Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

רכשתי מאיביי מילוי ל XEROX 120PE שלי.

זיהיתי את פתח המילוי בטונר.

אבל איך אני יודע מתי להפסיק לשפוך את החומר ?

בבקבוק יש כמות שנראית מספיקה לכמה פעמים.

מישהו התנסה בעבר ויכול לתת לי עצה טובה ?

אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

כמה נקודות :

1. ב TONER CARTRIDGE יש צ'יפ, שסופר עד כמות הדפסות מסויימת ואחר כך מדליק נורה של סוף טונר.

גם אם תמלא טונר, ללא איפוס הצ'יפ זה לא יעבוד.

2. מילוי טונר בלבד, ללא פירוק וניקוי של היחידה, ללא ניקוי טוף וללא שאיבת עודפים לא יחזיק , מקסימום זה יתן עוד כמה אלפי הדפסות ולאחר מכן יתחיל ללכלך.

3. כמוט - בערך 100 גרם. זה מילוי מלא, שאמור להספיק ל 5000 הדפסות.

פורסם

תודה על ההסבר המפורט, עזר מאוד !

אגב, ערכת המילוי הגיעה עם ציפ והוראות מפורטות באנגלית.

לגבי הציפ, ספציפית - אם לא הייתי מרכיב אותו, מלבד ההתראה על מצב הטונר - האם היה משפיע על איכות ההדפסה ?

אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

הצ'יפ לא משפיע על איכות ההדפסה.

הצ'יפ מיועד למנוע (עד כמה שניתן) שימוש חוזר ב CARTRIDGE.

אבל צורבים את צ'יפים האלו מחדש ללא כל בעיה, כמו שאתה רואה.

ללא החלפת צ'יפ נורת סוף טונר הייתה דולקת, יש מכשירים שלאחר X הדפסות (בערך 100-200) ננעלים ומפסיקים לעבוד, ויש כאלו שממשיכים לעבוד עם נורה דולקת כל עוד יש פיזית טונר ב CARTRIDGE. ספציפית לגבי PE 120 אני לא יודע איך זה מתנהג שם, אבל איכות ההדפסה לא מושפעת בכל מקרה בגלל הצ'יפ.

אבל איכות ההדפסה כן יכולה להיות מושפעת בגלל טונר חליפי לא מתאים וגם בגלל לכלוך/עודפים שהצטברו ב CARTRIDGE, בגלל בלאי של התוף, בגלל בלאי של להב מינון וכו'. בכל זאת זו יחידה שאמורה להיות חד פעמית.

כמובן שניתן לשפץ אותה ולהשתמש בה שימוש חוזר, והרבה יותר מפעם אחת, אבל זה מחייב פתיחה, ניקוי וחלפת חלקים לפי בצורך, כמו שרשמתי קודם.

• תוכן חדש...