Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעתכם על מסך LCD פיליפס

bagira
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

טוב, אז גם אני בשוק ל LCD.

אין יותר מידי דרישות, אני לא מחפש איזה מסך מטורף באיכויות מטורפות.

הגודל הדרוש כ 40 אינצ'.

התקציב הוא עד מקסימום 3000 ש"ח.

מה דעתכם על המסך הזה ועל המחיר?

ברור שאני לא אקנה מבלי שאלך פיזית לראות אותו בחנות כל שהיא אבל המפרט, החברה והמוניטין שלהם גורמים לי להרים גבה אל מול המחיר הזול יחסית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה רק 40 ?

לא יודע מה מרחק הצפייה שלך מהמסך אבל שווה ללכת לכיוון מסך גדול יותר.

אנשים בהתחלה נרתעים מגודל המסך אבל על הקיר אין לזה באמת משמעות אם זה 55 או 40. את חווית הצפייה זה משנה משמעותית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש מזה כמה חודשים את הדגם 42pfl5405 (עם שנתיים אחריות של אלקטרה).

חיסרון עיקרי - מע' שמע קצת חלשה. חוץ מזה - אחלה מסך הרבה פונקציות שבכלל לא "הגעתי " אליהן עדיין.

אני בניגוד לשלומי, כן חושב שיש להתאים את גודל המסך, לגודל החדר ומרחק הצפיה (אין טעם לצפות במסך של 50" ממרחק של שני מטר, למשל).

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כדאי לגשש אחרי מידע ברשת - נדמה לי שמדובר בדגם ישן יחסית. בחנויות כל אחד אומר מה שנוח לו או מה שידוע לו - ולא נתקלתי בהרבה מומחים אלא בעיקר כאלו שמוכרים מה שהם רוצים לקדם או מה שכולם, קונים.

פיליפס מנפקים איכות תמונה גבוהה מאוד וטכנולוגיה מתקדמת.

פורום משובח להתייעצות בנושאי וידאו (וקול) הוא hometheater.co.il.

תן דעתך שפיליפס מעבירה בשנה הבאה את עסקי הטלביזיות שלה ליצרן בהונג קונג. לי זה לא השפיע על השיקולים.

גם אני הצטיידתי לאחרונה ב-5405, 42" (ותודה לשי מהפורום על ההמלצה) - וההנאה רבה. הצרכים פה (למשחקים...) חייבו תמיכה במהירות 100 הרץ שאינה נפוצה במכשירים. נדמה לי שמערכת הקול לא משהו, אם כי אודה שלמעט בדיקה ראשונית לא שמעתי אותה יותר מידי - עשיתי חיבור אל המגבר ומערכת הרמקולים ההקפית.

אפשרות שאציע לך מסדרה טובה ובמחיר נמוך יחסית היא סמסונג 530. נראתה לי טובה מאחרות.

כדאי לבדוק מחירי גם בחנויות ורשתות - לפעמים הם טובים יותר מהרשת ותמיד נתונים למיקוח...

ילה גבר בא נראה! מר +1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הדגם שדובר עליו 42PFL5405 מוצא חן בעינייך - יש לך הזדמנות עד מוצ"ש 16.7 (או סיום כמות) לקבל אותו ב-3000 ש"ח, שזה מחיר מעולה בשבילך עבור המכשיר. מדובר באתר קופונים שאיני מכיר -אבל מנסיון איתם תמיד הכל מגיע ולפי המובטח. בדוק אם מדובר ברר אם המכשיר מיבוא של אלקטרה עם שנתיים אחריות או יבוא מקביל של רטפון שבדרך כלל נותנים שנה אחריות. ועולה ג-20% פחות. מקור "מבין" שסמכתי עליו טען שהמכשירים של אלקטרה קצת יותר טובים ויש הבדל במיפרט הפנימי שלא רואים.

