Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשר לקליטת רדיו חלקה...

aa123
שימו לב! השרשור הזה בן 7540 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אמנם זו לא שאלה שקשורה לסטיראו לרכב אך לדעעתי היא יכולה גם להתאים אודות מערכות לרכב. (ואיכשהוא המערכת של חבר שלי מעורבת כאן).

אז ככה: אני גר בבית קרקע. ברשותי (בבית ) מערכת קנווד XD550 - שד"א אני די מרוצה ממנה. לחבר שלי יש את רדיו דיסק של בלאופנקט. חבר שלי עם הרכב *בחנייה*, שזה ממש 3 מטר מהחדר שלי והוא קולט גלגלצ חלק!! (אציין כי אנחנו באיזור הדרום, וקליטת גלגלצ שם בעיייתי כמעה, אמנם אפשרית באיכות טובה ע"י חלק מהרדיו דיסקים, גם הפשוטים שבהם). לעומתו... אני עם המערכת והאנטנה המקורית... לא קולט בשיט!!

יש לכם עצה מה לעשות?

אני ראיתי מאחורי המערכת שלי שרטטו של נגדים (75 ו 300 אוהם)... יכול להיות שצריך לבנות אנטנה ע"י מעגל חשמלי???

אשמח אם תעזרו לי למצוא פת רון, כי כמו שכבר ציינתי - ניתן לקלוט ממש על יד ביתי GALGALAZ!!!

תודה רבה לכל העונים!! ויום נפלא... :D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל גם אם היו בשלון נניח, לא הייתי מוסיף ממיר רק בשביל גלגלץ.....

ד"א, הבנתי שבערוצי זהב ובלוויין קולטים ממש באיכות של סי.די - האם זה נכון (מישהו ניסה לחבר מערכת ל טלוויזיה)?

ושוב.. אשמח לתשובות לגבי השאלה המקורית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה... אבל אין לי - אלו שקעים של GEWISS אם אתה מכיר - ויש שמה רק יציאה אחת. מה שנראה לי סביר הוא שאותו כבל משמש גם לטיוי וגם לרדיו. ד"א החיבור של האנטנה לרדיו הוא בעזרת חוטים... איך אני פותר את זה... האם היתן להשיג מתאם?

נ.ב - אשמח, בכל אופן לקבל הסברים גם לגבי אנטנה רגילה. :p

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יש לך כוח, אתה יכול לפרק את השקע (אל תדאג לא מתחשמלים מזה :) ). אח"כ אתה מתחבר לפלוס (הפין) ולמינוס (המעטפת הכסופה, מעין רשת קטנה שעוטפת את הכבל הקוקסיאלי). מוציא 2 חוטים מהשקע ומחבר את הרדיו אליהם.

מה קורה בצורה הזאת? אתה מתחבר לאנטנה מעל הבית. האנטנה קולטת את כל התדרים כמו האנטנה הקטנה של הרדיו הבייתי שיש לך בעיה איתו, רק שהאנטנה מעל הגג קולטת יותר טוב ואות בעוצמה יותר חזקה.

אתה לא צריך מתאם, רק להתחבר לפלוס ומינוס וזהו.

תשים לב בשקע יש בורג שתופס את הפין ויש פס מתכת שתופס את הרשת, תתחבר אליהם אם תצליח.

תמשיך לראות טלוויזיה כרגיל דרך השקע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה.. אני אנסה... (ד"א זו לא אנטנה מעל הבית, אלא סתם נקודת תבל).

ד"א, עדיין אשמח לקבל רעיונות על בניית / קנניית אנטנה איכותית.

זה לא משנה, האנטנה של תבל עדיין מעבירה תדרי רדיו (תמיד אפשר לשמוע רדיו דרך ממירים) ולכן תוכל לשמוע גם רדיו רגיל אם תתחבר לשקע. שקע של ממיר ושקע של נקודה ביתית רגילה הם אותו הדבר (אותו עיקרון בידיוק). ההבדל היחידי שעל הגג יש צלחת במקום אנטנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7540 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...