Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

יש לי מכשיר מסוג NOKIA 5800 בן 9 חודשים, המכשיר נראה ומתפקד כחדש ומעולם לא שיחקתי בהגדרות - אפילו הצילצול הוא ברירת מחדל.

שמתי לב לתופעה מעניינת: כשאני נוסע לאזור חיפה, מתחת למד קליטה מופיע הכיתוב 3.5G והקליטה היא מלאה (7 קווים מתוך 7). כשאני רק מתקרב לאזור הבית שלי, הקליטה נופלת לאזור 3 קווים מתוך 7, אך עדיין מופיע הכיתוב 3.5G.

איך כשאני נכנס הביתה הקליטה נופלת לחלוטין, זאת אומרת 0 קווים מתוך 7 וכשאני מנסה להוציא שיחה אני מקבל הודעת שגיאה בנוסח "אין קליטה" והוא זורק אותי חזרה לרשימת אנשים שלי. לאחר מס' שניות הסמל של 3.5G נעלם ובמקומו מופיע סתם סמל של אנטנה, והקליטה חוזרת להיות בערך 2 קווים מתוך 7, בשום מצב בעולם הסמל של 3.5G לא מופיע בתוך הבית, וגם עם סמל האנטנה השיחות מתנתקות לפעמים ואז מופיעה הודעה בנוסח "שגיאת חיבור".

השאלה היא מה קורה פה בכלל? אורנג' לא מוכנים לעזור, זה כמו לדבר ללאמפה. אני לא רוצה להתנתק כי אני אמור לעדכן מבצע של אלביט (100 דקות + 50 הודעות ב- 45 ש"ח כולל מע"מ) ואפשר לעדכן אותו רק על מכשירים של אורנג' (הם זכו במרכז). אולי עיניין של הגדרות?...

תודה לעונים :)

פורסם

מדובר על חיבור דור 3.5 שנותן שיחות וידאו, מהירות אינטרנט גבוה ועוד שירותים אחרים שהתרגלנו אליהם, כנראה שבקרבת הבית שלך הקליטה של דור 3.5 חלשה או לא קיימת ואז אתה עובר לדור 2.5 הישן והטוב עם פחות קרינה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

כל ספק סלולרי בישראל מפעיל שני תדרים: תדר ראשי ותדר fallback לשימוש כאשר למכשיר קשה לקלוט את התדר הראשי.

אצל הספקיות התדר הראשי הוא 2100 והפולבק הוא 900 (אורנג', סלקום) או 850 (פלאפון).

ממש בגדול, תדרי הפולבק מאפשרים העברת נתונים בקצב איטי יותר מהתדר הראשי, ואינם נחשבים תדרי "דור 3.5", לכן החיווי נעלם.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

קישוריות HDSPA, הידועה בשמה המסחרי "דור 3.5", המאפשרת העברת נתונים בקצבים גבוהים יותר.

וזה לא בדיוק תדר fallback, הfallback זה כשאתה עובד מרשת UMTS לרשת GSM (מראה סימן של אנטנה במקום 3G ליד המד קליטה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

פלאפון פרסה ישירות HSDPA (דור 3.5)

(UMTS זה מהירות 384 קילו ביט לשניה כך שהמינוח שלך שגוי)

המונח HIGH SPEED GSM הוא מונח שגורם לכל העוסקים בתחום (הטכני) לגחך כי מעשית אין להם רשת GSM אבל הם משתמשים בזה מבחינה מסחרית.

היי לכולם

יש לי מכשיר מסוג NOKIA 5800 בן 9 חודשים, המכשיר נראה ומתפקד כחדש ומעולם לא שיחקתי בהגדרות - אפילו הצילצול הוא ברירת מחדל.

שמתי לב לתופעה מעניינת: כשאני נוסע לאזור חיפה, מתחת למד קליטה מופיע הכיתוב 3.5G והקליטה היא מלאה (7 קווים מתוך 7). כשאני רק מתקרב לאזור הבית שלי, הקליטה נופלת לאזור 3 קווים מתוך 7, אך עדיין מופיע הכיתוב 3.5G.

