Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חיפושים רבים וחשיבה רצינית והרבה עזרה מחברי הפורום סגרתי סוף סוף על מערכת:-)

יקח כמה חודשים לאסוף את הכסף אבל אני בטוח שזה יהיה שווה את זה:-D

אז מה אתם אומרים?

hu-alpine cde-105ri

amp-audison lrx 5.1

com-hertz hsk 165

sub-hx 300 בתיבה מקורית

חיווט-audison connection+rca audison

איטום כמובן dynamat Xtreme bulk פאק

בשיפוצים..

פורסם

תשמע,

הHU אני כבר לא כל כך מכיר או מתמצא בדגמים, המותג הוא מותג טוב, אחד מהטובים ביותר בעצם.

החיווט - מה שחשוב זה שתבחר חיווט חשמל ורמקולים בעובי מספק - לדעתי 4 גייג' צריך להספיק.

המגבר - מ-פ-ל-צ-ת קטנה

כאן באמת בחרת בחירה טובה.

הסאב - חביב ביותר, מדובר בסאב הפשוט יותר של הרץ עד כמה שידוע לי אבל אני חושב שכל ההבדל הוא שהוא טיפה חלש יותר מהאח הגדול שלו.

הסט הקדמי - אני לעולם לא אזכור את השמות של הדגמים כאן - אם זה ההיי אנרג'י אז אני בהחלט כבר שמעתי אותו בכמה רכבים שהוא נותן תוצאה יפה ונעימה לאוזן.

לפי מה שאני קולט אתה כנראה הולך לעבוד אקטיבית אז בכלל יש לך כאן יותר מרווח פעולה על הכוונים של הסט הזה ואין סיבה שלא תהיה מרוצה.

טוב מאוד שרכשת חומר לבידוד הדלתות - באלק יספיק לך לשתי הדלתות לבידוד קומפלט.

הדבר הכי חשוב שתעשה עם כל הציוד הזה הוא שתתקין אותו בצורה טובה ותכוון תכוון תכוון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הסאב חלש ?

600 RMS לא ניראלי כל כך חלש

עם אתה מיתכוון לhx300d

הוא לא יותר חזק רק שהוא שתי סלילים שיורדים ל2 אהום

ואין לי למה לקחת 2 אהום כי המגבר מוציא 750 RMS ב4 אהום

החיוט אכן 4 גי'ג

ובכיונים אני חושב שזה לא יגמר מהר כל פעם לשנות כצת עד שנגיע לסואנד המתאים

בשיפוצים..

פורסם

HX כמדומני זה הדגם הכי גבוה לפני המילה , מדובר בהיי אנרג׳י והוא סאב מעולה.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

שים לב לנתונים של הסאב ושל המגבר המצויין שיש לך.

המגבר בערוץ הסאב מוציא 750 ב4 אוהם אבל ב2 אוהם הוא עובר את ה1000 (:arrow::shock::twisted:)!

תתחדש!

ליאור

פורסם

עם היה סאב איכותי חזק יותר מה hx היתי חושב על זה אבל לא מכיר משהוא אחר

בכל זאת תודה רבה לכם !!

בשיפוצים..

פורסם

ללכת על סאב חזק יותר זה לא תמיד הדבר הנכון לעשות - על מערכת חשמל סטנדרטית ברכב אני דווקא הייתי מעדיף להתרחק עד כמה שאפשר ממפלצות SPL או SQL

בגלל זה אני הלכתי ברכב שלי על הגברה כוללת שהיא כולה קלאס D ועל סאב וופר שצורך במקסימום 180 וואט RMS - בשני הרכבים ליתר דיוק.

וזה נשמע לא פחות ממדהים בעיניי.

סאב שמסוגל לתת כאפה למגבר ולהגיד לו "הלו, איפה הסחורה" צריך קודם כל שלמגבר יהיה מאיפה לספק אותה...

למגבר שלו בהחלט יש יכולת לספק את הסחורה - אבל בכדי שהמגבר יוכל לספק את הסחורה... הבנתם.

אז, הייתי נשאר ב4 אוהם על הסאב הנוכחי שיהיה בהחלט סאב ראוי לכזו הגברה ובודק את יכולות המערכת בתצורה הזו.

בהזדמנות הזו אני פונה לפותח השרשיר - אם יש לך ברכב מצבר ישן - הזדמנות טובה להחליף אותו ורצוי באחד טוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יקח כמה חודשים לאסוף את הכסף אבל אני בטוח שזה יהיה שווה את זה:-D

אז מה אתם אומרים?

שיש מצב שעד שתאסוף את הכסף תשנה את כל המפרט 7 פעמים :lol:

מתחדשת*

פורסם

גם אני הייתי מחליף HU לאחד טוב יותר.

מצטרף להמלצה של אדי על 4 אוהם, זה קריטי כשעובדי בקלאס AB.

העוצמה של הסאב זה עניין של העדפה אישית, יש מי שהאבוק חלש לו ויש מי שפירלס חזק לו.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אמרו לי בחנות שהכי כדאי אלפיין או אקליפס מאתם ממליצים ולמה הר"ד הזה לא טוב?

הדגם של הסאב שאני לוקח זhx300 הוא 4 אהום ומתאים למגבר

בשיפוצים..

• תוכן חדש...