Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לאשתי רכב חדש שהשימוש בו בעיקר נסיעות קצרות בעיר,

חשוב שיהיה דרגת זיהום נמוכה, צריכת דלק טובה בנסיעה עירונית, תחזוקה לא יקרה,

שיהיה מאוד נוח ומרווח במושבים הקדמיים, פחות חשוב הנוחות אחורה,

איכות חומרים וגימור ברמה גבוהה, ושרות עם מוניטין טוב.

חשוב גם שניתן יהיה לכוון את גובה מושב הנהג.

תקציב עד 150K.

נהג ותיק

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מיטו, פולו TSI, אודי A1.

אם אתה גם רוצה רכב להתפנק בסופ"שים אפשר לבדוק את הפולו GTI או האיביזה קופרה.

*בגלל שמדובר באשתך אני מניח מראש שמדובר ברכב אוטו' ולא הצעתי חלופות ידניות.

פורסם
מיטו, פולו TSI, אודי A1.

אם אתה גם רוצה רכב להתפנק בסופ"שים אפשר לבדוק את הפולו GTI או האיביזה קופרה.

*בגלל שמדובר באשתך אני מניח מראש שמדובר ברכב אוטו' ולא הצעתי חלופות ידניות.

בהחלט רצוי שהרכב יהיה אוטומטי.

הרכבים מבית צ'מפיון מוטורס הם בעלות תחזוקה סבירה? גם אחריות זה רק שנתיים,

ויש פה בפורום הרבה קיטורים עליהם.

אין לזה בסיס ?

נהג ותיק

פורסם

אני הייתי מנסה את טויוטה אוריס. משפחתית קומפקטית מרווחת למדי, זריזה וחסכונית ומוצעת כרגע בתנאי רכישה טובים ברוב הסוכנוית עם מימון וחבילות איבזור.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם
אני הייתי מנסה את טויוטה אוריס. משפחתית קומפקטית מרווחת למדי, זריזה וחסכונית ומוצעת כרגע בתנאי רכישה טובים ברוב הסוכנוית עם מימון וחבילות איבזור.

בהצלחה ושבת שלום.

מה הם מציעים כעת בחבילת אבזור?

ראיתי שיש רק דגם אחד שאינו מאובזר משהו יוצא דופן.

נהג ותיק

פורסם

סאנרוף, חישוקי מגנזיום וריפודים בהירים, חבילת נוחות עם קודם מרימי שמשות וחיישני רוורס ומימון ללא ריבית והצמדה. עם קצת לחץ אולי תצליח להוציא מגיני רוח, פסי הגנה לדלתות וכדומה.

פורסם
סאנרוף, חישוקי מגנזיום וריפודים בהירים, חבילת נוחות עם קודם מרימי שמשות וחיישני רוורס ומימון ללא ריבית והצמדה. עם קצת לחץ אולי תצליח להוציא מגיני רוח, פסי הגנה לדלתות וכדומה.

נשמע מעניין. אלך לראות את הדגם הזה.

נהג ותיק

פורסם

אם הוא יצליח להשיג אחת אין ספק שזה יתאים לדרישות שלו אבל כרגע הרכב לא ממש משווק בישראל, יגיע מלאי קטן עד לסוף השנה שמיועד לארגונים שעובדים עם טויוטה כמו אלביט למשל.

אם הכיוון הוא הברידי אז אינסייט יכולה להתאים אבל העיצוב החיצוני מכוער לדעתי ואיכות החומרים בפנים לא מדהימה.

פורסם
אם הוא יצליח להשיג אחת אין ספק שזה יתאים לדרישות שלו אבל כרגע הרכב לא ממש משווק בישראל, יגיע מלאי קטן עד לסוף השנה שמיועד לארגונים שעובדים עם טויוטה כמו אלביט למשל.

אם הכיוון הוא הברידי אז אינסייט יכולה להתאים אבל העיצוב החיצוני מכוער לדעתי ואיכות החומרים בפנים לא מדהימה.

לא נראה לי שהיברידי יביא פה תועלת רבה וזה לא רלוונטי אם אין להשיג את הדגם הזה.

אינסייט לא בא בחשבון כי מעוצב על הפנים.

הייתי שוקל אסטרה-אופל אלא שאני חושש מהיבואן החדש. לך תדע אם עוד שנה יהיה פה בכלל.

נהג ותיק

פורסם

איך הייתם משווים את הונדה סיוויק 5 דלתות לאופל אסטרה 1.4T ?

האופל זולה ב10K בערך ומעט יותר מאובזרת וגם מודרנית יותר מהסיוויק שלא הוחלפה מאז 2005.

האמינות של הונדה בטוח קלף מנצח, אבל התדמית של סיוויק האצ'בק

לא הכי לטעמי.

הייתי הולך על אופל ללא היסוס אם היינו חיים בגרמניה אבל פה מדובר ביבואן חדש

וזה מעלה חששות.

נהג ותיק

פורסם
אופל אסטרה 1.4T יכולה להיות בחירה טובה ותשאר אכן גם עם עודף ביד

מה שכן, קשה לצפות את שוק המשומשות לגביה

מה ידוע על רמת השרות של מוסכי אופל נכון לרגע זה?

נהג ותיק

פורסם

אודי A1 מתאימה מאוד לאשתך וגם אתה תאהב אותה. אפשר להשיג אותה עכשיו בפחות מ-150 בחברה. הגולף GTI יקרה מדי לתקציב הזה אבל מי שהמליץ לך על הפולוGTI זה פצצה. גם באיזור ה-150 ואוטו שגם אתה מאוד תאהב לנהוג בו.

• תוכן חדש...