איך כשאני נכנס הביתה הקליטה נופלת לחלוטין, זאת אומרת 0 קווים מתוך 7 וכשאני מנסה להוציא שיחה אני מקבל הודעת שגיאה בנוסח "אין קליטה" והוא זורק אותי חזרה לרשימת אנשים שלי. לאחר מס' שניות הסמל של 3.5G נעלם ובמקומו מופיע סתם סמל של אנטנה, והקליטה חוזרת להיות בערך 2 קווים מתוך 7, בשום מצב בעולם הסמל של 3.5G לא מופיע בתוך הבית, וגם עם סמל האנטנה השיחות מתנתקות לפעמים ואז מופיעה הודעה בנוסח "שגיאת חיבור".

השאלה היא מה קורה פה בכלל? אורנג' לא מוכנים לעזור, זה כמו לדבר ללאמפה. אני לא רוצה להתנתק כי אני אמור לעדכן מבצע של אלביט (100 דקות + 50 הודעות ב- 45 ש"ח כולל מע"מ) ואפשר לעדכן אותו רק על מכשירים של אורנג' (הם זכו במרכז). אולי עיניין של הגדרות?...

תודה לעונים :)

בואו נעשה קצת סדר בדברים :

סימן של אנטנה - אומר שאתה מחובר לרשת דור 2/2.5 כלומר העברת נתונים איטית. בדרך כלל זה קורה מכיוון שהתדר של 2100MHZ מתקשה לחדור לתוך מבנים ביחס לתדרים 850-900.

סימן של 3.5 - זה אומר שאתה מחובר על תא של דור 3.5, ההבדל בין דור 3 ל3.5 זו מהירות הגלישה.

דור 3 הקרוי UMTS מאפשר גלישה במהירות עד 384 קילו-ביט ודור 3.5 כבר מגרד את ה10 מגה ביט.

בשורה התחתונה: יש לך בעיית קליטה בתוך הבית, זה לא דבר נדיר, גם אצלי אני קולט שני קווים מתוך 5 בדור 3/3.5.

אתה צריך להסביר לאורנג' שיש לך בעיית קליטה בבית ושאתה לא מצליח לגלוש בדור ה3, בדירה הקודמת שלי הם דווקא סייעו, עקבו אחרי העניין במשך מספר שבועות ואז ביצעו איזו הזזת אנטנות קלה שפתרה את הבעיה.

כל ספק סלולרי בישראל מפעיל שני תדרים: תדר ראשי ותדר fallback לשימוש כאשר למכשיר קשה לקלוט את התדר הראשי.

אצל הספקיות התדר הראשי הוא 2100 והפולבק הוא 900 (אורנג', סלקום) או 850 (פלאפון).

ממש בגדול, תדרי הפולבק מאפשרים העברת נתונים בקצב איטי יותר מהתדר הראשי, ואינם נחשבים תדרי "דור 3.5", לכן החיווי נעלם.

זה לא מדוייק,

באורנג' וסלקום יש בנוסף ל FALLBACK בין תדרים בדור ב3/3.5 גם FALLBACK לדור 2/2.5 שזה מה שקורה במקרה זה.

במקרה של פלאפון בגלל שאין להם רשת קודמת בטכנולוגיית GSM (הם משתמשים במונח הזה כגימיק שיוויקי נטו) , אז הFALLBACK הוא בין תדרי הדור השלישי שלהם ובמקרה ואין קליטה, אתה נשאר עם המכנסיים למטה כי לא כל המדינה מכוסה גם ב850 וגם ב2100.

או במלים אחרות : לא סתם מוכרים לך את זה בזול, מהבחינה הזו פלאפון נחותה משמעותית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

איזה מהתדרים יותר מזיק מבחינת קרינה? והאם שימוש ברשת של דור 3\3.5 מבזבזת יותר סוללה?

אצלי בפלאפון שיניתי את ההגדרות כך שיקלוט רק את הרשת הישנה (2\2.5), ומבחינת קליטה אני מרוצה מאוד.

האם זו ההגדרה האופטימלית בתנאי שאני לא משתמש באינטרנט ובשיחות וידיאו אלא רק לשיחות וסמסים?

פורסם

בפרוש כן, 3G זולל סוללה הרבה יותר, ברגע שאין חבילת דאטה וכל מטרתו של הטלפון הוא שיחות אפשר לסצן GSM בלבד (אם אתם סלכלום או פלאפון) ולקבל זמן סוללה ארוך משמעותית

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...