ברכב.

אני מקווה שהם בסדר.

ומה אצלך? אני רואה שחזרת לקו הבריאות

טוב לשמוע ממך

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
ומה אצלך? אני רואה שחזרת לקו הבריאות

טוב לשמוע ממך

אני חוזר לקו הבריאות לאט ובטוח. עדיין בשיקום ומתגלגל על כסא במקום ללכת נורמלי אבל אין טענות.

תודה לאלוהים שאני בחיים ומכאן והלאה הכל תלוי בי , במוטיבצייה שלי ובתהליך ההחלמה ובע"ה השיקום הסתיים מהר.

תודה

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם
אני חוזר לקו הבריאות לאט ובטוח. עדיין בשיקום ומתגלגל על כסא במקום ללכת נורמלי אבל אין טענות.

תודה לאלוהים שאני בחיים ומכאן והלאה הכל תלוי בי , במוטיבצייה שלי ובתהליך ההחלמה ובע"ה השיקום הסתיים מהר.

תודה[/quote

בריאות וחזרה מהירה לשגרה פעילה

פורסם

תודה

שמחים לשמוע שהחלמתך מתקדמת יפה.

מאחלים לך בריאות וחוזרה לחיים נורמליים בהקדם.

בטוחים ביכולתך לגרום למוטיבצייה חזקה להמשך הליך ההחלמה.

ממני וממפגש השפלה.

מצא משה

פורסם

אפשר לדעת מה קרה? אני לא בעניינים...:roll:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אאוץ, עם כל האהבה שלי למכוניות, התמונות עשו לי רע בחשיבה על הנהג, שכל הברזלים ילכו לעזאזל כי אין מחיר לבריאות תקינה, מאחל לך רפואה שלמה והחלמה מלאה ומהירה.

haters will hate

• תוכן חדש...