Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן המידבאסים אמורים לשבת על טבעת עץ - הייתי ניגש חזרה ומבקש לעשות את השינוי הזה.

סה"כ נראה שעשו עבודה יפה למעט הנושא הקריטי של טבעות העץ - אם המתקין מוכן לקבל עליו את התיקון הזה לדעתי זו תהיה תמורה מלאה לכסף שלך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נועם, דיברת איתי לפני ההתקנה ואמרת שתשקיע לפחות בטבעות עץ. אני כבר לא מדבר על איטום. למה לא הכנתם טבעות עץ?

איטום יגיע? :wink:

A3

K04 Inside

פורסם

בוריס חשבתי שאני יעשה טבעת עץ. המתקין אמר שיש כבר הגבה (אפשר לראות בתמונה שהרמקול לא יושב על הפח אלה על עיגול שחור) והוא לא חושב שכדאי לי לעשות טבעת מעץ.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

גם אצלי ברכב היו את אותם הטבעות השחורות שיש לך. העפתי אותם והתקנתי טבעות עץ. לטבעת עץ יש תרומה לסאונד וזה לא דבר יקר

אבל מקווה שתתחיל את הפרויקט איטום ותשים כבר טבעות :idea:

A3

K04 Inside

פורסם

טוב מכיוון שאני רוצה את כל הגוף שלי שלם אין בידוד בזמן הקרוב/רחוק.:wink:

אבל אני יודע איך לפרק את הדלת אז אני יעשה טבעת עץ לבד!

רק איך עושים את זה יש איזה שיטה אולי מקדח כוס או שמציירים עיגול על העץ, ועושים המון חורים מסביב לעיגול ואז משיפים?

איזה עץ צריך ואיזה עובי?

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

JANT18 עזוב את זה ככה

אתה שומע טוב ואתה מבסוט למה לך להסתבך

אתה אפילו לא יודע לחתוך טבעת מחתיכת עץ אז למה להסתבך בפירוק דלתות ופירוק רמקול והרכבתו מחדש (שזה הרבה יותר קשה מלחתוך טבעת) שבהחלט יכול להיות שפתאום לא תצליח לסגור את הפלסטיקה ומה תעשה אז ?

ומה תעשה כשיחליק לך הביט ויפצע את הרמקול (זה קורה גם למקצוענים) ?

ומה תעשה אם תשתמש ביותר כח מהנדרש ותשבור חתיכת פלסטיק יבש ?

בקיצור אילו רק טעימות של מה שיכול ללכת לא טוב וזה באמת לא שווה את זה

ההצעה שלי אליך לוותר על השדרוג בפעם הזו נובעת מהשאלה של איך חותכים טבעת שאתה שאלת שמראה שאיש טכני אתה כנראה לא

יום טוב

דרור

• תוכן חדש...