Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יתחיל בזה ויגיד שאין לי אפילו קצה דגם או חברה שהייתי רוצה, כל שבוע אני ננעל על רכב אחר ואז יש משהו קורה וכבר הרכב ההוא לא אופציה ובא לי משהו אחר.

אז ככה הנה מספר דברים שחשוב לי מאוד:

1. קודם כל התקציב, אין לי אפשור לחרוג ממנו =

2. צריכת דלק : הרכב שיש לי עכשיו ( מגאון 2001 אוט" נוסע על ליטר אחד דלק 13.5 קימולמטר בממוצע)

ולכן לא הייתי רוצה יותר מידי לחרוג מהנתון הזה

3.איכות: אני מחפש רכב שגם יראה מיוחד (באשכול קודם שקלתי את הקרייזלר PT קרוזר) וגם הרמת גימור שלו תהייה כמה

שיותר גבוהה כי למשל במגאן שיש לי עכשיו כשאני עומד ברמזור או שאני בהילוך סרק כל הפלסטיקים של הרכב רוטטים וזה מרגיש לי כאילו נוהג באיזה רכב צעצוע סוג ג, הייתי רוצה רכב שהכל בו יושב כמו שצריך לא זז ובכללי רמת גימור פנים(וחוץ) ברמה כמה שיותר גבוהה,בגלל זה אולי יש נטייה לכיוון האמריקאי\גרמני ולא צפרתי.

4. רכב אם כמה שפחות "מחלות" ושהעלות אחזקתו לא תגרום לי לקחת משכנתאות.

5. אני נוטה לרכב שהוא ידני, מכיוון שיש יותר סיכוי שהוא יהיה חסכוני + כפי שאני מבין גיר ידני תמיד יעשה פחות בעיות מאוטומוט.

אז בגדול המכוניות ששקלתי בעבר היו אאודי א3,סיאט לאון,אלפא 147(למרות שהיא קטנה לי מידי אני 1.85 מטר),קרייזלר PT קרוזר.

שוב פעם המראה החיצוני נורא חשוב לי, הייתי רוצה רכב שאין לכל אחד.

תודה רבה מראש.

פורסם

אם יש לך אפשרות לעלות תקציב לאזור ה 65K יש פיאט בראבו 2009 ביד 2 למכירה עונה על כל דרשותיך חוץ מהתקציב

אבל אין ספק ששווה את הגדלת התקציב

פורסם
אם יש לך אפשרות לעלות תקציב לאזור ה 65K יש פיאט בראבו 2009 ביד 2 למכירה עונה על כל דרשותיך חוץ מהתקציב

אבל אין ספק ששווה את הגדלת התקציב

לצערי אין לי כל אפשרות לעלות את ההתקציב:\

50 זה המקסימום של המקסימום.

אז האם זה יתכן שאין מכוניות בנכנסות בקטגוריות שרשמתי?

פורסם
ניתן למצוא בתקציב הזה רכב כמו גולף 1.6 ידנית דור 5.

אני מניח שיענה על מירב צרכיך.

אוקיי תודה. נבדוק את האפשרות.

• תוכן חדש...