Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח חניה של אימי שירדה מן הארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום.

אימי כבר בערך שנה וחצי מתגוררת בחו"ל. במשך ארבעה חודשים לפני שעברה לחו"ל היא התגוררה אצלי.

אתמול, כשעשיתי קצת סדר בניירת מצאתי מכתבים שהיו מיועדים אליה. ביניהם מספר מכתבים מעורך דין המייצג את הרשות המקומית ודורש תשלום קנס (אותו קנס, מכתב כל חודש).

ההוראות של אימי בנוגע למכתבים שמגיעים אליה הוא לשרוף אותם ואני מאמין שאם אתעמת מולה היא פשוט תתחמק.

השאלה היא - בהנחה שהקנס לא שולם על ידה, האם אני צפוי לראות מעקלים מגיעים לביתי באחד הימים?

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכתב לרשות המדוברת +העתק לעו"ד בו אתה מסביר כי אימך מתגוררת בחו"ל ואין זו כתובתה, ומבקש שלא לשלוח דואר בשבילה לכתובתך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובות.

לגבי

מכתב לרשות המדוברת +העתק לעו"ד בו אתה מסביר כי אימך מתגוררת בחו"ל ואין זו כתובתה, ומבקש שלא לשלוח דואר בשבילה לכתובתך

כשהיא התגוררה אצלי היא הוסיפה את שמה לתיבת הדואר אז אני בספק אם זה יתקבל.

ולגבי

אם הכתובת שלה במשרד הפנים היא אצלך, אז יש סיכוי סביר מאוד שכן.

למיטב זכרוני הכתובת במשרד הפנים היא לא אצלי אבל המכתבים ממוענים אליה לכתובת שלי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תוכל לקבל ממנה סריקה של הדרכון שלה עם חותמת היציאה?

שלח מכתב רשום עם צילום של הנ"ל לרשות המקומית וגם למשרד עורכי הדין ששולח לך מכתבים.

וכמובן תוריד את השם שלה מתיבת הדואר.

שים לב שאם יפתחו נגדה הליכי הוצל"פ והיא יום אחד תחזור לארץ, אתה עלול לקבל טלפון ממנה במעצר בנתב"ג שתבוא לשים ערבות לשחרר אותה :shock:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה זה משנה אם הם ימשיכו לשלוח מכתבים? כך או כך מולך הם לא יכולים לפעול.

כמו שכבר כתבו, הצרות יתחילו אם וכאשר אמך תכנס לארץ, וחבל.

אני הייתי משלם וזהו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השם שלה מזמן לא על תיבת הדואר. אולי בגלל זה לא מגיעים יותר מכתבי התראה :?.

החשש שלי שבעקבות הליכי הוצל"פ יגיעו מעקלים אלי הביתה. ואז לך תוכיח שאמא שלך לא גרה כאן יותר.

אני מבין שאני צריך לקחת את זה עלי (וטוב שחטטתי בדואר לא שלי). אם אימי תתנער מכל העניין אפנה לרשות ונראה מה צריך לעשות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדירה רשומה בטאבו על שמך או אתה בשכירות?

חשבון הבנק על שמך?

אף אחד לא יעקל לך שום דבר, גם אם במשרד הפנים רשום שהכתובת שלה זה איפה שאתה גר.

אם אדם מסתבך בחובות, הולך למשרד הפנים ומשנה את הכתובת לכתובת שלך, אז יבואו לעקל לך דברים? זה נראה לך הגיוני?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...