Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה השילוב הטוב ביותר בתקציב של 2000 ש"ח למגבר, טויטרים סט התקנה ואיטום?

yuraskor
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום!

בהמשך לשרשור הנ"ל :http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=384177

אני צריך עזרה בבחירת הרכיבים.

לעת עתה החלטתי שאני הולך לעבוד אקטיבית, ובלי סאב.

HU הולך ליהיות ALPINE 9830, המידוופר הולך להיות MOREL MW 160-4.

כעת נשאר לי לשדך אליהם טוויטרים, מגבר, איטום וכמובן חיווט.

את העבודה אני מעוניין לעשות לבד (בלי בניות, הכל במקומות המקוריים), התקציב, נגיד 2000 להכל (ואין לי בעיה עם ציוד יד שנייה).

ראיתי מגבר של JBL 75.4 במחיר דיי נמוך (700 - יד שנייה כמובן), לגבי הטוויטרים אני מתלבט האם ללכת על מוראל MT-23 או לנסות טוויטרים של חברת DIGITAL DESIGN שעולים שליש מהמוראל (אבל אין לי מושג איך נשמעים).

קיט איטום בסיסי לדלתות זה בערך 500 ש"ח (לפחות לפי מה שראיתי באינטרנט) וערכת חיווט טובה זה בין 500 ל-1000.

אשמח לשמוע דעתכם על בחירת הרכיבים או המלצות לרכיבים אחרים בתחום התקציב.

אגב, הרכב הוא פיז'ו 206 2001 ידנית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

DD יודעת לייצר סאבים, לא טוויטרים. Mt23 יהיו שילוב טוב וניתן לרכוש כאלו חדשים באזור ה 500 שקל.

חיווט לא אמור לעבור פה את ה 400 שקלים.

שים לב שאתה משתמש בבידוד איכותי ולא פשוט שעושה חצי עבודה.

מגבר טוב למחירו.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חיווט איכותי לא מצאתי בסכומים שכאלו, אם תוכל לכוון אותי לסט שכזה אודה לך מאוד.

לגבי הבידוד מצאתי סט של DYNAMAT EXTREME 9 יריעות בגודל 30 על 91 במחיר של 430 שלקים - אני מניח שזה יספיק ל-2 הדלתות הקדמיות (עדיף שכבה על הפח החיצוני ועל הפח הפנימי, או הפח הפנימי והריפוד עצמו?)

לגבי המגבר, האם כדאי להשקיע עוד טיפה במגבר טוב יותר (ואם כן אז איזה).

לגבי הויפה, איך הם יתאזנו עם שאר הרכיבים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ויפה הם תמורה אדירה למחיר שלהם. ניסיתי אותם במשך חודש.

אפשר יותר פירוט לגבי מקום שמוכר DYNAMAT EXTREME ב 430 לחבילה?

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי החומר איטום, מי שרוצה אתן לו את קישור לחנות, אני לא זוכר אם מותר לפרסם ברבים חנות ספציפית (ולא, אין לי קשר לחנות כלל וכלל).

לגבי הויפה, אני מודאג, כי אני לא מכיר איך הם נשמעים, והאם הם יכולם ליהיות תחליף ראוי למוראל מבחינת הסאונד, ואיך הם ישתלבו עם שאר הרכיבים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן כך הדבר, כנראה שלא שמתי לב לשגיאה שהופיעה שם, וoziroo ציין זאת בפניי, אך לא יכולתי לערוך את התגובה שלי, ושכחתי לרשום אחת חדשה, סליחה על הטעות, הייתי צריך לשם לב לשגיאה באתר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני שמעתי את הסט קומפוננט הכי זול שיש ל-DD שהציעו לי בחנותאני חושב דגם CS והוא נשמע יותר טוב מהרבה סטים ששמעתי עד היום אתה יכול לחפש חומר בגוגל ולראות השוואות של סט ב300$ של DD מול FOCAL שעולה פי-4

מה שאני אומר זה לא להתקבע ולהקחת עצות של חסרי נסיון תקרא בגוגל.

אני עכשיו קונה מערכת חדשה ולגבי סאב ומגבר כבר לקחתי DD רמקלים אני לא אומר לקחת אבל בטח שלא לפסול על בסיס חוסר ידע וחוסר ניסיון

וחוץ ממרל וDD יש עוד דברים, תלך לשמוע ותחליט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם בשם DD אתם מתכוונים לחברת Digital Designs לא הייתי פוסל את המוצרים על הסף אבל כן הייתי חושד בהם, האם מדובר במוצרים משובחים כמו הסאבים שלהם או שמא הם מנסים להגדיל את המכירות ומוכרים ציוד סיני ממותג בשמם.

אבל היום, כשלוח היד2 מפוצץ ב MT22 ו MT23 ב 200-300 שקל אני לא רואה איפה נכנס השיקול :wink:

הויפא XT25 הוא בהחלט מעניין ואם הוא נכנס לך בתקציב הייתי שוקל אותו ברצינות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...