המכשיר של אלקטרה מורכב בפולין (ולא רשום היכן יוצר) ויש סיומת /H12 בדגם, ושל רטפון מיוצר בסין. בלי סיומת. איני יכול לקבוע עליו דעה. עם קצת התעקשות השגתי מכשיר מאלקטרה ואחריות שלהם במחיר של רטפון.

ילה גבר בא נראה! מר +1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מכיר את הדגם ספציפית, אבל הטלויזיות של פיליפס הן מהקצה האיכותי של הסקאלה - מה שגרם לחברה להפסיד הרבה כסף, ולמכור לאחרונה את מרבית עסקי הטלויזיות שלה לחברה סינית.

:turn-l:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבר שלי , שהוא מתקן טלויזיות במקצועו, אמר לי להתרחק מהטלויזיות של פיליפס. אני כבר לא זוכר מה הסיבה.

אם זה חשוב, אני יכול לשאול אותו.

יהודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשימו לב, מדובר על סדרה 3000, שזאת סדרת טלויזיות ה-LCD הכי נמוכה של פיליפס.

מה שאומר שעושה שימוש במעבדי תמונה פחות מתקדמים ונתונים כללים.

בכל מקרה לפיליפס יש טלויזיות מצויינות, אבל אם כבר קונים טלויזיה חדשה אני חושב שכדאי להתמקד בסדרות 5000 ומעלה.

DS 7 CROSSBACK 2019

OPEL ASTRA BERLINA 2014

RENAULT SPORT CLIO 203 2010

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההיכרות שלי היא עם ה-5405.

כל פעם שנכנסתי לחנות ישר היא לכדה את העין שלי. האיכות צפייה בה היא טובה יותר מכל שאר המתחרים. גם אלו שעולים הרבה יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההיכרות שלי היא עם ה-5405.

כל פעם שנכנסתי לחנות ישר היא לכדה את העין שלי. האיכות צפייה בה היא טובה יותר מכל שאר המתחרים. גם אלו שעולים הרבה יותר.

פה הבעיה.

בחנויות כל הטלוויזיות מחוברות ביחד וככה זה גורע מהאיכות של כולן.

הטלוויזיה שמחוברת יותר קרוב למקור וידאו תוציא תמונה יותר איכותית.

Got To love It

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בן - אני מכיר את התיאוריה.

לכן הפעם שרכשנו עברנו בלפחות 15 חנויות שונות (שמבחינתי זה מדגם די מייצג) ובכל חנות וחנות היא נתנה ביצועים מעולים.

בכל מקרה - מה שאני מנסה להגיד זה שאין מניעה לרכוש טלוויזיה של פיליפס לדעתי והיא לא נופלת מאף חברה אחרת בתחום - למרות שהיא שחקן יחסית חדש בארץ ב-LCDים (להבדיל מטושיבה, LG, סמוסנג וכו').

ממליץ לך כאמור ללכת לראות. אם זה נראה טוב בכמה חנויות כנראה שזה ייראה טוב גם בבית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פה הבעיה.

בחנויות כל הטלוויזיות מחוברות ביחד וככה זה גורע מהאיכות של כולן.

הטלוויזיה שמחוברת יותר קרוב למקור וידאו תוציא תמונה יותר איכותית.

טעות קטנה בידך

בדרך כלל כולם מחוברות למפצל עם מגביר מתח פנימי

המרחק כבר לא מהווה בעיה

כשאתה הולך להסתכל על טלויזיה תראה בהגדרות שלה על מה שמו אותה

כי אפשר להעלות את הרוייה של הצבעים בלחיצת כפתור וכך למשוך לקוחות לטלויזיה ספציפית

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבר שלי , שהוא מתקן טלויזיות במקצועו, אמר לי להתרחק מהטלויזיות של פיליפס. אני כבר לא זוכר מה הסיבה.

אם זה חשוב, אני יכול לשאול אותו.

יהודה

זה חשוב,שאל אותו.

פעם ראשונה שאני שומע שצריך להיזהר מהטלויזיות של פיליפס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...