Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי, הרעש המדובר קיים גם במנועי TSI 1.4. אני אישית שמעתי אותו באיביזה FR 2010 שהייתה לי, ובקופרה 2011 הנוכחית.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תוצאות... או יותר נכון אי התוצאות והסברים מהמוסך.

לאחר פניה למוסך היום עם הדפים הטכניים וכמו שנחשו כאן, אין הכרה במסמך הזה, מה גם שנניח ונזמין את החלק מחול הטענה היא שאין אישור להרכיב את החלק הנל וללא אישור רישמי מvw ישנו סיכון לאי אלו תקלות שעללות לצוץ מאוחר יותר ברכב (קרי - גם אם אני יבצע הרכבה עצמית של החלק , סביר להניח שהאחריות תרד וכל תקלה אשר עלולה לצוץ בעתיד תיהיה על חשבוני).

אז בעצם כל אופציה של קניה וביצוע התיקון גם דרך המוסך וגם באופן עצמאי נשללת ואי אפשר לעשות שום דבר.

מה גם נאמר שהתקלה בכלל לא קשורה לרכבים שהגיעו לארץ (לא נכון! יש הוכחות ברורות שהתקלה (הרעש הנלווה) מתרחש גם ברכבים שהגיעו לארץ) , וזה כבר עניין של חוסר רצינות ונכונות לבדוק את הטענה לעומק מול מומחה בחברה.( אין הרבה תלונות ולא כולם מעוניינים להכנס לזה בגלל שהם לא מרגישים ושומעים את הרעש הנל)

הפתרון היחידי שאני רואה לנכון זה לאסוף מספר בעלי גולף גיטיאי מהארץ ולרשום מכתב רישמי לצמפיון בשם כולם, על מנת לנסות ולקדם את תיקון התקלה.

אז אם למישהו יש הצעות נוספות אשמח לשמוע, וכמובן אני אודה שבעלי גולף גיטיאי דור שישי שיצור קשר על מנת להוסיף אותו לרשימת בעלי הרכבים אשר מעוניינים בפתרון לרעש הארור הזה.

כתבתי לך קודם לכן מה המדיניות של הייצרן ולא הייבואן ואל תצפה שהמדיניות תשתנה.

במידה וייצרן הרכב יפרסם TSB הכולל את דגמי המנוע שנמכרו בארץ אז תוכל לפנות אל הייבואן. הוצאת TSB עשוייה לקחת שנה וגם 5 שנים.

אם בכול זאת אתה רוצה לקבל תשובה עניינית פנה אל הייצרן ולא הייבואן.

איזה כייף לי :)

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אתמול ביצעתי טיפול שני ברכב ותקפתי את עניין הClip.

לאחר בירורים ש"השחר מוטורס" ביצעו בעניין במיוחד בשבילי לאחר שישבתי איתם על המסמכיאדה, אינטרנט וכו'...

החלק הותקן אצלי ברכב במסגרת האחריות.

ככל הידוע לי הTSB התחיל להכנס לתהליכי אישור אצל צ'מפיון.

במילה אחת - תענוג! :)

אתה יכולים לקרוא על זה בביקורת שנתתי על הטיפול השני שלי ברכב פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3176379#post3176379

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מצטער שאני מתעלק על שרשור מעט ישן - האם הקריאה רלוונטית גם לגבי טיגואן TSI? המנוע הוא אותו מנוע, אבל לא שמתי לב לרעש מיוחד.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

msigal,

שים לב האם מדובר במנוע 2.0 TFSI או TSI ובאורכי או ברוחבי.

הרעש הוא בכל ה2.0TSI הרוחביים, לא ידוע לי על הרעש המדובר גם באורכיים כמו בדגמי Audi שונים שהם בד"כ עם Haldex=4x4 וכמו כן גם לא בדגמי הTFSI.

אם היה לך את "הרעש" כנראה שהיית יודע, אי אפשר לטעות.

פורסם

גם לי יש רעש קצת מוזר כמו שריקה כזאת לא קשורה בין 3-4 אלף סל"ד. וזאת לא השריקה של הטורבו אשמח לדעת על איזה רעש מדובר.

• תוכן חדש...